تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 66 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 657

نام تاپيک: بخش پرسش و پاسخ گوشیهای سامسونگ

داره خودمونی میشه alinasrollahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    Holland

پيش فرض

با سلام
    من یه سامسونگ i-780 دارم که ویندوز موبایل 6.1 روش نصبه ولی متأسفانه ورزن هلندیش و هر کاری میکنم نمیتونم انگلیسیش کنم هر کاری کردم تو قسمت تنظیمات هم برای انگلیسی تنظیمش کردم ولی زبان گوشی عوض نمیشه آیا راهی هست که بشه زبان گوشی رو انگلیسی کرد و یا ویندوز رو با ورژن انگلیسی عوض کرد.ممنون میشم کمک کنید
    هیچکی نیست به داد ما برسه خواهشأ کمک

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سلام

مدل گوشیم galaxy s i9000 هست

رو کوشیم قفل گذاشته بودم بعد اینکه چند بار اشتباه رمزو وارد کردن رفقا متاسفانه گوشی به حالت قفل رفته و میگه که برای باز کردن با اکانت گوگل وارد شید منم متاسفانه اینترنتو دسترسی ندارم

بردم گوشی فروشی گفت باید 5تومن بدی خوبش کنم راهی نیست ما که از این پولا نداریم

داره خودمونی میشه ashe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    A T L A N T I S

پيش فرض

ﺳﻼﻡ

ﺟﻬﻄﻮﺭ ﻓﻌﺎﻝ ﻣﻴﺸﻪ؟2 ﺍﻳﺮﺍﻧﺴﻞ ﺗﻮ ﺍﺱGprs ﺗﻨﻈﻴﻤﺎﺕ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض s5233

سلام
    من یک گوشی sumsung5233 دارم که با خود گوشی می توانم به اینترنت وصل شم ولی وقتی به کامپیوتر وصل می کنم خطای 743 ( پروتکل کنترل لینک ppp خاتمه یافته است) می دهد این مشکل را چگونه می توانم حل کنم

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام

مدل گوشیم galaxy s i9000 هست

رو کوشیم قفل گذاشته بودم بعد اینکه چند بار اشتباه رمزو وارد کردن رفقا متاسفانه گوشی به حالت قفل رفته و میگه که برای باز کردن با اکانت گوگل وارد شید منم متاسفانه اینترنتو دسترسی ندارم

بردم گوشی فروشی گفت باید 5تومن بدی خوبش کنم راهی نیست ما که از این پولا نداریم

اولا اون آقای گوی فروشی میخواد گوشیتو ریست کنه و هیچ کار دیگه ای از دستش بر نمیاد پسر از این پولا نده!

دوما برو یه رستورانی جایی که اینترنت وایرلس داره یه لحظه وایرلستو روشن کن و برو تو اکانت گوگلت! یا با ایرانسل برو! در غیر اینصورت گوشیتو ریست کن . طرز ریست کردنش هم تو تاپیک مخصوص به خودش هست ولی اینبار اینجا بهت میگم دفعه بعد تو تاپیک خودش برو سوالتو بپرس که سریعتر به جواب برسی:

گوشی را خاموش کنید.
    کلید ولوم کم را نگه داشته و دکمه پاور گوشی را نگه داشته و سپس رها کنید.
    یک منو در گوشی اجرا شده که شمال تنظیماتی برای Sim Lock و Recovery و... می باشد
    در اینجا گزینه Clear Storage را با استفاده از دکمه ولوم گوشی انتخاب کرده و دکمه پاور را بفشارید.
    حال برای تائید این امر از شما سوال میشود که با استفاده از دکمه ولوم زیاد آن را تائید میکنید.

اخطار: هاردریست موجب پاک شدن تمام نرم افزارهای گوشی و مخاطبین و پیامک ها و سایر اطلاعات موجود در حافظه داخلی گوشی میشود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hbm_7052's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام منشی گوشیمو فعال کردم حالا پیغامایی که برام گذاشتنو باید از کجا گوش کنم یا علامتشو چی جوری از رو صفحم پاک کنم.راستی گوشیم F480سامسوسنگه
    پيام هاي كه گذاشته ميشه در قسمت awnsering machine قرار ميگيره

اگه نباشه جاش خالی می مونه howhow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام تو گالکسی اس 9003،چطوری میشه گوشی رو سایلنت و میتینگ کرد؟اصلا داره؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان من گلکسی اس 1 گرفتم. وقتی به PC وصلش میکنم و میخوام قطع کنم safe remove نداره رو سیستم، در عوض تو گوشی میگه برای خروج از samsung kies کلید اصلی رو فشار بده! میخوام بدونم ایا این کار در واقع کث همون safe remove هست و دیگه نیازی نیس من کاری بکنم؟

داره خودمونی میشه Rapidbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام . یکی از دوستان گوشی سامسونگ ویو 2 داره . چند روز پیش چند تا آهنگ از لپ تاپ یکی گرفت یه دفعه گوشیش خاموش شد بعد گه روشنش کرد چندتا نوشته اومد بعد وارد یه صفحه ای میشه که پیغام میده به کامپیوتر جهت آپلود وصل کنید . اگه دوستان می تونن راهنمایی کنن تا مشکلش رو حل کنیم . آخه جایی هستیم که دسترسی به تعمیرکار گوشی نداریم .

داره خودمونی میشه Rapidbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

یکی نبود راهنمایی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •