حق با برزو جون این اوتپوست خیلی منو با این کارش عصبانی کردم منم کشیدمش به آن آینستال و کریو رو ریختم :mrgreen: :lol: 8)
حق با برزو جون این اوتپوست خیلی منو با این کارش عصبانی کردم منم کشیدمش به آن آینستال و کریو رو ریختم :mrgreen: :lol: 8)
حالا جاي شكر واسه تو سوال ميپرسه.به والله واسه من اصلا سوالم نميپرسيد.بايد تنظيماتش دست كاري ميكردمنوشته شده توسط borzou_one
:lol: :arrow:
بهتره از آوانت استفاده كني :mrgreen: :mrgreen:آقا اين كه رو فارسي هم بود انگليسي نوشت
فكر كنم بايد از ie استفاده كنم
درسته؟
آقا يه سوال ديگه در مورد فاير والها
من اوت پوست نصب كردم
نسخه 2.7 pro
يه برنامه كه ميخواد به اينترنت وصل شه مي آد ميگه اجازه ميدي
من هم ميگم آره و بعد از چند ثانيه برنامه خطاي dont send ميده
وقتي outpost رو Shut down مي كنم برنامه كار ميكنه
نمي دونم چشه
اما مطمئنم هر چي هست اين دفعه ديگه زير سر اوت پوست هستش
سلام
من قبلا هم گفتم باز هم مي گم كه من هم با Outpost اين مشكل رو دارم. يعني ازم مي پرسه كه فلان برنامه مي خواد وصل شه و من كاملا و با قاطعيت مي گم كه نزار وصل نشه اما باز هم مي بينم كه وصل مي شه و outpost هيچ كاري نمي تونه جلوش رو بگيره.
در ضمن هر دفعه كه من سيستمم رو روشن مي كنم outpost پيغام مي ده كه userinit مي خواد اجرا بشه و من اجازه كلي بهش دادم كه ديگه نپرسه اما باور كنيد كه هر بار كه باز هم سيستم رو روشن مي كنم اين سؤال رو مي پرسه.
وقتي outpost نمي تونه جلوي وصل شدن برنامه اي كه بهش مي گيم اجازه نده رو بگيره پس فكر مي كنم هر چي هم اين تستهايي كه معلوم نيست بر چه اساسي هست بگن outpost بهتره فايده اي نداره. من چيزي رو كه با چشم خودم مي بينم رو ول نمي كنم و برم به تستي كه يك سايتي كه معلوم نيست چه رابطه اي با سازندگان فايروالها داره رو قبول كنم!
يك نكته اي رو هم يادآور بشم. ممكنه در نسخه هاي بعدي مشكلاتش كم بشه يا كلا برطرف بشه. اون موقع شايد خود من هم از كريو دست كشيده و به outpost روي آوردم. خدا رو چه ديدين! اما تا اين نسخه كه واقعا نمي تونم كريو رو بي خيال بشم!
سلام
من هم بعد از تعریفهایی که از outpost شنیدم بعداز 2سال که از zonealaram استفاده می کردم بی خیالش شدم و outpost رو اینستال کردم ولی یه چیزی که هست اینه که zonealarm با همه ضعفهایی که داره کاری که میگه یا میپرسه به خوبی انجام میده اما outpost اینطور نیست(البته من زیاد وارد نیستم و ممکنه که اشکال از خود من باشه که در این صورت دوستان منو راهنمایی کنند)ومشکل من با outpost در استفاده از opera است
وقتی برای اولین بار بعد نصب outpost..opera بالا اومد من به گزینه outpost به اینصورت جواب دادم که به صورت همیشگی به opera اجازه بدبعد از مدتی استفاده از اپراناگهان بدون هیچ هشداری اپرا بلاک شد و من هم چون با تنظیمات اون زیاد اشنایی ندارم و نمی تونم اونو چه جوری باید از بلاک در اورد موقع استفاده از اون outpost رو شات داون میکنم که
سلام به همه
اووو چقدر سوالا زياد شد
من اينجوري خيلي حال ميكنم اينطوري با هم بحث ميكنيم دوتا چيز ياد ميگيريم
حالا از كجا بگم
قبل از هر كاري بيايد يكم با تنظيمات اوليه اوت پوست آشنا بشيم
در هر مرحله هستيد ابتدا به قسمت file رفته بعد گزينه new Configuration انتخاب كنيد
اين كار براي همه سطحها مناسبه بعد قسمت اتوماتيكو انتخاب كنيد
به جلو بريد تا برنامه تمام قسمتهاي كه در حال حاضر شرايط اتصالو دارن چك كنه بازم به جلو بريد
تا تنظيمات جديد شما درست بشه
(مي خوام تمام برنامه رو فارسي كنم ولي هنوز وقت كافي پيدا نكردم)
تنظيمات اصلي :
در متن برنامه F2 رو بزنيد يا از بالا برنامه options بعد GENERAL انتخاب كنبد
تقريبا تمام تنظيمات برنامه اينجا هست ولي خيلي گستردس فقط من اين بار دو قسمت اولو
ميگم
قسمت اول general : (از تو شكل كاملا معلومه)
قسمت دوم Application برنامه ها : ( اين قسمت مهمه)
از تو شكل معلومه شما براي از بلوك خارج كردن مثلا اوپرا , يا اونو پاك ميكنيد تا دفعه بعدي
از شما سوال كنه يا با موس اونو ميندازيد تو قسمت مورد اطمينان يا قسمت وسط كه امنتره
شماره 1 : برنامه هاي كه از حافظه براي آلوده كردن استفاده ميكنن رو چك ميكنه دقت كنيد اين
بخش فعال باشه
شماره 2 : پروسه هاي مخفيو بررسي ميكنه مثلا يك برنامه ديگه ميخواد جدا خودش فايرفاكس
يا اينترنت اكسپلورر باز كنه و بره تو يه سايت
بريد تو اين قسمت سه قسمت داره اول بلوك ميكنه دوم اجازه ميده و قسمت آخر اجازه ميگيره
(قسمت آخر كه پيشفرض ام هستو انتخاب كنيد)
حالا ميرسيم به سوال خيلي از بچه ها
چرا ما وقتي برنامه هاي مختلف به طور مثلا تست wallbreaker رو اجرا ميكنيم بعد از انتخاب
قسمت اول كه ميخواد كانكت بشه از ما ميپرسه ماهم بلوك ميزنيم ولي با اين حال بازم مثلا
اينترنت اكسپلورر باز ميشه مي خواد بره تو اون سايت ...عجله نكنيد شما درسته بلوك زديد
ولي چون مرورگر پيش فرض اجازه داره باز ميشه ولي تا حالا امتحان كرديد ببينيد تو اون سايت
ميره يا نه اگه صبر كنيد ميبينيد اون سايت باز نميشه ولي خود مرور گر بالا مياد
يعني مرورگر نميتونه به اون سايت بره و ارور ميده
منم اول فكر ميكردم به چه درد ميخوره من بلوك زدم ولي مرورگر داره ميره تو اون سايت بعدم
همچيزو خودم ميبستم ولي بعدن ديدم نه تو اون سايت نميره
خواهشا اينو حتما امتحان كنيد و نتيجه رو اينجا بنويسد
و مورد مشكلتون با اين قضيه رو با ذكر برنامه و شرايط اينجا بنويسد
قسمت سوم :Components
اين قسمت نظارت ميكنه بر تمام برنامه ها با شرايطشون يعني تمام برنامه هارو با تمام تنظيمات
و فايلاشون زير نظر ميگيره كوچكترين تغييرو گزارش ميده و براي اپديت شدنشون اجازه ميگيره
براي همينه وقتي اسكين جديد يا يه برنامه اضافي مثلا به فايرفاكس اضافه ميكنيم دوباره براي
اجراي فايرفاكس از ما اجازه اوليه رو ميگيره اگه اين سوالها رو نميخواد ميتونيد اين قسمتو
غيرفعال كنيد ولي مطمئنا به ضررتونه چون اين قسمت يكي از كنترلهاي اصلي اين فايرواله
اگه اين قسمت غيرفعال باشه نميتونيد تو تست pcaudit2 نتيجه خوبي بگيريد
اگرم ميبينيد اين فايروال در مورد يبرنامه اكسپت شده بازم سوال ميكنه به اين دليله
پس بهتر اين قسمت رو نرمال باشه تا زيادم دستو پاگير نباشه
دوستي كه گفت اين برنامه سوال نميكنه برنامه شما اصلا درست كار نميكنه چون اكثر كارهاي
اين فايروال با سواله بهتره پاكش كني و دوباره بصورت اتوماتيك نصبش كني
دليل ديگه ممكنه گذاشته باشيدش رو مد BACKGROUND قسمت اولو نگاه كنيد اين مورد كاربرد
خاصي داره كه براي مخفي بودن و بي سرو صدا كاركردن اين فايروال تو شرايط خاصه مثلا براي
كنترل بچه ها يا تو كافينت و غيره...
توضيح در مورد تستها :
اين تستها كه تو صفحه هاي قبل ميبيند كاملا شخصيه و بصورت اوپن سورسه ا فراد مختلف
تو كشورهاي مختلف اين برنامه هاي كوچيكو نوشتن
سودا جان درسته خيلي راههاي مختلف براي نفوذ به سيتمها وجود داره , ولي گذروندن اين
تستهاتوسط فايروالها براي رسيدن به حداقل امنيته چون با وجود انتي ويروس و فايروال ما فقط
محيط خودمونو امنتر ميكنيم ولي هيچ وقت نميتونيم به امنيت كامل برسيم با هيچ نرم افزاري
بياد فكر كنيم اصلا اين تستا بازيه آيا نبايد يه فايروال از پس ابتدايي ترين تهديدات شناخته شده
بر بياد تا بتونه با مشكلات بزرگتر دستو پنجه نرم كنه
در مورد دوست سودا ام به نظر من معقولانه ترين كار برگردوندن كامپيوتر به قبل از مشكله
يعني پاك كردن اوت و نصب انتي هكر قبليش تا ببينه مشكل اصلا از اوت كه اينو بعيد ميدونم
فايل CSRSS.EXE از سرويسهاي SVCHOST.EXE وبرنامه هاي خود ويندوز نميدونم شايد بلوك
كردن اين فايل باعث مشكل بشه ولي فكركنم دوست ناقلات يه برنامه اي يا فايلي گرفته
يبرنامه اسكن ريجستري ممكن در نهايت كمكش كنه
ببخشيد ديگه خيلي حرف زدم اميد وارم تونسته باشم كمكي كرده باشم
vivasoft جان خيلي خوب توضيح دادي اما جواب مشكل من رو ندادي. اگه مي شه در مورد مشكل من هم يه توضيحي بده كه شايد نظر من هم نسبت به اين فايروال بهتر از قبل بشه.
ويوا جان خوبي داداش
ما كه اين تنظيماتو ميدونيم عمو
![]()
من اپرام كه تو ليست trusted هست بازم نمي زاره بعضي موقع ها
نه من بقيه دوستان هم همينطور
واسه بعضي ها كه اصلا سوال نمي پرسه
يه مزاحي ديروز يكي با من كرد خيلي خنده دار بود
گفت تو اون لحضات كه به اپرا اجازه كار با اينتر نت رو نميداد شايد در حال دفع يك حمله خيلي خيلي خطرناك از نوع تست سوم فاير والها بودش؟ :mrgreen: :mrgreen:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)