گوشي فقط v3x عالي خوب
از شما هم ممنونم
گوشي فقط v3x عالي خوب
از شما هم ممنونم
یه باتری خوب برای موتورولا کجا می تونم تهیه کنم که دیگه این مشکلات باتری خودش پیش نیاد؟
جمهوري------------------ پل حافظ----------------- پاساژ---------(xxxxxxxx)
خواهش ميكنم عزيزم .نه، احتياج به قيچي نداره! در ضمن اين برچسب ها سه قطعه آماده توي پاكت هستند. يكي براي ال سي دي داخلي، يكي براي صفحه ي بيروني و يكي هم براي روي دوربين. در ضمن اين برچسب ها رو اگه بشوري هم خراب نميشن فقط كافي بزاري خشك شن بعد دوباره استفاده كني.اگه با دقت بچسبوني جايه هيچ حبابي هم ديده نميشه.![]()
Last edited by naser maldini; 22-05-2007 at 23:34.
سلام بچه ها. من یک گوشی v3i itunes دارم برای همین player خود گوشی گزینه های playlist,hide,shuffle و از این قبیل امکانات رو نداره آیا راه حلی است(مثلا دستکاری seem ) که تو این مدل گوشی ها این گزینه ها رو آورد یا نه.اگر نیست آیا نرم افزار player سازگار با این گوشی سراغ دارین در ضمن من یه ورژن از DAP رو هم امتحان کردم جواب نداد.
خواهش ميكنم دوست عزيزم. من هر چي ياد گرفتم از حضرت عالي ياد گرفتم. اينو جدي ميگم.
اميدوارم هميشه اكتيو باشي....
موفق باشي...![]()
![]()
عزیز itune همه این امکانات رو که گفتی خودش داره برنامه کاملی هستش![]()
چه جوری میگی نداره که دنبال یه برنامه دیگه میگردیفقط یه محدودیت داره که اونم زیاد خیالی نیست
![]()
ناصر جان ممنون كه جوابم رو دادي مرسي.
يه سوال ديگه هم دارم:
از كجا بايد فهميد كه گوشي itune رو داره؟ چون از چندتا فروشنده پرسيدم اونها نميدونستن.
آيا همه ي گوشي هاي وي تري آي itune رو دارن. ممنون
خواهش ميكنم عزيزم. راستش من وي تري آي ندارم. ولي تا اون جايي كه من ميدونم اگه سريال ورژن گوشيت با عبارت R479 شروع شده باشه بدون itune ولي اگه با عبارت R47A شروع شده باشه از نوع itune داره. البته من تا اين حد ميدونم. واسه اينكه مطمئن بشي از gsm جون كمك بگير كه آخرشه. در ضمن براي فهميدن سريال ورژن گوشي اين مسير رو برو:
setting>phon status>other information>s/w version
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)