دو س روز پیش تو روز بسته زدم سرعت دانلودم بافورجی60کیلو و با سرور داخلیش 4مگ....
دو س روز پیش تو روز بسته زدم سرعت دانلودم بافورجی60کیلو و با سرور داخلیش 4مگ....
سرعت از دیشب ساعت 11 به بعد کمی افت کرد .
سلام دیشب اینترنت داغون شد الان هنوز مشکل داره!از دیشب نتونستم برم برنامه ایرانسل من بعد هی قط و وصلی داشت میخاسم دانلود کنم،نتونستم بسته بگیرم،الان شانسی بسته گرفتم وصلم!دوستان برا شما مشکلی پیش نیومد؟
برادر سیمکارت همراش به اسمته مودمش که به اسمت نیست!راحت بفروش
همینطوری که داره مناطق بیشتری تحت TD و LTE میره شبکه هم از سرعتش زده میشه تابستون 70 مگابیت الان زمستون 40 مگابیت نصیبمون شده![]()
سلام و وقت بخیر.
دو تاسوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایین(اگر ارتباطی به تاپیک نداره پیشاپیش عذر میخوام)
سوال اول در مورد تبدیل سیم کارت اعتباری به دائمی هست،بعد از تبدیل در صورتی که برای مثلا یکسال از سیم کارت استفاده نشه آیا باز هم امکان سلب امتیاز و واگذاری به غیر هست؟
سوال دوم در ورد مصرف باتری تحت شبکه 3G و 4G هست،میخواستم بدونم در حال حاضر کدام یک از این دو شبکه فشار بیشتری به باتری وارد میکنن از لحاظ مصرف.
ممنونم.
منظور سرعت لحظه ای هستش ؟!
ن جیگر میانگین های سرعت بچه هارو با تابستون مقایسه کن
همه 6 -7 مگابایت سرعت داشتن رو فورجی معمولی
الان تقریبا 5 -4 مگابایت رو معمولی سرعت شده
فورجی پلاس که 150 مگابیت و اینا تست میذاشتن الان از 50 تا 90 هست
شبکه همینطوری داره سر پاینی رو ادامه میده
Last edited by MMDFullHD; 12-01-2017 at 15:36.
سلام . وقتی سیم کارتتون رو تبدیل به دائمی کنید حتی اگه هیچ استفاده ای ازش نکنید ماهیانه یه مبلغ ناچیزی (در حد ۱۰۰۰ تومن فکر کنم) به عنوان آبونمان هست که باید بپردازید و اگه پرداخت نشه سیم کارت اول به صورت یه طرفه و بعدش دو طرفه و در نهایت سلب امتیاز میشه . بند ۴-۱۲ این لینک رو بخونید دقیقتر گفته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره مصرف 3G یا 4G زیاد مطمئن نیستم ولی فکر کنم 4G یه مقدار بیشتر مصرف کنه البته مهمتر از اون ، قدرت سیگنالتون هست که هرچی سیگنال ضعیفتر داشته باشید به شدت مصرف باتریتون رو بالا میبره .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)