تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2693 از 4105 اولاول ... 1693219325932643268326892690269126922693269426952696269727032743279331933693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,921 به 26,930 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من امروز رفتم ببینم درخواست تعجیل جوابش اومده یا نه . پلیس +10 گفت جلو درخواستت نوشته خیر ولی تا قبل برج 12 بازم سر بزن!!!!
    یعنی چی؟ یعنی جواب تعجیل هنوز نیومده ؟؟ اگه اومده مگه میشه تغییر کنه که بازم برم اونجا؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان عزیز یک چیز بهتون توصیه میکنم برای اعزامی های برج 10 و 12 و 2 سال اینده

شما ها بهترین ماه ها هستید برای خدمت مخصوصا برج 12 که تقسیمات بسیار عالی داره به علت فراوانی سرباز

اگر کاری تو پادگان 01 داشتید بگید شاید بتون براتون انجام بدم

تو مرا تکاور پرندک شبان هم اگر کاری داشتید پیام خصوصی بدید راهنماییتون میکنم
    خیلی ممنون از راهنمایی شما
    اینی که میگید اسفند تقسیمش خوبه فقط مربوط به محل آموزشی هست ؟ یا منظورتون یگان هم میشه ؟
    یا اینکه اون اصلآ به این چیزها مربوط نمیشه ، شانسیه و ربطی به ماه اعزام نداره؟؟!
    منم مثل همه تمایل دارم تو شهر خودم خدمت کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

سلام

دوستان کسی از قانون جدید نظام وظیفه در مورد معافیت رتبه های برتر ارشد اطلاعی داره؟ من از هر کسی یه چیز متفاوت شنیدم! یکی میگه فقط رتبه یک ارشد، یه جا خوندم سه نفر اول و دوباره شنیدم قانون جدید 10 نفر اول ارشد رو معاف میکنه...کسی اطلاع دقیقی داره در این مورد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان.من یه سوال داشتم. این قانون جریمه نقدی که تا 22 بهمن وقت داره، به چه کسانی میخوره.من 3ماه از سربازیم مونده و کارت پایان خدمتم رو هواست.دقیقا 8سال هم میگذره.اگه برم شامل من میشه این تعرفه. لطفا سریع جوابمو بدین.ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

کی میدونه این پرداخت جریمه نقدی مشمول چه افرادی میشه. ایا به سرباز فراری های سال 85 که مثلا 3ماه از سربازیشون بیشتر نمونده شامل میشه؟ اگه من برم پیگیری چه اتفاقی میافته؟ لطفا منو سریع راهنمایی کنید. موندم چه کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان پادگان 02 افسریه به پرندک منتقل شده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان من متولد 69 هستم.دیپلم.حدود 3-4 سال غیبت دارم.
    فردا قراره برم برای کارای اعزام به خدمت.بعد از ارائه مدارک به پلیس + 10 تقریبا چقدر طول میکشه تا برگ سبز و سفید برسه به دستم؟
    با توجه به اینکه تو ماه زوج دارم دفترچه پست میکنم به نظرتون کی اعزام میشم؟ اسفند؟ اونایی که دیپلم هستن جه تاریخایی از ماه معمولا اعزام میشن؟
    گفتن تا 22 بهمن غایبا بیان بخشیده میشن همون 21 ماه خدمت میکنن. اگه تا قبل 22 بهمن برگ سفیدم بیاد دیگه اضافه نمیحورم؟
    تو آموزشی چند بار یا چند روز مرخصی میدن؟ بیشتر امگان داره ارتش بیفتم یا ناجا؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من متولد 69 هستم.دیپلم.حدود 3-4 سال غیبت دارم.
    فردا قراره برم برای کارای اعزام به خدمت.بعد از ارائه مدارک به پلیس + 10 تقریبا چقدر طول میکشه تا برگ سبز و سفید برسه به دستم؟
    با توجه به اینکه تو ماه زوج دارم دفترچه پست میکنم به نظرتون کی اعزام میشم؟ اسفند؟ اونایی که دیپلم هستن جه تاریخایی از ماه معمولا اعزام میشن؟
    گفتن تا 22 بهمن غایبا بیان بخشیده میشن همون 21 ماه خدمت میکنن. اگه تا قبل 22 بهمن برگ سفیدم بیاد دیگه اضافه نمیحورم؟
    تو آموزشی چند بار یا چند روز مرخصی میدن؟ بیشتر امگان داره ارتش بیفتم یا ناجا؟
    برگ سبز رو همون موقع میده و تاریخ اعزام مشخص میشه که احتمالا بهمن ماه میشه. برگ سفید هم یک هفته قبل از اعزام میاد.
    دیپلم به پایین 19 هر ماه اعزام میشن.
    شما که قبل 22 بهمن اقدام کردی اضافه هات بخشیده میشه.
    این موارد که کجا میوفتی اصلا مشخص نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

برگ سبز رو همون موقع میده و تاریخ اعزام مشخص میشه که احتمالا بهمن ماه میشه. برگ سفید هم یک هفته قبل از اعزام میاد.
    دیپلم به پایین 19 هر ماه اعزام میشن.
    شما که قبل 22 بهمن اقدام کردی اضافه هات بخشیده میشه.
    این موارد که کجا میوفتی اصلا مشخص نیست.
    ممنون از راهماییت
    یعنی 19 بهمن اعزام میشم؟

10. این کاربر از 20012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون از راهماییت
    یعنی 19 بهمن اعزام میشم؟
    بله به احتمال خیلی زیاد 19 بهمن اعزام میشین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •