اقا این چسب در درایو پاک نمیشه چه کنیم ؟!! با استون - الکل سفید- شیشه پاک کن زدم پاک نشد !!![]()
اقا این چسب در درایو پاک نمیشه چه کنیم ؟!! با استون - الکل سفید- شیشه پاک کن زدم پاک نشد !!![]()
بر چسبه جاش مونده؟ یا رنگ درایوو کنده؟؟؟ یه نگاهی بنداز
سلام
تاریخ عرضه battlefield 3:
25 اکتبر 2011 که به شمسی میشه سه شنبه، ۰۳ آبان ۱۳۹۰
Last edited by HO3IN-Life; 25-08-2011 at 17:21.
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
یه gameplay از battlefield 3
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش رفتم الان اکس باکس کپی خور کردم . همونجا برام با یه اسپری که بهش میگفتن اسپری کف برام برق انداختشتمیز تمیز شد ! اقا این اسپری خارق العاده بود ! به همه چی میزد ! به تلویزیون زد به موبایل زد ! هیچی نمشید ! اسم اسپری هم ناهید بود !! بعد گفت 100 داره 300 داره 600 هم داره ! 100 مخصوص این کاراس اون 2 تای دیگه ضرر میرسونن
![]()
مبارکت باشه دوست عزیز ایشالا همیشه درایوش برات بچرخه
ایکس باکستون الایت هست دیگه
نو گرفتی؟
قیمتش چند شد؟
ممنون دوست عزیزاره از آلمان گرفتم . شد 280 تومان خود کنسول + 90 تومان پول پست + 80 تومان هم جناب گمرک خان گرفتن
ولی حداقل یه اکس باکس آکبند گرفتم
کپی خورشم کردم
![]()
![]()
بچه ها من الان ایکس باکسم 1.9 نیست... ولی خیلی لایو حوصم کرده... دارم می میرم از بی آنلاینی!!! دسترسی به جایی که 1.9 یا 1.91 اش کنن هم ندارم... بعضی از دوستان می گفتن آپدیت کنی هیچ بازی کپی رو نمی شناسه... بعضی ها گفتن آپدیت کنی اون 7 تا بازی جدیدا رو نمی شناسه .. بازی های دیگه رو می تونی آنلاین بزنی... و بعد از این که آپدیت کنی و باید دیسک هارو دوباره بخری.... بعضی ها هم گفتن آپدیت بکن ، اگه اون دیسک هارو توی دستگاه نذاری بعدا که 1.91 اش کردی دوباره اجرا میشن.!!!
چیکار کنم الن؟
======================================
دوست عزیزم اگه الان می خوای لایو بازی کنی چاره ایی نداری جز اینکه بری ابدیت LT 191 و البته داشبرد جدید رو بریزی تو دستگاه که بهتره بری یه مغازه ایی که این کارا رو انجام میدن.این کارو بکنی موقتا اون چند تا بازی که گفتی رو نمی تونی بازی کنی اما نگران نباش و صبر کن چون تا چند وقت دیگه ابدیت دیگه ایی میاد که می تونی اونا رو هم بازی کنی.جای نگرانی نیست.تازه می تونی بازی های قبلیتم همونجوری بازی کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)