امریه به کنار پذیرش شما هم در هاله ای از ابهام هست، دیر کردین متاسفانه، البته کار نشد نداره.
روال 2 ماه هست، هر جا هم برین میبینینن میگن دو ماه باید بمونه.
دوما دو ماه موندن یه طرف اینکه پذیرش نهایی بشه یه طرف.
امریه به کنار پذیرش شما هم در هاله ای از ابهام هست، دیر کردین متاسفانه، البته کار نشد نداره.
روال 2 ماه هست، هر جا هم برین میبینینن میگن دو ماه باید بمونه.
دوما دو ماه موندن یه طرف اینکه پذیرش نهایی بشه یه طرف.
اقا یکی از اساتید جواب رفیق ما رو بده...ممنون میشم
قبل آموزشی باید معافیت بگیری و الا بری خدمت دگه معاف نمی تونی بگیری ! نمی تونی ! سخت است بسیار سخت
این دوستم چند مورد تعریف کرد که دوره اموزشی معافی گرفتن.... میگه مدارک پزشکی همراه خودم میبرم اونجا نشون میدم.... وسط اموزشی مرخص میشم؟؟؟؟ احتمالش چند درصده؟ دوستانی که اموزشی رفتن موردی سراغ دارن؟
من 3 تا رفیق داشتم و نتونستن حین خدمت بگیرن ! فقط معاف از رزم شدن !
بازم می گم میشه اما سخته
تجربه من مربوط ميشه به دو سه سال پيش، سه چهار نفر از گروهان ما همون هفته اول آموزشي اقدام كردن (يعني يه نفر از طرف بهداري اومد گفت اونايي كه فكر ميكنن مشكل دارن بيان بهداري و بعدا از اونجا معرفي كردن به دكتر و ...) دو سه روز مونده به پايان دوره آموزشي يكي شون كه ظاهرا مشكلي نداشت و مثل بقيه رژه ميرفت و ميدويد و ورزش ميكرد، معاف دائم شد، ولي دو سه نفر ديگه كه تابلو بود دارن تمارض ميكنن، يا معاف از نگهباني شدن (اگه الان بود كه همونم بهشون نميدادن) و يا گفته بودن كه سالمن و مشكلي براي ادامه خدمت ندارن.
الان كلا به دليل كم بودن تعداد سربازا خيلي سخت معافي ميدن اما خب به نظر من اگه يكي واقعا مشكلش جدي باشه فرقي نميكنه حين خدمت باشه يا قبل خدمت، معافش ميكنن
موفق باشيد.
دوستان من پس فردا میخوام دفترچه بفرستم و کرمانشاه هستم تعجیل بزنم به نظرتون میفتم اسفند ؟؟؟؟
میخوام اسفند برم خیلی ماه خوبیه برا اب و هوا و ...
قانون جدید باعث شده خیلی ها از سربازی فرار کنن
الان پسر یکی از فامیل های ما رفته سربازی بعد از آموزشی خودشو معرفی نکرده که غیبت بخوره ، بعدم بره تو مغازه یه مدت کار کنه بعدش هم بره سربازیش رو بخره !!!
عملا با ای قانون باعث شدن خیلی ها فرار کنن !
مشکلاتی که ایجاد کرده بیشتر از خوبیهاشه
اصلا از کجا معلوم که این قانون دائمی باشه ؟
البته ایشون غایب حساب نمیشن، فراری حساب میشه. روزه اول اعزام که خودتو معرفی کردی شروع خدمت هست و باید تا آخرش بری یا اگه نری فراری حساب میشی.
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)