هیچکی نیست به داد ما برسه خواهشأ کمک
هیچکی نیست به داد ما برسه خواهشأ کمک
سلام
مدل گوشیم galaxy s i9000 هست
رو کوشیم قفل گذاشته بودم بعد اینکه چند بار اشتباه رمزو وارد کردن رفقا متاسفانه گوشی به حالت قفل رفته و میگه که برای باز کردن با اکانت گوگل وارد شید منم متاسفانه اینترنتو دسترسی ندارم
بردم گوشی فروشی گفت باید 5تومن بدی خوبش کنم راهی نیست ما که از این پولا نداریم
ﺳﻼﻡ
ﺟﻬﻄﻮﺭ ﻓﻌﺎﻝ ﻣﻴﺸﻪ؟2 ﺍﻳﺮﺍﻧﺴﻞ ﺗﻮ ﺍﺱGprs ﺗﻨﻈﻴﻤﺎﺕ
سلام
من یک گوشی sumsung5233 دارم که با خود گوشی می توانم به اینترنت وصل شم ولی وقتی به کامپیوتر وصل می کنم خطای 743 ( پروتکل کنترل لینک ppp خاتمه یافته است) می دهد این مشکل را چگونه می توانم حل کنم
اولا اون آقای گوی فروشی میخواد گوشیتو ریست کنه و هیچ کار دیگه ای از دستش بر نمیاد پسر از این پولا نده!
دوما برو یه رستورانی جایی که اینترنت وایرلس داره یه لحظه وایرلستو روشن کن و برو تو اکانت گوگلت! یا با ایرانسل برو! در غیر اینصورت گوشیتو ریست کن . طرز ریست کردنش هم تو تاپیک مخصوص به خودش هست ولی اینبار اینجا بهت میگم دفعه بعد تو تاپیک خودش برو سوالتو بپرس که سریعتر به جواب برسی:
گوشی را خاموش کنید.
کلید ولوم کم را نگه داشته و دکمه پاور گوشی را نگه داشته و سپس رها کنید.
یک منو در گوشی اجرا شده که شمال تنظیماتی برای Sim Lock و Recovery و... می باشد
در اینجا گزینه Clear Storage را با استفاده از دکمه ولوم گوشی انتخاب کرده و دکمه پاور را بفشارید.
حال برای تائید این امر از شما سوال میشود که با استفاده از دکمه ولوم زیاد آن را تائید میکنید.
اخطار: هاردریست موجب پاک شدن تمام نرم افزارهای گوشی و مخاطبین و پیامک ها و سایر اطلاعات موجود در حافظه داخلی گوشی میشود.
پيام هاي كه گذاشته ميشه در قسمت awnsering machine قرار ميگيره
سلام تو گالکسی اس 9003،چطوری میشه گوشی رو سایلنت و میتینگ کرد؟اصلا داره؟؟
دوستان من گلکسی اس 1 گرفتم. وقتی به PC وصلش میکنم و میخوام قطع کنم safe remove نداره رو سیستم، در عوض تو گوشی میگه برای خروج از samsung kies کلید اصلی رو فشار بده! میخوام بدونم ایا این کار در واقع کث همون safe remove هست و دیگه نیازی نیس من کاری بکنم؟
سلام . یکی از دوستان گوشی سامسونگ ویو 2 داره . چند روز پیش چند تا آهنگ از لپ تاپ یکی گرفت یه دفعه گوشیش خاموش شد بعد گه روشنش کرد چندتا نوشته اومد بعد وارد یه صفحه ای میشه که پیغام میده به کامپیوتر جهت آپلود وصل کنید . اگه دوستان می تونن راهنمایی کنن تا مشکلش رو حل کنیم . آخه جایی هستیم که دسترسی به تعمیرکار گوشی نداریم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)