اسیاتک پینگش برای من خوب بود ۵۰ /40 بود
فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk
اسیاتک پینگش برای من خوب بود ۵۰ /40 بود
فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk
10 مگ شبانه داره؟
خطت وضعیتش خیلی خوبه.فقط حواست باشه دان استرمیت را پایین نیارن چون یه مشت ملعون تو پشتیبانی مخابرات کار میکنند هیچ نظارتی هم سرشون نیست.
سرویسش مال اسیاتک وگرنه مخابرات 10مگ شبانه نداره.
- - - Updated - - -
تونستی با پشتیبانی تماس بگیری؟
عزیزم اکانتینگ ibs آسیاتک کجا بود؟!
10مگ تو اکانتینگ یه 10مگه حالا تو پارتاک اسم دیگه ای بهش میدن که قیمت متفاوتی بزنن براش وگرنه 10مگ یکیه تو ibs
حالا یا برا دوستان 10مگ زدن و nofree بوده و خودشون این ماه رو استثنا withfree کردن براشون یا اینکه کلا 10مگ الان withfree شده یکی از این دو حالته
Last edited by farshad0123; 08-11-2015 at 17:33.
این چیزای که شما میگی نیست.اولا کاربران کافو نوری مخابرات اصلا سرویسی به نام 10 مگ ندارن بالاترین سرویسشون 8 مگه .دوما اگه خیلی واست مهمه که ببینی سرویس 10 مگ شبانه داره بهتره به جای اینکه از دوستان بخواهی سرویس ده مگ بگیرن خودت سرویس ده مگ بگیر تا ببینی شبانه داره یا نه و مشکلت رفع بشه.
بازم میگه ربطی به اکانتینگ نداره اما هر سرویسی که کاربرا از اسیاتک داشتن را همون سرویس واسشون فعال کردن .اگه توجه به سرویس کاربرا میکردی متوجه میشدی که سرویس همان سرویس اسیاتکه (سرویس اسیاتک تعرفه قدیمی)
چشم ، حق با شماست اکانتینگ الکیه
پست ها رو خوب بخونید متوجه میشید که از کسی نخواسته بودم 10مگ بگیره گفتم دوستانی که 10مگ گرفتن توضیح بدن
Last edited by farshad0123; 08-11-2015 at 18:29.
چرا ناراحت شدی.یه بار دیگه میگم کاربرای کافو نوری اصلا سرویس 10 مگ ندارن که بخوان بگیرن بالاترین سرویس 8 مگه.
مخابرات داره تعرفه گران تر و سرویسای با سرعت پایین تر و حجم کمتر به کاربرای کافو نوری میفروشه.
نمونه سرویس 10 مگ با حجم 3 گیگ را داره به کاربرای مسیش به قیمت 22 هزار تومن میفروشه اما در عوض بالاترین سرویس کاربرای کافو نوری 8 مگ با حجم تنها 2 گیگ را 31 هزرار تومن میفروشه.
این بلای اسمونی چی بود منتقل شدیم مخابرات 10 روزه ا بازی نتونستم انجام بدم
پشتیبانی که الان 40 دقیقس پشت خطم
خیلی ممنون که اطلاع دادید.اینجوری که من فهمیدم شما باید کاربر مسی باشید.متاسفانه از اخرین بار که با پشتیبانی مخابرات حرف زدم چیزی جز حرف زدن با یک مشت مشنگ کم سواد که بهشون گفتن اونایی که کافو هستن پولدارن باید ازشون بکشید عایدم نشد.
گروه اسایتک خیلی خوب بودن قطعی داشتیم همه باهم شکایت میکردیم دیگه اسیاتک موقع خرابی خودش زودتر اس امس اس میداد که شکایت نکنید .زودم درستش میکردن.حالا اینجا باید کلاس اموزشی بزاریم واسه شکایت کردن و گرفتن حق و حقوقمون.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)