مطمئنی لینکها سالمه؟
مطمئنی لینکها سالمه؟
سلام حمید جاناین عزیزان 90 درصد سریال چنج شده هستند...صفحه اول تاپیک رو یه نگاه بنداز...آموزش اونجاست
من لینک دانلود نرم افزار phone xs alpha 6 رو میخام چون از اون سایت آپلود ریموو شده (لینکش کار نمیکنه)
در ضمن چحوری گوشی رو باید باهاش هک کنیم ؟
کارش مثل ++XS هست ؟
اگه میشه آموزشش رو هم بگو
من بالاخره تونستم به فار وصل بشم { (w810-cid49-red) و (k750-cid49-red) }
ولی fs و main هر دوتاش خالیه . هیچی توش نیست
دو تا خطا هم همون اول که روشون کلیک میکنم میده
کسی میتونه کمک کنه ؟
حمید جان دوست عزیز من درایور جدید رو نصب کردم اما بازم گوشیم روشن شد واقعا دارم خل میشم
pc suit را هم نصب کردم اما متئاسفانه باز هم روشن شد .
من با تمامی ورژن های این نرم افزار کار کردم بازم روشن شد .
کاش خدا این مشکل ما رو حل میکرد![]()
Last edited by nakhordemast; 15-04-2007 at 21:17.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اکواستیک 1.2 و فلش منو orbitpass و new usb
آموزششم تو صفحه اول هست بخونی کاملا متوجه میشی!!!!!!!!!
آره عزیز ولی با دپ دانلود نمی شه . اگه دپ رو disable کنی صفحه ی اصلی میاد بعد free و بعد دانلود![]()
اقا یک چیزی این orbit pass رو هر گوشی میشه بجز 810چون w810 دکمه ی short cut داره و میتونی بری توی new short cut و هر جایی رو shot cut کنی و داخلش بشی
![]()
براي كا800 هم ميشه اينكار رو كرد؟صداش خيلي ضعيفه.
نشد؟ اه....من که دیگه مخم آنتن نمیده!....ها !...یه راهی هست هنوز! این مشکل ممکنه به ویندوز مربوط باشه اما یه سخت افزار نه....یه ویندوزی هست تو بازار به نام windows xp service pack 3 که من از این استفاره میکنم...البته همچین چیزی نیست...فکر کنم چند تا آپدیت و پلاگین بهش اضافه کردند اسمشو گذاشتند service pack 3 .....اگه تونستی اینو گیر بیار و رو سیستمت نصب کن بعد usb flash جدید رو هم نصب کن.....اگه گوشی روشن نشد که هیچ...اما اگه روشن شد گوشی و بردار بکوب تو دیوار!!....این دیگه راه آخره ...
...موفق باشی ......یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)