سلام
من بازي splinter cell 3 را نصبش كردم ولي هر كاري مي كنم بازي نمي آيد حتي كابل سي دي رام هم در اوردم ولي فايده نداشت لطفا كمكم كنيد
متشكرم
سلام
من بازي splinter cell 3 را نصبش كردم ولي هر كاري مي كنم بازي نمي آيد حتي كابل سي دي رام هم در اوردم ولي فايده نداشت لطفا كمكم كنيد
متشكرم
سلام دوستان
من بازی gta سن آندریاس را خریدم و 6 تا سی دی را هم نصب کردم کرکش رو هم کپی کردم ولی اجرا که می کنم فقط تا مرحله معرفی سازندگان و این طور مسائل که اول بازی هست پیش میره و در آخر به جای اینکه بازی لود بشه صفحه کاملا سیاه میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته
لطفا راهنمایی کنید
در ضمن مشخصات سیستمم :
کارت گرافیکم :256 توربو کش
رم:1 گیگ
cpu: اتلون 3
Last edited by fareed; 20-12-2005 at 16:28.
با سلامنوشته شده توسط kian2
در مورد Restricted Area که حدستون درسته یعنی فضای لازم برای نصب بازی را ندارید.
نه کاریش هم نمیشه کرد چونکه به حالت پیش فرض داخل درایوی که ویندوزتان نصب هست میرود.
===================
در مورد Total Overdose با چه نرم افزارهایی سعی در اجرای بازی دارید یعنی نرم افزارهای جانبی برای اجرای بازی چی هست ؟
پیغامی که به شما میدهد و بازی اجرا نمی شود را اینجا بگیدنوشته شده توسط hossein3d
=======================================
کارت گرافیک شما کارت ضعیفی است و این حالت بخاطر کارت گرافیک هست.نوشته شده توسط fareed
ولی من برای شما آخرین ورژن کارت گرافیکتون را میزارم و شما دانلود کنید و نصبش کنید احتمال داره مشکلتون حل بشه![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر كاري مي كنم تو بازي نمي ره لطفا كمك كنيد
حسین جان عضویت شما در این سایت را تبریک میگمنوشته شده توسط hossein3d
یکم بیشتر توضیح بدهید
کجای نصب بازی مشکل دارید ؟
نوشته شده توسط OMID_ONLINE
سلام اميد جان
نرم افزار جانبيش فقط Anti Blaxx هست
ممنون![]()
کیان
کیان جان سلامنوشته شده توسط kian2
شما با نرم افزار anti-blah که براتون لینکش رو میزارم تست کن.
شما برای اجرا با این برنامه ابتدا فایل ایمیج بازی را در درایو مجازیتان مونت کنید بعد از این برنامه که من لینکش رو گذاشتم گرفته و فایل anti-blah_en_on را از این برنامه اجرا کنید.
بعد بر روی آیکون بازی کلیک راست کرده به پروپرتیس بروید و ران پروگرام را بر روی ویندوز 2000 تنظیم کنید بعد بازی را اجرا کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مراحل شكستن قفل starforce را انجام مي دم ولي داخل بازي نمي شهنوشته شده توسط OMID_ONLINE
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)