سلامنوشته شده توسط Shahin king
با اجازه شاهین جان
براشها با فرمت xar مربوط به برنامه بسیار جذاب و جالب Xara Xtreme هستش که تو کار خودش خیلی جالب عمل میکنه پیشنهاد میکنم از این برنامه هم استفاده کنید چون واقعا جالبه![]()
![]()
موفق باشید
یا حق
سلامنوشته شده توسط Shahin king
با اجازه شاهین جان
براشها با فرمت xar مربوط به برنامه بسیار جذاب و جالب Xara Xtreme هستش که تو کار خودش خیلی جالب عمل میکنه پیشنهاد میکنم از این برنامه هم استفاده کنید چون واقعا جالبه![]()
![]()
موفق باشید
یا حق
گاهي وقت هاي نوشتن درباره بعضي موضوع ها خيلي سخت ميشه،مخصوصا مواقعي که موضوع آن مطلب هم زياد روشن نباشه. اين ها را گفتم که مقدمه اي بشه تا 53 براي عالي به شما معرفي کنم. براش هايي براي قالب دادن به عکس،کثيف کاري روي طرح ،چسب شيشه اي کهنه و ... تصوير زير هم نمونه کار کوچکي از قدرت براش ها را به نمايش درآورده است.
آدرس دانلود
حجم 600 كيلو بايت .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع : سيگنال![]()
پلاگين قدرتمند براي فتوشاپ با 23 نوع ----- متفاوت و جالب که هر کدام زيباي خود را دارد. يک نمونه کار پلاگين در تصوير زير مشخص است.افکت دود،افکت فلزي،شيشه اي و... از قابليت پلاگين قدرتمند Eye Candy 4000 مي باشد.
![]()
آدرس دانلود !
حجم 2463 كيلو بايت !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
نسخه دوم پلاگين قدرتمند Sinedots ، براي ايجاد اشکال هندستي به کار ميرود. اين نسخه کاربردي و جذاب تر از نسخه اول ميباشد.البته کاربرد هاي اين دو نسخه متفاوت ميباشد ولي تا حد بسياز زياد مشابه همديگر عمل ميکنند،نسخه دوم اين پلاگين ميتواند خط هاي ساده را در کنار هم به اشکال گرافيکي 3 بعدي بسيار زيبا تبديل کند.
![]()
دانلود با حجم 100 كيلو بايت![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوشته شده توسط soleares
سلام
خیلی ممنون از آموزشت . به نظر خیلی جالبه. اما من تا حالا از پلاگینهای فتو شاپ استفاده نکردم میشه بگی باید چه جوری ازشون استفاده کنم؟
سلام
soleares جان از این پس ابزارهای فتوشاپ رو فقط در این تاپیک معرفی کن .![]()
قربانت : شاهین کینگ
نوشته شده توسط arash_irani
دوست عزيز لطف كن عكس ها رو تو سايت هاي معتبر آپلود كن چون هيچ كدوم بالا نمياد.
ببخشید من اینقدر شوتم ولی این فیلترها و پلاگینها و ... را کجا باید قرار داد؟
من از فتوشاپ چیزی نمیدانم کامل توضیح دهید.
ممنون.
تو را به خدا جواب بديد.
براش و استایل و بقیه به غیر از پلاگین ها همه تو ی پوشه presets فتوشاپ هستند .نوشته شده توسط bahdar
این پوشه را در دیرکتوری فتوشاپ باز کن . پوشه های مختلف مثل براش را در ان میبینی . که باید انجا پست کنی .
و در برنامه فتوشاپ انها را به جای مثلا براش های اصلی باز کنی و استفاده کنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)