تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2693 از 3017 اولاول ... 16932193259326432683268926902691269226932694269526962697270327432793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,921 به 26,930 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

داره خودمونی میشه ali6219's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز .فاز2 پاداد

پيش فرض

آسیاتک داشتم سرعت ۲۵۶ بود ولی راحت آنلابن بازی میکردم.الان این چند روز نتونستمه ۱ ساعتم درست بازی کنم.
    خدا ازشون نگذره با این کاراشون.آخه مگه مریضین که اینکارا رو میکنن.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    اسیاتک پینگش برای من خوب بود ۵۰ /40 بود

فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام وضعیت خط چطوره؟تا چقدر میکشه؟

ساعت رایگان دقیقا چه ساعتیه؟
    سرعت در ساعت رایگان چطور؟طبق اسیاشت؟
    10 مگ شبانه داره؟

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

سلام وضعیت خط چطوره؟تا چقدر میکشه؟

ساعت رایگان دقیقا چه ساعتیه؟
    سرعت در ساعت رایگان چطور؟طبق اسیاشت؟
    خطت وضعیتش خیلی خوبه.فقط حواست باشه دان استرمیت را پایین نیارن چون یه مشت ملعون تو پشتیبانی مخابرات کار میکنند هیچ نظارتی هم سرشون نیست.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

سرویسش مال اسیاتک وگرنه مخابرات 10مگ شبانه نداره.

- - - Updated - - -

اسیاتک پینگش برای من خوب بود ۵۰ /40 بود

فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk

تونستی با پشتیبانی تماس بگیری؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سرویسش مال اسیاتک وگرنه مخابرات 10مگ شبانه نداره.

- - - Updated - - -

تونستی با پشتیبانی تماس بگیری؟
    عزیزم اکانتینگ ibs آسیاتک کجا بود؟!
    10مگ تو اکانتینگ یه 10مگه حالا تو پارتاک اسم دیگه ای بهش میدن که قیمت متفاوتی بزنن براش وگرنه 10مگ یکیه تو ibs
    حالا یا برا دوستان 10مگ زدن و nofree بوده و خودشون این ماه رو استثنا withfree کردن براشون یا اینکه کلا 10مگ الان withfree شده یکی از این دو حالته
    Last edited by farshad0123; 08-11-2015 at 17:33.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

عزیزم اکانتینگ ibs آسیاتک کجا بود؟!
    10مگ تو اکانتینگ یه 10مگه حالا تو پارتاک اسم دیگه ای بهش میدن که قیمت متفاوتی بزنن براش وگرنه 10مگ یکیه تو ibs
    حالا یا برا دوستان 10مگ زدن و nofree بوده و خودشون این ماه رو استثنا withfree کردن براشون یا اینکه کلا 10مگ الان withfree شده یکی از این دو حالته
    این چیزای که شما میگی نیست.اولا کاربران کافو نوری مخابرات اصلا سرویسی به نام 10 مگ ندارن بالاترین سرویسشون 8 مگه .دوما اگه خیلی واست مهمه که ببینی سرویس 10 مگ شبانه داره بهتره به جای اینکه از دوستان بخواهی سرویس ده مگ بگیرن خودت سرویس ده مگ بگیر تا ببینی شبانه داره یا نه و مشکلت رفع بشه.
    بازم میگه ربطی به اکانتینگ نداره اما هر سرویسی که کاربرا از اسیاتک داشتن را همون سرویس واسشون فعال کردن .اگه توجه به سرویس کاربرا میکردی متوجه میشدی که سرویس همان سرویس اسیاتکه (سرویس اسیاتک تعرفه قدیمی)

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

این چیزای که شما میگی نیست.اولا کاربران کافو نوری مخابرات اصلا سرویسی به نام 10 مگ ندارن بالاترین سرویسشون 8 مگه .دوما اگه خیلی واست مهمه که ببینی سرویس 10 مگ شبانه داره بهتره به جای اینکه از دوستان بخواهی سرویس ده مگ بگیرن خودت سرویس ده مگ بگیر تا ببینی شبانه داره یا نه و مشکلت رفع بشه.
    بازم میگه ربطی به اکانتینگ نداره اما هر سرویسی که کاربرا از اسیاتک داشتن را همون سرویس واسشون فعال کردن .اگه توجه به سرویس کاربرا میکردی متوجه میشدی که سرویس همان سرویس اسیاتکه (سرویس اسیاتک تعرفه قدیمی)
    چشم ، حق با شماست اکانتینگ الکیه
    پست ها رو خوب بخونید متوجه میشید که از کسی نخواسته بودم 10مگ بگیره گفتم دوستانی که 10مگ گرفتن توضیح بدن
    Last edited by farshad0123; 08-11-2015 at 18:29.

8. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

چشم ، حق با شماست اکانتینگ الکیه
    پست ها رو خوب بخونید متوجه میشید که از کسی نخواسته بودم 10مگ بگیره گفتم دوستانی که 10مگ گرفتن توضیح بدن
    چرا ناراحت شدی.یه بار دیگه میگم کاربرای کافو نوری اصلا سرویس 10 مگ ندارن که بخوان بگیرن بالاترین سرویس 8 مگه.
    مخابرات داره تعرفه گران تر و سرویسای با سرعت پایین تر و حجم کمتر به کاربرای کافو نوری میفروشه.
    نمونه سرویس 10 مگ با حجم 3 گیگ را داره به کاربرای مسیش به قیمت 22 هزار تومن میفروشه اما در عوض بالاترین سرویس کاربرای کافو نوری 8 مگ با حجم تنها 2 گیگ را 31 هزرار تومن میفروشه.

10. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این بلای اسمونی چی بود منتقل شدیم مخابرات 10 روزه ا بازی نتونستم انجام بدم
    پشتیبانی که الان 40 دقیقس پشت خطم

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چرا ناراحت شدی.یه بار دیگه میگم کاربرای کافو نوری اصلا سرویس 10 مگ ندارن که بخوان بگیرن بالاترین سرویس 8 مگه.
    مخابرات داره تعرفه گران تر و سرویسای با سرعت پایین تر و حجم کمتر به کاربرای کافو نوری میفروشه.
    نمونه سرویس 10 مگ با حجم 3 گیگ را داره به کاربرای مسیش به قیمت 22 هزار تومن میفروشه اما در عوض بالاترین سرویس کاربرای کافو نوری 8 مگ با حجم تنها 2 گیگ را 31 هزرار تومن میفروشه.
    خیلی ممنون که اطلاع دادید.اینجوری که من فهمیدم شما باید کاربر مسی باشید.متاسفانه از اخرین بار که با پشتیبانی مخابرات حرف زدم چیزی جز حرف زدن با یک مشت مشنگ کم سواد که بهشون گفتن اونایی که کافو هستن پولدارن باید ازشون بکشید عایدم نشد.
    گروه اسایتک خیلی خوب بودن قطعی داشتیم همه باهم شکایت میکردیم دیگه اسیاتک موقع خرابی خودش زودتر اس امس اس میداد که شکایت نکنید .زودم درستش میکردن.حالا اینجا باید کلاس اموزشی بزاریم واسه شکایت کردن و گرفتن حق و حقوقمون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •