تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2695 از 4105 اولاول ... 1695219525952645268526912692269326942695269626972698269927052745279531953695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,941 به 26,950 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید دوستان
    متاسفانه من سیزدهم باید برم به شیراز و معرفی کنم خودم را به آماد وپش شیراز م2 ،چندتا سوال داشتم از خدمتتون ممنون میشم راهنمایی بشم
    1-برای انتقالی چه روالی باید طی بشه چه از طریق بند پ و چه از طریق قانونی
    2-استشهاد محلی بنظرتون بهتره دستی نوشته بشه یا تایپی باشه؟
    3-آماد و پش رسته اداری منطقه جنوب شرق شیراز چجور جاییه و اصن کدوم محله شیراز است؟
    4-اگر آجا نامه به یگانم بزنه که ایشون رو به ما بدید آیا بنظرتون یگان موافقت میکنه؟؟/

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کسی اطلاعاتی در مورد پادگان شهید ستاری تو خاوران میدونه؟ ادرس؟

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوستان کسی که متاهل باشه بعد از اموزشی شهر خودش می افته؟این یه قانونه؟
    تو ناجا قانونش هست اما بستگی به پیگیری خودت داره اگرم نیفتادی بعدچندماه خدمت با سردارملاقت بگیر

تا بفرستنت شهرخودت من که الان تو ناجام اینطوریه بعضیا تو شهرخودشون میوفتن بعضیام نه ولی انقد

متاهل الان زیاده تو خدمت که سریع نمی فرستن شهرخودت یکم پارتی و پیگیری لازمه حتما

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان کسی که متاهل باشه بعد از اموزشی شهر خودش می افته؟این یه قانونه؟
    تو ارتش که ما بودیم 99 درصد افراد متاهل شهر خودشون افتادن، فقط اونایی که تو شهرشون ارتش یگان نداشت جاهای دیگه افتادن. این قانونه نیروی انسانی هست که متاهل حتما شهر خودش بیوفته
    Last edited by cotgnx; 31-12-2014 at 19:34.

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان

یک سوال دارم کمک کنید / مرسی

پدر من چند سال پیش بیماری اعصاب شیدایی شدید گرفت که جنون امیز بود و الان به لطف دارو یکم بهتر شده ولی دیگه توانایی کار را نداره و دیسک کمر و گردن هم داره.

میتونم کفالت پدرمو بگیرم؟

چون فعلا من به نوعی کمک خرج هستم .

یکی دوستانم بهم گفت با وکیل میتونی حلش کنی ولی ایا مطمئنه؟

فقط دعا میکنم همیشه پدر مادرتون سالم و سلامت باشند / قدرشونا بدونید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام دوستان

یک سوال دارم کمک کنید / مرسی

پدر من چند سال پیش بیماری اعصاب شیدایی شدید گرفت که جنون امیز بود و الان به لطف دارو یکم بهتر شده ولی دیگه توانایی کار را نداره و دیسک کمر و گردن هم داره.

میتونم کفالت پدرمو بگیرم؟

چون فعلا من به نوعی کمک خرج هستم .

یکی دوستانم بهم گفت با وکیل میتونی حلش کنی ولی ایا مطمئنه؟

فقط دعا میکنم همیشه پدر مادرتون سالم و سلامت باشند / قدرشونا بدونید
    با سلام

البته در مورد بیماری ها من آشنایی ندارم ولی برای افرادی که نیازمند مراقبت و... هستن کفالت داده میشه، فکر نمی کنم نیاز به وکیل هم باشه شما با دکترهای مربوطه حرف بزنید و شروع به اقدام کنید.

فقط این مورد را چون ننوشتین متذکر میشم که باید تک فرزند ذکور باشین، اگه برادر بالغی داشته باشین و حتی آن سر دنیا هم باشه متاسفانه نمی تونید اقدام کنید.

7. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام

البته در مورد بیماری ها من آشنایی ندارم ولی برای افرادی که نیازمند مراقبت و... هستن کفالت داده میشه، فکر نمی کنم نیاز به وکیل هم باشه شما با دکترهای مربوطه حرف بزنید و شروع به اقدام کنید.

فقط این مورد را چون ننوشتین متذکر میشم که باید تک فرزند ذکور باشین، اگه برادر بالغی داشته باشین و حتی آن سر دنیا هم باشه متاسفانه نمی تونید اقدام کنید.
    ممنون بابت کمکتون

بنده یک برادر دارم که سوم ابتدایی هست..و فکر نکنم به سن قانونی رسیده باشه.

سن قانونی همون 18سال هست یا 15سال؟

پس اگر نشه ، میتونم من بخاطر مشکلات پدرم خدمت را نزدیک ترین جا بیفتم؟؟ من حتی پای نرفتن خدمت هم ایستادم چون خانوادم در شرایط خوبی نیستن بخصوص پدرم ک مشکلات داره و قادر به کار کردن نیست و 55سالشه
    Last edited by Hidden-Hunter; 02-01-2015 at 15:36.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

ممنون بابت کمکتون

بنده یک برادر دارم که سوم ابتدایی هست..و فکر نکنم به سن قانونی رسیده باشه.

سن قانونی همون 18سال هست یا 15سال؟

پس اگر نشه ، میتونم من بخاطر مشکلات پدرم خدمت را نزدیک ترین جا بیفتم؟؟ من حتی پای نرفتن خدمت هم ایستادم چون خانوادم در شرایط خوبی نیستن بخصوص پدرم ک مشکلات داره و قادر به کار کردن نیست و 55سالشه
    اگه معافیت نشه به خاطر تک فرزند ذکور بالغ در استان خود خدمت میکنید.

همچنین در بعضی مواقع (نثلا ناجا)حتی اگه در شهر خودتون هم خدمت کنید به این منظور نیست که هر روز خونه باشید، شاید هفته ای یک روز را هم به زور برین.

Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    برای پذیرش در سپاه یه جایی داخل فرم نوشته بود معرف
    منظورشون از معرف چیه ؟ یا کیه ؟

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خواهشا اینقدر از سربازی اجباری که مملکت ما داره ، دفاع نکنید . فقط کسایی که خدمت رفتن و اب از سرشون گذشته همچین حرفایی میزنن . ایا قبل از خدمت هم نظرشون همین بوده . مگه بقیه کشورها احتیاج به نیروی دفاعی ندارن ؟ کدوم یکیشون سربازی اجباری گذاشتن ؟ کدوم یکیشون دو سال از عمر جوون رو میگیرن و ازش بیگاری میکشن ؟
    الان اگه جنگ هم بشه معلوم میشه چقدر سربازهای ما کارکشته هستن . البته مملکت ما همیشه اینطوری بوده . کمیت رو به کیفیت ترجیح داده . قانون هم کی گفته رعایت نمیشه تو کشور ما . میشه بدجور هم میشه . منتهی جایی که باید بشه میشه ، اما جایی که باید استثنا قائل بشن به شدت رعایت میشه .
    نه حالا که این بازیکنها دارن چندین سال با کارت معافیت جعلی میگردن و عشق و حالشون رو میکنن ولی همین الان که واسه جام ملتها بهشون نیازه اینا رو به بهانه خدمت از جام ملتها کنار بزارن . عزیز من قضیه فوتبال با سربازی خیلی فرق میکنه . سربازی رفتن خدمت به نظامه اما بازی برای تیم ملی خدمت به ملته .

راستی دوستان خیلی بحث سربازی رو اینجا باز نکنین که باز پستها پاک نشه . تاپیک سربازی هم توی انجمن داریم اونجا در مورد سربازی بحث کنیم اگه میخواین .

تو تاپیکی بحث اجبار سربازی و این حرفها بود( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که گفتید اینجا ادامه بدیم:
    من بحثم اونجا دفاع از سربازی نبود بلکه رعایت قانون بود
    شما گفتید قبل خدمت هم اینگونه نظر داشتید؟خوب معلومه که قبل خدمت اصلاً دلم نمی خواست برم سربازی بعید می دونم کسی عاشق سربازی باشه با این شرایط کنونی اما باید رفت چون قانونه حتی اگه هیچ سودی نداشته باشه که داره
    شما گفتید اگه جنگ بشه مشخص میشه این سربازها چند مرده حلاجن.مگه اون زمان که جنگ شد همه کسانی که رفتن برای دفاع از مملکت افسر ورزیده بودن؟بله خیلی هاشون نیروی مردمی غیرنظامی غیر آموزش دیده بودن که بعدش آموزش دیدن.اما سوال اینجاست یعنی واقعاً میشه نیروی آموزش دیده و ندیده را کنار هم گذاشت در چنین مواقعی؟!در جنگ هشت ساله 85 هزار نیروی بسیجی(که احتمالاً آموزش دیده های ماهری نبودند) و 48 هزار ارتشی شهید شدند.خب این یعنی چی؟
    اما شما انتقاد کردید از سربازی اجباری در ایران و گفتید فقط ایران سربازی اجباری داره!!!!!!!!این لینک کمک می کنه تا در این مورد اطلاعاتی کسب کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این هم لینک جالبیه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سربازی رفتن خدمت به نظامه اما بازی برای تیم ملی خدمت به ملته
    این جمله شما عجیب بود واقعاً عجیب.یعنی سربازی که لب مرز می جنگه با یه عده اشرار تا شرشون به مملکت نرسه داره به نظام فقط خدمت می کنه؟!!!!خدمت به ملت رو برای من معنی کنید.اینکه چند روز شاد باشیم(امیدوارم از گروهمون بیاییم بالا)تمام مشکلات حل میشه؟خب خدایا کمکشون کن قهرمان بشن یه خدمتی به ملت کنن!!!شاید قیمت ها بیاد پایین.شاید اجاره خونه بیاد پایین شاید بقیه کشورها با ما خوب بشن شاید آلودگی هوا درست بشه شاید مشکلات داخلی حل بشه شاید فرهنگ برخی معدود رو بالا ببره شاید دلواپسی نباشه!!.دوست عزیز دستت تو خرجه؟!!!
    منکر این نیستم که موفقیت یک تیم ورزشی تو کشور شادی لحطه ای را ارمغان میاره اما با قاطعیت می گم خدمتی به مملکت نمی کنه که اگه می کرد اون وضعیت اجتماعی برزیل و اسپانیا نبود.تیم فوتبال ما قهرمان هم نشه هیچ مشکلی برای ما پیش نمیاد و قهرمانیشون هیچ مشکلی رو حل نمی کنه
    وقتی مملکتت بر اثر جنگ ویران بشه حالا هی هر سال!قهرمان جهان بشو
    متاسفانه مملکت ما در وضعیت بدی از نظر جغرافیایی هست.همین دیشب خوندم که این وحشی های داعشی تهدید به حمله آخر بهمن ماه کردن به ایران که البته بیشتر به جک شبیهه مگه اسرائیل تهدیدمون نمی کنه؟.همیشه تهدیدات هست و منتظر ضعفمون هستن وگرنه تا به حال بارها بدتر از عراق سرمون اومده بود که باز هم به نظر من با همین تهدیداتشون و مجبور کردن ما برای خرج در بخش نظامی اسیبی که می خواستن به ما بزنن را تا حدی زدن
    البته باید شرایط سربازی خیلی خیلی بهتر از اینی که هست بشه.حقوقش بره بالا دید نسبت به سربازا بهتر بشه به دیده برده بهشون نگاه نکنن امکانات بهتری به اونها داده بشه و ...
    امیدوارم تا وقتی که پسرم رسید به سن سربازی این تهدیدات کم بشه و سربازی اجباری کات بشه و بچه ما هم نره خدمت اما اگه هم سربازی اجباری باشه باید بره خدمت چون قانونه و رعایت نکردنش هم هرج و مرج میاره هم تویهن به بقیه.البته هنوز پسر دار نشدم
    Last edited by وین رونی; 02-01-2015 at 21:24.

12. 5 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •