سلام
مودم من 5786 ئه منطقه تهرانپارس هستیم
چطور بدونم 4G+ متصل شدم؟ سرعت هیچ فرقی با اون زمان که مودمای زاخار استفاده میکردم نداره.
تنظیماتی هم نداره که بتونم تجمیع باند انجام بدم
چطور سرعت رو بکشونم بالا![]()
سلام
مودم من 5786 ئه منطقه تهرانپارس هستیم
چطور بدونم 4G+ متصل شدم؟ سرعت هیچ فرقی با اون زمان که مودمای زاخار استفاده میکردم نداره.
تنظیماتی هم نداره که بتونم تجمیع باند انجام بدم
چطور سرعت رو بکشونم بالا![]()
سلام
اگر از پوشش پلاس مطمین هستین با نرم افزار lte watch رو سیستم بریزید گزینه lte advanced انتخاب کنید البته باید ببینید مودمتون تجمیع باند داره یا نه ، ضمن اینکه میتونید باند ۷ یا ۳ انتخاب کنید ببینید تک تک کدوم سرعت و پوشش بهتری دارن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
اره بابا تجمیع باند داره
امتحان میکنم
امتحان کردمسلام
اگر از پوشش پلاس مطمین هستین با نرم افزار lte watch رو سیستم بریزید گزینه lte advanced انتخاب کنید البته باید ببینید مودمتون تجمیع باند داره یا نه ، ضمن اینکه میتونید باند ۷ یا ۳ انتخاب کنید ببینید تک تک کدوم سرعت و پوشش بهتری دارن.
به قسمت advance که وارد میشی هر باند رو به تفکیک اوورده مثلاً باند only band 1 یا only band 3 و ...
گزینه ای مثل band3+band7 نداره درسته؟
باید تک تک امتحان کنم باندها رو؟
Last edited by alpha007; 11-01-2017 at 20:28.
گزینه advanced همون پلاسه اگر دکل که بهش وصل میشتن تجمیع بشه پلاس فعال میشه، شما باندها تکی امتحان کن هر کدوم بهتر بود رو همون بزار الان دوستانی هستن که پلاس سرعتش کتره تا باند تکی!
زیاد فرقی نکرده کمبود پهنای باند داره صبح خوبه اما بعدش میاد پایین سرعت بازم خودتون تو محلتون امتحان کنید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
رشت - بیمارستان آریا
جدیدا شبانه سه ساعته میگیرم.
مثلا ساعت سه صبح طرح رو فعال میکنم . تو قسمت اپ ایرانسل من میزنه ساعت 2 تا 5 صبح .
درحالیه باید بشه سه تا 6 صبح .
این پیغام الکیه یا ؟؟؟؟
سلام دوستان
هرچی سعی می کنم نمی تونم طرح 5 گیگی (6 تا 12 ظهر) هفتگی رو نه از سایت ایرانسل و نه از برنامه ایرانسل من بگیرم
این طرح اش کلا مشکل داره یا مشکل از طرف من هست؟
ممنون میشم پاسخ بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)