می تونی اس ام اس بنویسی ولی سند نمی کنه یا اینکه کلا نمی تونی بنویسی؟
اگه حالت اوله برو ببین تنظیمات اس ام است درسته یا نه مثل شماره مرکز اس ام اس
می تونی اس ام اس بنویسی ولی سند نمی کنه یا اینکه کلا نمی تونی بنویسی؟
اگه حالت اوله برو ببین تنظیمات اس ام است درسته یا نه مثل شماره مرکز اس ام اس
سلام من یک کابل برای e250 خریدم ولی حتی با نصب درایور گوشی هم کامپیوتر آنرا شناسایی نمی کند و هیچ عکس العملی نشان نمی دهد البته گوشی شارژ میشود لطفا راهنمایی کنید ممنون
با سلام و معذرت از اینکه بعلت مشغله زیاد تا حالا فرصت نکردم توضیح بدم.
منظورم اینه که option کجای صفحه Phone explorer است؟
دوست عزیز لطف کن مشکل رو از اول بگین ، متاسفانه پست قبلی رو پیدا نکردم .
مخلصیم .
نقل قول:
نوشته شده توسط S A M S U N G [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IN THE NAME OF GOD
1. 2 فایل jad , jar از یک بازی را کپی کرده و
4. به فولدر 'Other Files' رفته و فایلی که با پسوند jad هست را انتخاب کنید
*** لازم به ذکر است فایل jad حتما باید تنها 1 کیلوبایت حجم داشته باشد
5 . بعد از انتخاب فایل jad اینک بر روی گزینه 'Options' ( کلید سمت چپ ) را فشار دهید
نوشته شده توسط : Samsung.D
ایطوری نمیشه ؟!!؟!!!؟!
سلام. من تا مرحله4 رفتم ولي بعد ازآن گزینه 'Options' را در Phone Explorer نديدم.
ميشه بيشتر راهنمايي كنيد.
--------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون.
کلید سمت چپ رو امتحان کردی؟
با تشکر از دوست عزیز . برای من این قسمت "5 . بعد از انتخاب فایل jad اینک بر روی گزینه 'Options' ( کلید سمت چپ ) را فشار دهید" سوال بود که بعدا متوجه شدم این عمل رو رو گوشی انجام میدهیم و سوا از Phone Explorer' در کامپیوتر میباشد . یعنی:
5. در فهرست menu موبایل به فولدر Other Files' رفته و بعد از انتخاب فایل jad اینک بر روی گزینه 'Options' ( کلید سمت چپ روی گوشی موبایل) را فشار دهید.
با تشکر مجدد از Samsung.D و نیز تذکر خلاصه osmaan
سلام دوستان من اومدم !!!
پس فردا مدير اين پست رو پاك ميكنه
سلام:
لطفا به من در معرفی وانتقال یک دیکشنری خوب و جامع انگلیسی به فارسی وفارسی به انگلیسی روی سامسونگ D900کمک کنید . ایا روش نصبش مثل بازی است در ضمن روشهای شما رابرای دیکشنری تا اون مرحله که اون کد 9899بود تقریبا مراحل اخرش رو رفتم ولی بعد از وارد کردن کد باید چه دکمه ای را فشار بدیم تا عمل کنه البته بغیر از دکمه قرمز رنگ ؟من گوشیمو تازه خریدم و هیچ اشنایی قبلی با سامسونگ و یا نرم افزارهای موبایل ندارم . ممنون
اشتب شد......!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)