سرعت برای من اوکی شد. هفته قبل سرعت از 4 مگابایت بیشتر نمیرفت
مودم e3372. ساعت 5 صبح
![]()
سرعت برای من اوکی شد. هفته قبل سرعت از 4 مگابایت بیشتر نمیرفت
مودم e3372. ساعت 5 صبح
![]()
.
خریدم بسته رو مشکلی نداشت
سلام اره صبحا اوضاع بهتره. البته مشهد این چند وقته خیلی بهتر از تهران بوده
این سرعت رو چه باندیه؟
Last edited by alpha007; 12-01-2017 at 14:06.
طی دو هفته گذشته، شهرهای زیر تحت #پوشش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار گرفتن:
گوریه (خوزستان)، شریفیه (سمنان)، بیدستان (البرز)
آبیبيگلو، لاهرود (اردبیل)، چادگان (اصفهان)، رضوانشهر (گیلان)، امامحسن (بوشهر)، قطبآباد و خانه زنيان (فارس)
هموطنانمون در شهرهای زیر هم به شبکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دسترسی پیدا کردن:
تنکمان (البرز)
دستگرد (اصفهان) و دبيران (فارس)
نقشه TD رو از سایت ایرانسل ببنید .
فعلا شرق تهران که درست حسابی پوشش نداره
منطقه ما که اصلاااااً
سلام
به نظر من هم امروز سرعتا وپینگا خیلی بهتر داره جواب میده واقعا ایرانسل با تمام اذیتایی که داره ولی جای تشکر داره کی فکرش رو میکرد در عرض کمتر از ۲سال جوری بشه کاربرای خانگی صحبت از سرعتای چند ده مگی کنن وتازه بگن مال من خرابه کاش دوستانی که یکم قدیمی ترن بیان و توضیح بدن که روزگاری نه چندان دور برای سرعت بالای ۱۲۸کیلو مجوز میخواستن وتازه همون سرعت شر میشد بین ۸نفر و با قیمتای گیگی۵تومن وحجم اضافه هر گیگ ۸تومن شبا وقتی میگذاشتیم روی دانلود رایگان مبین نت تا صبح نهایت ۲۰۰تا۳۰۰مگ گیرمون میومد از بس ترافیک بود وسرعتا کم البته من ۵۱۲مبین نت داشتم خدا وکیلی ایرانسل نت ایران رو متحول کرد وتبدیل شده به یه غول دیتا حالا نمیدونم رتبه اش در کل منطقه یا جهان چیه وچطوره ولی بعید میدونم تو منطقه ما رقیبی داشته باشه
دکل های gsm قدیمی ان خب فرکانس 900 بودن الان همونو اپدیت میکنن دیگ نمیگن باو تجهیزات جدید انتن دهی ضیف تری دارند باید سایت جدید زده شه
بعد هزینه بر هم هست هر سایت علاوه بر هزینه تامین پهنای باند هم هست
امیدوارم ک بهتر شه وضعیتت
رفیق گذشته ها گذشته
باید تو لحظه زندگی کرد بقول پپسی
رقیب هم داره ک نمیخوام اسم ببرم ولی کت 9 ترکسل و اریدو قطر نگم دیگ برات چیکا نمیکنن واسه ملتشون
Last edited by MMDFullHD; 12-01-2017 at 16:11.
دوست عزیز حرف شما کاملا متین ولی همه چیز که فقط سرعت نیست وقتی تویه کشوری مثل ایران با وجود زیر ساختها ی ضعیف ووجود اون همه فشار مبنی بر محدودیت ارائه سرعت واز همه مهمتر جمعیت ۸۰میلیونی ایران یکه وتنها تامین پهنای باند کردن به نظر من که کار بزرگیه حالا تو کشورهایی که شما مثال زدید ایا هیچ اپراتور دیگه ای نیست ایا زیر ساختها شون مثل ما اینقدر ضعیفه ایا وایا های دیگه
البته نگاه به جلو داشتن اصل پیشرفته ولی منظور بنده تفاوتی در این حد دراین مدت تقریبا کوتاه بود والا اون که شما میفرمایید که کاملا صحیحه
چند روزه سرعت شبا در حد 1 مگابیت هست تا صبح بزور 10 گیگ دانلود میشه
تا چند وقت پیش خوب بود الاننمیدونم دوباره چش شده
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)