مهم نیست در زندگی چه اتفاقاتی برایت رخ داده باشد
مهم آنست که کدام اتفاقات را به خاطر سپرده باشی و چگونه آنها را به یاد آوری
مهم نیست در زندگی چه اتفاقاتی برایت رخ داده باشد
مهم آنست که کدام اتفاقات را به خاطر سپرده باشی و چگونه آنها را به یاد آوری
دلاوران جوان، من فردی همانندتان بودم. شما به این مکان آمدید، جستجویی برای داوری کردن بر دوزخیان. در اعماق سرزمینهای فراموش شده ماجراجویی میکنید. عجایب را ورای تصورتان خواهید دید. اما مراقب باشید. سرزمین خود علیهتان قیام خواهد کرد. مردگان فراموش شده شجاعتتان را خواهند بلعید. در آن هنگام که تاریکی نهایی فرا میرسد همه چیز را قربانی کنید ... در پایان، چیزی که در انتظار شما است مرگ است. فقط بعد از آن است که خواهید فهمید در تمام این مدت پیرو من بودهاید.
بنابراین ای دلاوران بیایید! با تمام قدرت و شکوهتان بیایید! در این زمان بازپسین، همه باید تنها به یک شاه حقیقی خدمت کنیم.
========================================================================
نامردگان موطن باستانی ما کوئل ثالاس را بلعیدند. نژاد مردم من که زمانی سربلند بوده تقریبا از پا در آمدند، تعدادی از ما که نجات یافتیم اکنون به خاطر زنده نگاه داشتن یاد مردمانمان که قتل عام شدند خود را الف های خون می نامیم.
این نامعقول است! من باید به نامردگان با چماق زبان تند حمله کنم؟
از سرزمین من چیزی جز خاکستر و غم باقی نمانده است.
تنها چیزی که احساس می کنم خشم و نفرت است.
آرتاس: آیا هنوز ناراحتی که جینا را از تو دزدیدم، کیل؟
کیل: تو تمام چیزهایی که به آن ها اهمیت می دادم را از من گرفتی، آرتاس. انتقام تنها چیزی است که برایم باقی مانده.
زمانی که آب ها از آسیاب بیافتد، خواهیم دید که چه کسی هنوز ایستاده است.
هنر نبرد
اثر ریچارد ناک بر اساس نوشته هایی از جان رونالد روئل تالکین
Last edited by *Necromancer; 20-04-2008 at 23:13.
آنچه را كه زندگي يك مرتبه به ما داده است، ديگر نمي دهد، ديگر نمي دهد.
ورق پاره هاي زندان - بزرگ علوي
وقتی به اندازه یک فرهنگ لغت ناسزا در دهان آدم باشد ، بی فایده است که آدم شروع به گفتن آنها بکند .
دن کامیلو و پسر ناخلف
دن کامیلو گفت : باید خدا را شکر کنی که جونت را نجات داد . تو به خاطر این خوش شانسی به اون مدیونی .
پپونه گفت : این درست ، ولی خدا جون تو رو هم نجات داد و این بدشانسی باعث می شه با خدا بی حساب بشم !
دن کامیلو و پسر ناخلف
"دنيا بر اساس پديده ای می گردد
که تنها يازده دقيقه طول می کشد..."
از کتاب "یازده دقیقه" پائولو کوئیلو
«آذر هست. شهری بر هامون نهاده آب و هوای خوش دارد. آذر هست. به اصفهان هر جایی که ده گز فرو برند آبی سرد و خوش بیرون آید. آذر هست. و بارویی بلند دارد. آذر هست. مغازههای میوه فروشی هنوز بازن»
«سیامین حکایت سیتا» ص36
کی زمانی می رسد که مردان واقعاً مرد باشند ?!!!!
زوربای یونانی
علت این همه آشفتگی کار دنیا این است که هیچ کاری به طور کامل و درست انجام نمی گیرد . همه کارها سرهم بندی انجام می شود .
زوربای یونانی
می خواهید بدانید چرا واکسی شده ام ؟ خیلی ساده است . خواستم کاری بکنم تا به مردم بفهمانم که بیش از آنکه صاحب افکار زیبا باشند ، صاحب پا هستند ! بسیاری از این آدمها در این آسمانخراش این را از یاد برده اند . اگر مثل من روزی صد تا کفش واکس بزنند ، شایدذ به یاد بیاورند که پای آدمی روی زمین است و نه در ابرها
مردی با کبوتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)