19 ماه تو کلانتری 160 خزانه خدمت کردم . 99% ماموریت می خورن .
صبح تا شب متهم ببر دادسرا بعد شب بیا تا صبح 2-4 برو پاس پیاده . این یعنی خدمت !!!!
19 ماه تو کلانتری 160 خزانه خدمت کردم . 99% ماموریت می خورن .
صبح تا شب متهم ببر دادسرا بعد شب بیا تا صبح 2-4 برو پاس پیاده . این یعنی خدمت !!!!
یک سال پس از تسویه حساب کامل با دانشگاه .
کنکور که دادی برو خدمت تا نتایج بیاد و بری دانشگاه یه 7 ماهی از خدمت گذشته و کلی جلو میافتی .
دوستان ، سال بعد یعنی 94 هم بعد از اینکه این تب و تاب 21 ماه خدمت هم تموم شد . به نظرتون کسانی که 94 میرن خیلی خوش به حالشون نیست ؟ چون دیگه انقدر سرباز زیاد دارن مرخصی ، نگهبانی کمتر و .. هم دارن .
مگه دوباره میشه 18 ماه ؟
اقا یه سوال دیگه (-:
سرباز میبری دادسرا فرار کنه مثلا یارو غولی باشه واسه خودش فرار کنه تو باید جرمشی بکشی تا پیدا شه ؟؟؟
کلا کسایی که مجرم میبرن چه جور تو راه برخورد کنن با مجرمه بهتره خشک و جدی ؟
فرار کنه جرمش رو می کشی . اضافه خدمت هم می خوری . زندان هم میافتی ( بسته به جرمش )
توی راه نباید تحریک کنی که فرار کنه . هر چی گفت باید بگی بابا 3 تا مثل تو رو بردم پیشه قاضی آزاد شدن . تو که کاری نکردی .
قاضی هم هر چی دستور داد نباید بگی چی گفته . باید بگی یه کاغذ تو کلانتری امضاء کنی آزاد می شی . کلا باید خرش کنی . . . . .
نه منظورم این بود که الان همه میخوان قبل ازسال 94 بفرستن که 21 ماه خدمت کنن جای 24 ماه .
وقتی سال 94 بشه خیلی سرباز هستن که جذب شدن ، بنابر این چون سرباز زیاده دیگه نگهبانی کمتر ، مرخصی بیشتر میخوره ...![]()
Last edited by sansa; 04-01-2015 at 18:10.
چیزی که زیاده سرباز .. . .
اینکه با کارشناسی برم خدمت یا ارشد ، فرقی به حالم میکنه؟
راستی شنیده بودم، دانشجو هایی که معدلشون بالا باشه واسه خدمت یه امتیازاتی دارن (هر چند که خیلی نتونتسم قبولش کنم) شایعه است؟ یا احیاناً واقعیت داره؟
ارشد بهتره . میافتی ستاد . و کلی راحت تری . الان بین سرباز صفر و لیسانس فرقی نمی زارن . بعضی جاها
معدل رو بقول دوستمون بزار دره کوزه آبشو بخور![]()
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)