كلا بزرگ علوي نو گرا نبود . يك نويسنده سياسي بود بنابراين ازش توقع ايجاد مفاهيم و مضامين نو نداشته باشيد
كلا بزرگ علوي نو گرا نبود . يك نويسنده سياسي بود بنابراين ازش توقع ايجاد مفاهيم و مضامين نو نداشته باشيد
موافقم کتاب خیلی خوبیه. قرار دادنش جزو 1001 کتابی که قبل از مر گ باید خواند کار درستیه. اما بهترین کتابی نیست که می شه خوند.
این لیست 1001 کتابی که قبل از مرگ باید خوند دیگه چیه؟میشه بگید کی و کجا این لیست رو زده ما هم بریم ببینیم
نمی دونم شاید حق با شماست اما داستان دختر ثروتمند مغروری که عاشق یک مرد خوب فقیر می شه به نظرم از زمانهای دور وجود داشته
این لیست 1001 کتابی که قبل از مرگ باید خوند دیگه چیه؟میشه بگید کی و کجا این لیست رو زده ما هم بریم ببینیم
لیست های زیادی وجود داره بعضی از لیستها با رای گیری توسط روزنامه های معروف و بعضی توسط خود نویسندگان تهیه شده برای نمونه می تونید به تاپیک های زیر مراجعه کنید
پست 2 در تاپیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر منم کتاب خیلی قشنگیهنوشته شده توسط sepideh khanom
کتاب قلعه حیوانات هم که عالیه
یه رمان سیاسی با زبونی ساده
در مورد شورش حیوانات بر علیه انسانه
در حقیقت در غالب داستان نحو شکل گیری انقلاب را توضیح می دهد
اهداف خوب اولیه و زوال تدریجی
به نظر من عالی تونسته همه مراحل را در غالب این تمثیل به تصویر بکشه
رمان سه جلدی"ستون های زمین" بخونین تا بفهمین رمان یعنی چی![]()
شما یه کمی توضیح بدین که رمان درباره چه موضوعی هست تا شاید راغب بشیم به خوندنش و در ضمن رمان هم بفهمیم یعنی چه!![]()
ابله
نوشته داستایوفسکی
واقعا رمان عجیبیه بنظر من یه جورایی آدم هاش بیش از حد خاکستری هستن طوری که اصلا نمی تونی باور کنی ممکنه چنین خصوصیاتی واقعا توی یه نفر جمع بشن. داستان ابله درباره مرد جوانی بنام پرنس موشکین هستش که بعد از معالجه نیمه کاره بیماریش در خارج از کشور به روسیه برمی گرده. این مرد یجوراییه یعنی هم دیوانه است و هم نیست می شه گفت خیلی ساده لوحه ولی مغزش درست کار می کنه. اینطوریه که بقیه اول جدی نمی گیرنش اما سادگی و صداقتش اعتماد همه رو جلب می کنه و بین اضداد محبوب می شه!!!
و بعد هم ماجرای عجیب اون با دو دختر بسیار زیبا پیش می یاد که دلش برای یکی می سوزه و از طرفی عاشق یکی دیگه است و تصمیم گیری هم که بلد نیست کفر آدم رو بالا می یاره
در هر حال می شه گفت حتی پایان بسیار مناسبش به همه اون حرص خوردن ها می ارزید
سینوهه بینظیر ترین رمانیه که خوندم ... خیلی زیبا و روان مصر و برخی کشورهای دیگه رو به تصویر میکشه..
مخصوصا .... ( بیخیال ) توصیه میکنم دوستان اگر تقریبا میشه گفت به تاریخ علاقه دارن حتما این کتاب رو بخونن .. هر چند کمی طولانیه اما انقدر قشنگه که من خودم شخصا ً یک هفته و خورده ای تمومش کردم ... فکر کن! 800،900 صفحه تو یک هفته ... عزت زیاد ...
به دوستانی که روی ماه خداوند را ببوس از مصطفی مستور رو خوندن پیشنهاد میکنم .. کتاب چند روایت معتبر رو هم مطالعه کنن ... البته رمان نیست و مجموعه داستانهای کوتاه که نمیشه شرحی ازش گفت. اگر هم کسی خواست بگه تا فصل اولش رو به صورت تایپ شده در اختیارش بگذارم و اگر دوست داشتید و فروم خاصی هست بگید تا اونجا بفرستم ... لطف مزید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)