تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2697 از 4428 اولاول ... 1697219725972647268726932694269526962697269826992700270127072747279731973697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,961 به 26,970 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال انکودرها inceptro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بابا یکی جواب ما رو هم بده
    خراب نیست,عزیزان مورد عنایت قرار دادنش

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی دیگه امکان درست شدنش وجود نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

یکم ذغال بریزین سرعت بیاد بالا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ما که آخرش نفهمیدیم سیاست شبانه شرکت چیه
    دوستان خواهشاً پاسخ بدن،بنده اگر سرویس 512 و یا 1 مگ محدود بگیرم،سرعت دانلود در روز و ساعات رایگان چه مقداره اصولاً؟

اگر خودتون هم سرویس محدود دارید سرعتتون عموماً در شب و روز چقدره؟ (با ذکر سرعت سرویستون،512 1 و یا 2 مگ)
    از قرار معلوم، سرعت روزانه هر چقدر که خط بکشه بسته می‌شه. البته اول روی 4مگابیت می‌بندند، اما اگه تماس بگیرین می‌بندنش روی 9مگابیت. شبانه رایگان هم محدودیتی نداره و مثل همون سرعت روزانه است، با این ملاحظه که اگه مرکز مخابراتی شلوغی داشته باشین، سرعت اوائل ساعات رایگان افت می‌کنه اما از 4 به بعد تقریباً مساوی همون سرعت روزانه است. (تجربه خودم)

من 2مگ محدود دارم که روی 9مگابیت بسته شده. روزا بستگی به ساعت و سرور مخاطب، سرعت دانلودم با IDM و کانکشن بیشتر از 4، تا 1مگابایت (یعنی 8مگابیت در ثانیه) هم می‌رسه؛ اما عمدتاً دور و ور 800 تا 900 کیلوبایت (یا 6 تا 7 مگابیت در ثانیه) می‌چرخه. شبانه هم 500 کیلوبایت در ثانیه در ساعت‌های اولیه شروع می‌شه و در ساعت آخر به 900 کیلوبایت می‌رسه که می‌شه متوسط 700 کیلوبایت در ثانیه (5.5 مگابیت در ثانیه).

5. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

از قرار معلوم، سرعت روزانه هر چقدر که خط بکشه بسته می‌شه. البته اول روی 4مگابیت می‌بندند، اما اگه تماس بگیرین می‌بندنش روی 9مگابیت. شبانه رایگان هم محدودیتی نداره و مثل همون سرعت روزانه است، با این ملاحظه که اگه مرکز مخابراتی شلوغی داشته باشین، سرعت اوائل ساعات رایگان افت می‌کنه اما از 4 به بعد تقریباً مساوی همون سرعت روزانه است. (تجربه خودم)

من 2مگ محدود دارم که روی 9مگابیت بسته شده. روزا بستگی به ساعت و سرور مخاطب، سرعت دانلودم با IDM و کانکشن بیشتر از 4، تا 1مگابایت (یعنی 8مگابیت در ثانیه) هم می‌رسه؛ اما عمدتاً دور و ور 800 تا 900 کیلوبایت (یا 6 تا 7 مگابیت در ثانیه) می‌چرخه. شبانه هم 500 کیلوبایت در ثانیه در ساعت‌های اولیه شروع می‌شه و در ساعت آخر به 900 کیلوبایت می‌رسه که می‌شه متوسط 700 کیلوبایت در ثانیه (5.5 مگابیت در ثانیه).
    خوب اگه خرچقدر خط بکشه ببندن چرا ‍ول بیشتر میدین ۲ مگ میگیرین؟ خوب ۱۲۸ بگیرین فرقش چیه؟

7. این کاربر از ashahidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ساعت 2 تا 5 صبح کلا قطع بود اینترنت
    سر 5 وصل شد
    مچکریم
    تأیید می‌شه. ظاهراً بامداد جمعه، از حدود ساعت 2 تا 5 صبح اینترنت پارس‌آنلاین به صورت عمومی قطع بوده. مال من هم قطع قطع بود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خوب اگه خرچقدر خط بکشه ببندن چرا ‍ول بیشتر میدین ۲ مگ میگیرین؟ خوب ۱۲۸ بگیرین فرقش چیه؟
    راستش من قبلاً آسیاتک داشتم، اونجا این تفاوتا معنادار بود. یعنی بین 512 و 1 مگ و 2 مگ محدود اختلاف سرعت وجود داشت. واسه همینم من وقتی 1 ماه پیش اومدم پارس‌آنلاین روی همون روال، 2 مگابیت رو گرفتم که مشکلی نداشته باشم. گر چه ممکنه تو بعضی شهرها و بعضی مراکز مخابراتی به علت محدودیت پهنای باند، روی سرعت سرویس‌های پایین‌تر یه محدودیت‌هایی بگذارن که من خبر ندارم اما از یکی دو هفته پیش که پارس‌آنلاین کل مراکز مخابراتی تحت پوششش رو به 9 مگابیت ارتقا داده و این رو به صورت رسمی هم اعلام کرده، خط‌ها رو هم فعلاً برای همه سرعت‌ها روی 9مگابیت می‌بنده.

البته احتمال داره که در آینده برای تمایز گذاشتن بین سرویس‌هاش، سرعت‌های سرویس‌های پایین‌ترش رو یه کمی بیاره پایین، ولی فعلاً این طور نیست.

10. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دیشب هم سرعتم داغون بود !
    جالبه حدود 10 دقیقه از ساعت حدود 2.30 سرعتم اومد روی 180 کیلو ! ولی بعد همون 25-30 شد !
    کسی سرعتش این روزا پایین نیومده !؟
    احساس میکنم در طول روز هم پایین تر اومده سرعتم !

12. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دیشب هم سرعتم داغون بود !
    جالبه حدود 10 دقیقه از ساعت حدود 2.30 سرعتم اومد روی 180 کیلو ! ولی بعد همون 25-30 شد !
    کسی سرعتش این روزا پایین نیومده !؟
    احساس میکنم در طول روز هم پایین تر اومده سرعتم !
    کلاً از روز پنج‌شنبه اوضاع زیاد جالب نیست. پنج‌شنبه، عصر، اوضاع پینگ و سرعت دانلود حتی از سرورهای داخلی هم افتضاح بود. پینگ از سرور داخلی به 150 رسیده بود. سرعت دانلود تک کانکشنه هم که در حد 30 تا 40 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نبود. صبح جمعه هم از ساعت 3 به بعد قطع شد که منم بعد از 1 ساعت انتظار بی‌خیال شدم و خاموش کردم سیستم رو. بعداً فهمیدم که ظاهراً تا ساعت 5 صبح قطع بوده. عصر جمعه که فرصت کردم دوباره برم سراغ سیستمم، اینترنتم هر چند دقیقه یکبار قطع می‌شد. وقتی هم که وصل بود، روی تلفن خونه نویز می‌انداخت در حالی که من اسپلیتر دارم سر راه تلفن. اما بعد از چند بار قطع و وصل کردن بالأخره وصل شد. سرعتش بد نبود. ولی نه مثل شب‌های قبل‌تر که تا 900 کیلوبایت هم می‌رفت.

امروز هم تو شرکت، که سرویس نامحدود 1مگابیت داریم، از صبح همه‌اش مشکل داریم. وقتی یه فایل رو می‌گذاری واسه دانلود، هر از چند گاهی (هر 2 تا 3 دقیقه) سرعت می‌شه صفر و چند ثانیه‌ای دانلود قطعه، بعدش دوباره شروع می‌شه. در کل سرعت در حال نوسانه. از صفر تا 200 کیلوبایت در ثانیه.

به نظرم یه مشکل جدی به وجود اومده یا تو سیستم‌های پارس‌آنلاین یا برای کل اینترنت.

14. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

... سرعت دانلود تک کانکشنه هم که در حد 30 تا 40 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نبود....
    میشه بگید سرعت تک کانکشن در حالت نرمال از سرور خارجی چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •