سلام
اقا من اوایل این ماه اقدام کردم برا خدمت ولی تاریح اعزامم 2/1 افتاده !! خیلی دوست داشتم برج 12 تاریخ اعزامم باشه ولی نشد!!
دوستان حالا خدمت من 24 ماهه شد با توجه به اینکه از سال آینده 24 ماهه میشه؟؟
سلام
اقا من اوایل این ماه اقدام کردم برا خدمت ولی تاریح اعزامم 2/1 افتاده !! خیلی دوست داشتم برج 12 تاریخ اعزامم باشه ولی نشد!!
دوستان حالا خدمت من 24 ماهه شد با توجه به اینکه از سال آینده 24 ماهه میشه؟؟
نه خیر خدمت شما همون 21 ماه هستش
کسایی که تا آخر امسال دفترچه پست کنند 21 ماه خدمت میکنند
اقا یکی از دوستان 20 سال پیش عمل فتق(هیدروسل)انجام داده !!!! میگه اموزشی که رفتم از روز دوم خودم میزنم به کمردرد بعد بهداری میرم و همون وقت میفرستن دنبال کارای معافی!!! میگه قبل اعزام بفرستی به هیچ وجه معافی پزشکی نمیدن... نظرشما چیه؟ میتونه؟ البته واریکوسل نوع 2 هم داره.... ولی میگه اگه دفترچه بفرستی و خودشون بفرستم بهداری احتمال 100 درصد معافی میدن....
درسته که خیلی از کشورها سربازی اجباری دارن . اما شرایطشون کاملا با ایران فرق میکنه . اگه نگاه کنی میبینی اکثر کشورهایی که سربازی اجباری دارن اولا تصحیلات خوبی واسه سربازها در نظر میگیرن و دوما اینکه شرایط معافیت بهتری هم قرار دادن .
جدا از این مسئله یه جورایی مردم این کشورها به دولتشون مدیون هستن و این خدمت رو با اشتیاق بیشتری انجام میدن . دولت ایران واسه یه فرد 18 ساله که باید بره سربازی ، تا به این سن چه گلی به سر اون جوون زده که حالا اون بخواد به نظام مفت و مجانی خدمت کنه .
اکثر کشورها حتی از بدو تولد هم تصحیلاتی به مردمشون میدن ولی خوب از اون طرف سربازی اجباری هم میزارن . در واقع من فقط یه تشابه اسمی بین خدمت سربازی خودمون و خدمت سربازی توی کشورهای دیگه میبینم .
حالا جدا از بحث فلسفه سربازی و این حرفا
در مورد اون جمله (سربازی رفتن خدمت به نظامه اما بازی برای تیم ملی خدمت به ملته)
ابهامش کجاست . درسته غیر مستفیم سرباز داره به ملت خدمت میکنه اما مستقیما داره به نظام خدمت میکنه . نیروی انتظامی ، ارتش و ... همه ارکان دولتی هستن .
اما منظور من یه چیز دیگه است . توی اون تاپیک بحث من چی بود ؟ این بود که این بازیکنهای تیم ملی که سرباز هم هستن (مثل پولادی) توی جام ملتها بازی کنن و بعد از اون راهی سربازی بشن .
واسه همین هم سربازی (یه عمل عام) رو با بازی برای تیم ملی (یه عمل خاص) مقایسه کردم . شما هم اومدی یه مورد خاص (خدمت لب مرز) رو با بازی برای تیم ملی مقایسه کردی که اشتباهه . خدمت لب مرز و پاسداری از مرز جزو معدود کارهای مفیدیه که یه سرباز انجام میده .
ولی چرا میگم مقایسه اشتباهه . چون الان مثلا همین مهرداد پولادی قطعا جزو لیست تیم ملی هست و برای جام ملتها هم بازی میکنه . اما به فرض اگه میخواست به جای تیم ملی بره سربازی ایا قطعا میفتاد لب مرز که بخواد خدمتی بالاتر از بازی توی تیم ملی بکنه ؟
به قول شما سربازی قانونه . باید هم از این قانون اطاعت کرد . اما قانون بدیه و قطعا نبودنش بهتره از بودنش . اون هم تو مملکت ما که یه یارانه + حقوق ماهانه یه سرباز رو به گدا هم بدی بهت فحش میده .
آقا مدارک رو تحویل ناحیه سپاه دادیم و اونام تا 20م میفرستن ستاد برای جذب
حالا دیروز یه بنده خدایی پیشنهاد امریه داد البته در سازمان هایی که تحت نظارت سپاه هستن ( نمیدونم کلا جریان چیه و اسمش این حرکت چیه) خلاصه ستاد احیای امر به معروف بود فرداش رفتم پیشش گفت شرایط دار باید باشی که نبودم
حالا به بنده خدای دیگه گفته بیا ستاد نشر نمیدونم چی چی سرباز لازم داره شما مدارکت رو وردار بیار ( البته من اعزامی برج 12 93 هستم ) سپاه هم بهم گفته اگر امریه جور کردی به ما بگو مدارکت رو نفرستیم ستاد ) اگر این وسط امریه قبول نشد چه گلی باید به سر بگیرم
در یه صورت میتونم این کار رو بکنم که این اداره یا سازمان تحت نظر سپاه باشه که من مستقیما بدون اموزشی با همون دوره کفایت برم امریه
حالا دوستان کسی میتونه یه لیستی از سازمن هایی که تحت پوشش سپاه هستن رو بهم بگه برم سراغشون برای امریه
تا تاریخ اعضامم کمتر از 45 روز مونده آیا امکان داره امریم قبول بشه؟؟
آقا مدارک رو تحویل ناحیه سپاه دادیم و اونام تا 20م میفرستن ستاد برای جذب
حالا دیروز یه بنده خدایی پیشنهاد امریه داد البته در سازمان هایی که تحت نظارت سپاه هستن ( نمیدونم کلا جریان چیه و اسمش این حرکت چیه) خلاصه ستاد احیای امر به معروف بود فرداش رفتم پیشش گفت شرایط دار باید باشی که نبودم
حالا به بنده خدای دیگه گفته بیا ستاد نشر نمیدونم چی چی سرباز لازم داره شما مدارکت رو وردار بیار ( البته من اعزامی برج 12 93 هستم ) سپاه هم بهم گفته اگر امریه جور کردی به ما بگو مدارکت رو نفرستیم ستاد ) اگر این وسط امریه قبول نشد چه گلی باید به سر بگیرم
در یه صورت میتونم این کار رو بکنم که این اداره یا سازمان تحت نظر سپاه باشه که من مستقیما بدون اموزشی با همون دوره کفایت برم امریه
حالا دوستان کسی میتونه یه لیستی از سازمن هایی که تحت پوشش سپاه هستن رو بهم بگه برم سراغشون برای امریه
تا تاریخ اعضامم کمتر از 45 روز مونده آیا امکان داره امریم قبول بشه؟؟
دوستان کسی پدافند ارتش مشهد بوده؟ پسر خالم افتاده مشهد پدافند ارتش فکر کنم لشگر 77 باشه! چه جور جاییه؟ سخت یا اسونه؟الان 1ماه رفته هنوز مرخصی نیومده!
من پدافند مشهد نبودم ولی خدمت پدافند رو از نزدیک دیدم!
باید بگم از یگانهای سخت و پر کار هستش!
Last edited by Doctor Splinter; 03-01-2015 at 09:15.
تاریخ اعزامم 1 اردیبهشت بود که بعد از درخواست تعجیل افتاد 1 اسفند.
به نظر شما تو این فاصله میشه از سپاه پذیرش گرفت؟
البته منظورم امریه و ... نیست!
اگه تکمیلی نداری که اصلا اگه داشته باشی هم ممکنه و صد در صد نیست!
همچین هم آش دهن سوزی نیست خدمت در سپاه،کلا همه جا خوب و بد داره!
شما اگه جای خوب ارتش باشی خیلی بهتره تا جای بده سپاه
هر چند که بنده اگه حق انتخاب داشتم ناجارو انتخاب می کردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)