یکی از آشناهای ما یکی دو هفته پیش اقدام کرد.تاریخ اعزامش شد 93.12.19
منم که ایشاللا 1 اسفند![]()
یکی از آشناهای ما یکی دو هفته پیش اقدام کرد.تاریخ اعزامش شد 93.12.19
منم که ایشاللا 1 اسفند![]()
این بحث ها بیشتر برای روحیه دادن سربازها به همدیگر هست، اصلا تقسیمات ربطی به این مسایل نداره.
مزیت برج 12 تقارن با عید و مرخصی بیشتر هست و بس.
جریمه نقدی را از شما میشنویم.
اگه منظورتون اون خرید سربازی هست (که با قضیه 22 بهمن تفاوت داره)، که هنوز کار زیاد داره، آیین نامه اون هم تدوین نشده و اصلا هنوز لایجه بودجه تصویب نشده، تازه در صورت تصویب باید ببینید در لایحه سرباز فراری ها هم محسوب میشن یا نه فقط مشمولین غایب.
غیبت یه جرم داره و فراری بودن جرم دیگه.
نظر من:
من فکر نمیکنم سربازان فراری شامل این قانون بشن، حتی در واقع اینکه اعلام شده هر کس تا 22 بهمن اقدام کنه اضافه نمیخوره باز برای مشمولین غایب هست و احتمال داره فراری ها شامل نشن.
برج 12 به علت فراوانی سرباز تو پادگان ها تقسیمات بهتری داره
اینو تجربه ثابت کرده
تجربه این رو هم ثابت کرده که اگه نیروی انتظامی باشی و آموزشیت بخوره به برج 12 تا فروردین ، می فرستنت ماموریت تو جاده ها حال کنی . . .
می فهمی حال . ( تو چادر می خوابی و .... )
سلام
ببخشید اگر میشه در مورد این پادگان هم اطلاعات بدید.کلا چجور جاییه؟
سوال دومم اینه که متوجه منظورتون نشدم یعنی با توجه به اینکه معاف از رزم شده ولی باز پست دادن داره؟
دوستان کسی که متاهل باشه بعد از اموزشی شهر خودش می افته؟این یه قانونه؟
آقا فردا روز اول یگانمون هستش.
مدرک چیزی نیاز هست ببریم ؟
احتمال خیلی زیاد شهر خودش میفته ! بله جزء شرایط هستش
کجا افتادی ؟ نه چیز خاصی نیاز نیست . وقتی داخل یگان تقسیم شدی یه سه روزی مرخصی میدن!آقا فردا روز اول یگانمون هستش.
مدرک چیزی نیاز هست ببریم ؟
Last edited by Soroush-S; 30-12-2014 at 21:25.
در مورد پادگان باید کسی نظر بده که اطلاعات داره.
در مورد پست، بله در آموزش همه پست میدن، پست ها هم معمولا بدون سلاح میشه.
قانونش دقیق یادم نیست ولی در ناجا من یه تعداد خیلی زیادی دیدم که متاهل بودن و استان خودشون (نه در شهر خودشون) خدمت می کردن.
کسانی که متاهل هستن در استان که صد در صد و در شهر خودشون هم با در صد زیادی خدمت میکنن
فقط باید شرایط رو در آموزشی ارائه بدن و اگه برن یگان و اونجا شرایط رو بدن حدود 2 تا 3 ماهی اسیر میشن![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)