تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 616 اولاول ... 172324252627282930313777127527 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آخه این تو سایت نجا و نظام وظیفه نوشته شده
    شما از کجا میگی که اگه پیام نور و غیر انتفاعی بری دیگه نمیتونی سراسری شرکت کنی؟
    آخه طبق این چیزایی که تو سایت نوشته تا قبل از 4 ترم میتونی این کار رو انجام بدی و اگه یه رشته ی بهتر قبول شدی بری
    بازم درخواست میکنم بگید که کجای دفترچه ی ثبت نام کنکور نوشته؟

دفترچه ثبت نام ازمون سراسري صفحه 3

و ) دانشجويان دوره‌هاي نوبت دوم (شبانه)، نيمه‌حضوري، مجازي و بين‌المللي دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي، دانشگاه پيام‌نور و مؤسسات آموزش عالي غيردولتي ـ غيرانتفاعي كه از معافيت تحصيلي استفاده نمي‌كنند، مي‌توانند بدون انصراف از تحصيل در آزمون سراسري سال 1388 ثبت‌نام و شركت نمايند. بديهي است اين دسته از داوطلبان در صورت موفقيت و قبل از ثبت‌نام در رشته قبولي جديد، لازم است از رشته قبولي قبلي خود انصراف قطعي حاصل نموده و گواهي مربوط را به مؤسسه ذيربط ارائه نمايند. لازم به توضيح است كه اين دسته از داوطلبان حق بازگشت و ادامه تحصيل در رشته قبولي قبلي خود را ندارند.
    تبصره: دانشجويان دوره‌هاي فوق كه از معافيت تحصيلي استفاده مي‌كنند، به منظور ثبت‌نام و شركت مجدد در آزمون سراسري لازم است پس از انصراف قطعي از تحصيل خود را به بخش‌هاي وظيفه عمومي معرفي و به خدمت اعزام شوند. بديهي است اين دسته از داوطلبان پس از اتمام دوران خدمت نظام وظيفه حق ثبت‌نام و شركت در آزمون سراسري را خواهند داشت.

كاملا مطمئن نيستم !!!
    با توجه به متن بالا نظر شما چيه ؟ مگه قبولي در دانشگاه با معافيت تحصيلي فرق ميكنه ؟
    Last edited by Macushla; 30-06-2009 at 01:08. دليل: مشكل داشت

2. این کاربر از Macushla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

دفترچه ثبت نام ازمون سراسري صفحه 3

و ) دانشجويان دوره‌هاي نوبت دوم (شبانه)، نيمه‌حضوري، مجازي و بين‌المللي دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي، دانشگاه پيام‌نور و مؤسسات آموزش عالي غيردولتي ـ غيرانتفاعي كه از معافيت تحصيلي استفاده نمي‌كنند، مي‌توانند بدون انصراف از تحصيل در آزمون سراسري سال 1388 ثبت‌نام و شركت نمايند. بديهي است اين دسته از داوطلبان در صورت موفقيت و قبل از ثبت‌نام در رشته قبولي جديد، لازم است از رشته قبولي قبلي خود انصراف قطعي حاصل نموده و گواهي مربوط را به مؤسسه ذيربط ارائه نمايند. لازم به توضيح است كه اين دسته از داوطلبان حق بازگشت و ادامه تحصيل در رشته قبولي قبلي خود را ندارند.
    تبصره: دانشجويان دوره‌هاي فوق كه از معافيت تحصيلي استفاده مي‌كنند، به منظور ثبت‌نام و شركت مجدد در آزمون سراسري لازم است پس از انصراف قطعي از تحصيل خود را به بخش‌هاي وظيفه عمومي معرفي و به خدمت اعزام شوند. بديهي است اين دسته از داوطلبان پس از اتمام دوران خدمت نظام وظيفه حق ثبت‌نام و شركت در آزمون سراسري را خواهند داشت.

كاملا مطمئن نيستم !!!
    با توجه به متن بالا نظر شما چيه ؟ مگه قبولي در دانشگاه با معافيت تحصيلي فرق ميكنه ؟
    واقعا گیج شدم
    این دقیقا همون متنه و دفترچش ماله آزمون 88؟
    آخه دفترچه الان دمه دستم نیست
    اصلا مگه میشه دانشگاه رفت و از معافیت تحصیلی استفاده نکرد؟
    من که احتمال میدم این مال کنکور 87 باشه و ویرایش نشده
    چون این قانون توی اردیبهشت 87 تصویب شده

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

آقا دارم رسما دیوونه میشم
    چقدر خر تو خره
    این 2 تا رو با هم مقایسه کنید:
    سایت نظام وظیفه :
    مشمولان دانشجوي ورودي سال 86 به بعد كه با اخذ معافيت تحصيلي در دانشگاه هستند و از زمان ثبت نام كمتر از 4 نيمسال را سپري كرده اند در صورت شركت در آزمون و قبولي در رشته يا دانشگاه بهتر مجاز هستند كه از رشته يا دانشگاه قبلي انصراف داده و در رشته يا دانشگاه جديد تحصيل خود را ادامه دهند.

سایت سازمان سنجش:

بطور کل داوطلبي که از معافيت تحصيلي استفاده کرده باشد يعني در صورت قبولي از سوي حوزه معاونت وظيفه عمومي براي وي معافيت تحصيلي جهت ادامه تحصيل در دانشگاه يا موسسات اموزش عالي صادر شده باشد ديگر نمي تواند متقاضي ثبت نام در ازمون سراسري شود مگر اينکه داراي کارت پايان خدمت و يا معافيت دائم باشد.براي کسب اطلاعات و راهنمائي هاي بيشتر با حوزه معاونت وظيفه عمومي شهرستان محل سکونت خود تماس حاصل فرماييد.

5. این کاربر از mohsensoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

واقعا گیج شدم
    این دقیقا همون متنه و دفترچش ماله آزمون 88؟
    آخه دفترچه الان دمه دستم نیست
    اصلا مگه میشه دانشگاه رفت و از معافیت تحصیلی استفاده نکرد؟
    من که احتمال میدم این مال کنکور 87 باشه و ویرایش نشده
    چون این قانون توی اردیبهشت 87 تصویب شده
    من الان از تو دفترچه ثبت نام خوندم ولي حال تايپ كرن نداشتم از لينك زير كپي زدم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از Macushla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

11 سردرگمی برای شرکت در کنکور 89

سلام
    راستش من توی کنکور 88 برای دومین بار شرکت کردم و احتمالا پیام نور یا غیرانتفاعی قبول میشم
    اما با توجه به اینکه طبق اعلام سایت نظام وظیفه میشه تا قبل از ترم 4 دوباره کنکور داد و یه رشته ای قبول شد میخوام در کنکور 89 شرکت کنم
    اما مشکلی که هست سایت سازمان سنجش و دفترچه ی کنکور کاملا عکس این قضیه رو میگه.به این مطالب دقت کنید:

سایت نظام وظیفه :
    مشمولان دانشجوي ورودي سال 86 به بعد كه با اخذ معافيت تحصيلي در دانشگاه هستند و از زمان ثبت نام كمتر از 4 نيمسال را سپري كرده اند در صورت شركت در آزمون و قبولي در رشته يا دانشگاه بهتر مجاز هستند كه از رشته يا دانشگاه قبلي انصراف داده و در رشته يا دانشگاه جديد تحصيل خود را ادامه دهند.

سایت سازمان سنجش:

بطور کل داوطلبي که از معافيت تحصيلي استفاده کرده باشد يعني در صورت قبولي از سوي حوزه معاونت وظيفه عمومي براي وي معافيت تحصيلي جهت ادامه تحصيل در دانشگاه يا موسسات اموزش عالي صادر شده باشد ديگر نمي تواند متقاضي ثبت نام در ازمون سراسري شود مگر اينکه داراي کارت پايان خدمت و يا معافيت دائم باشد.براي کسب اطلاعات و راهنمائي هاي بيشتر با حوزه معاونت وظيفه عمومي شهرستان محل سکونت خود تماس حاصل فرماييد.

و اما یه بخشنامه ی دیگه :

با توجه به قانون جدید نظام وظیفه که طی ابلاغیه شماره 366/5ت/35/03/402/1/23،مورخه 31/02/87 ، که معاونت قوانین و مقررات سازمان وظیفه اعلام کرد ،صدور مجوز تحصیلی مشمولان با شرایط زیر امكان پذیر می باشد :
    1ـ‌ از تاریخ شروع به تحصیلی مشمولان در رشته یا دانشگاه اولیه تا زمان ثبت نام در رشته یا دانشگاه ثانوی به سبب قبولی، بیش از 4 نیمسال( دوسال) سپری نشده باشد
    2- شروع به تحصیل دانشگاه ثانوی به سبب قبولی در آزمون مجدد باشد
    3- در زمان شركت در آزمون مجدد فرد دارنده معافیت تحصیلی بوده و در زمان شروع به تحصیل فاقد غیبت باشد
    4- قبولی ثانویه صرفاً در مقطع هم تراز یا مقطع بالاتر باشد
    5- مدت تحصیل در رشته اولیه در سقف سنوات دوره تحصیلی جدید منظور شود
    6- دانشجویان اخراجی واجد شرایط شركت در آزمون مجدد نمی باشند

حالا من کلا گیج شدم و نمیدونم چیکار کنم؟
    تکلیف با این همه تناقض چی میشه؟
    دوستان خواهش میکنم کمک کنید

خواهش میکنم این تاپیک رو به جای دیگه منتقل نکنید چون خیلی کارم فوریه و جای دیگه دیده نمیشه
    Last edited by mohsensoft; 30-06-2009 at 09:07.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

آقا تورو خدا یکی جواب مارو بده
    اعصابم ریخته به هم
    کسی نیست که این شرایط رو تجربه کرده باشه؟
    یا اینکه پیام نور بوده و بعد به یه دانشگاه دیگه رفته باشه؟

پروفشنال Xo0oX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفـهان

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.

من سوالی داشتم به شرح زیر
    من برادری دارم متولد اسفند ماه 1369 هست پارسال دیپلم فنی حرفه ایشوگرفت و کنکور داد دولتی قبول نشد.گفت یک سال دیگه می خونم نتونستم یا میرم ازاد یا سربازی!
    حالا امثال هم دولتی می خواد کنکور بده که 20 روز اینا دیگه کنکورشه هم ازاد اما دفترچه پر نکرده.
    اگه پر نکنه ازاد یا دولت قبول بشه واسه ثبت نامش مشکلی پیش نمیاد؟
    خیلی ممنون کسی راهنمایی کنه.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

سلام
    راستش من توی کنکور 88 برای دومین بار شرکت کردم و احتمالا پیام نور یا غیرانتفاعی قبول میشم
    اما با توجه به اینکه طبق اعلام سایت نظام وظیفه میشه تا قبل از ترم 4 دوباره کنکور داد و یه رشته ای قبول شد میخوام در کنکور 89 شرکت کنم
    اما مشکلی که هست سایت سازمان سنجش و دفترچه ی کنکور کاملا عکس این قضیه رو میگه.به این مطالب دقت کنید:

سایت نظام وظیفه :

سایت سازمان سنجش:

و اما یه بخشنامه ی دیگه :

با توجه به قانون جدید نظام وظیفه که طی ابلاغیه شماره 366/5ت/35/03/402/1/23،مورخه 31/02/87 ، که معاونت قوانین و مقررات سازمان وظیفه اعلام کرد ،صدور مجوز تحصیلی مشمولان با شرایط زیر امكان پذیر می باشد :
    1ـ‌ از تاریخ شروع به تحصیلی مشمولان در رشته یا دانشگاه اولیه تا زمان ثبت نام در رشته یا دانشگاه ثانوی به سبب قبولی، بیش از 4 نیمسال( دوسال) سپری نشده باشد
    2- شروع به تحصیل دانشگاه ثانوی به سبب قبولی در آزمون مجدد باشد
    3- در زمان شركت در آزمون مجدد فرد دارنده معافیت تحصیلی بوده و در زمان شروع به تحصیل فاقد غیبت باشد
    4- قبولی ثانویه صرفاً در مقطع هم تراز یا مقطع بالاتر باشد
    5- مدت تحصیل در رشته اولیه در سقف سنوات دوره تحصیلی جدید منظور شود
    6- دانشجویان اخراجی واجد شرایط شركت در آزمون مجدد نمی باشند

حالا من کلا گیج شدم و نمیدونم چیکار کنم؟
    تکلیف با این همه تناقض چی میشه؟
    دوستان خواهش میکنم کمک کنید
    Last edited by mohsensoft; 30-06-2009 at 09:44.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

محسن جان بهترین کار اینه که بری خود سازمان نظام وظیفه قسمت معافیت های تحصیلی اونجا سوالت رو مطرح کنی شرایط خودت رو بگی سه سوته حله
    والله اگر دقیق میدونستم میگفتم اما خودم هم تو جوابم شک دارم
    پس بهترین راه خود نظام وظیفه است

13. این کاربر از mohsen_blid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

محسن جان بهترین کار اینه که بری خود سازمان نظام وظیفه قسمت معافیت های تحصیلی اونجا سوالت رو مطرح کنی شرایط خودت رو بگی سه سوته حله
    والله اگر دقیق میدونستم میگفتم اما خودم هم تو جوابم شک دارم
    پس بهترین راه خود نظام وظیفه است
    ممنون
    حالا این وسط اگه نظام وظیفه گفت میتونی دیگه نباید کاری با سازمان سنجش داشته باشم؟
    نظر کدومشون مهمه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •