من امروز رفتم ببینم درخواست تعجیل جوابش اومده یا نه . پلیس +10 گفت جلو درخواستت نوشته خیر ولی تا قبل برج 12 بازم سر بزن!!!!
یعنی چی؟ یعنی جواب تعجیل هنوز نیومده ؟؟ اگه اومده مگه میشه تغییر کنه که بازم برم اونجا؟؟
من امروز رفتم ببینم درخواست تعجیل جوابش اومده یا نه . پلیس +10 گفت جلو درخواستت نوشته خیر ولی تا قبل برج 12 بازم سر بزن!!!!
یعنی چی؟ یعنی جواب تعجیل هنوز نیومده ؟؟ اگه اومده مگه میشه تغییر کنه که بازم برم اونجا؟؟
خیلی ممنون از راهنمایی شما
اینی که میگید اسفند تقسیمش خوبه فقط مربوط به محل آموزشی هست ؟ یا منظورتون یگان هم میشه ؟
یا اینکه اون اصلآ به این چیزها مربوط نمیشه ، شانسیه و ربطی به ماه اعزام نداره؟؟!
منم مثل همه تمایل دارم تو شهر خودم خدمت کنم![]()
سلام
دوستان کسی از قانون جدید نظام وظیفه در مورد معافیت رتبه های برتر ارشد اطلاعی داره؟ من از هر کسی یه چیز متفاوت شنیدم! یکی میگه فقط رتبه یک ارشد، یه جا خوندم سه نفر اول و دوباره شنیدم قانون جدید 10 نفر اول ارشد رو معاف میکنه...کسی اطلاع دقیقی داره در این مورد؟
![]()
سلام دوستان.من یه سوال داشتم. این قانون جریمه نقدی که تا 22 بهمن وقت داره، به چه کسانی میخوره.من 3ماه از سربازیم مونده و کارت پایان خدمتم رو هواست.دقیقا 8سال هم میگذره.اگه برم شامل من میشه این تعرفه. لطفا سریع جوابمو بدین.ممنون
کی میدونه این پرداخت جریمه نقدی مشمول چه افرادی میشه. ایا به سرباز فراری های سال 85 که مثلا 3ماه از سربازیشون بیشتر نمونده شامل میشه؟ اگه من برم پیگیری چه اتفاقی میافته؟ لطفا منو سریع راهنمایی کنید. موندم چه کنم؟![]()
دوستان پادگان 02 افسریه به پرندک منتقل شده؟
سلام
دوستان من متولد 69 هستم.دیپلم.حدود 3-4 سال غیبت دارم.
فردا قراره برم برای کارای اعزام به خدمت.بعد از ارائه مدارک به پلیس + 10 تقریبا چقدر طول میکشه تا برگ سبز و سفید برسه به دستم؟
با توجه به اینکه تو ماه زوج دارم دفترچه پست میکنم به نظرتون کی اعزام میشم؟ اسفند؟ اونایی که دیپلم هستن جه تاریخایی از ماه معمولا اعزام میشن؟
گفتن تا 22 بهمن غایبا بیان بخشیده میشن همون 21 ماه خدمت میکنن. اگه تا قبل 22 بهمن برگ سفیدم بیاد دیگه اضافه نمیحورم؟
تو آموزشی چند بار یا چند روز مرخصی میدن؟ بیشتر امگان داره ارتش بیفتم یا ناجا؟
برگ سبز رو همون موقع میده و تاریخ اعزام مشخص میشه که احتمالا بهمن ماه میشه. برگ سفید هم یک هفته قبل از اعزام میاد.
دیپلم به پایین 19 هر ماه اعزام میشن.
شما که قبل 22 بهمن اقدام کردی اضافه هات بخشیده میشه.
این موارد که کجا میوفتی اصلا مشخص نیست.
ممنون از راهماییت
یعنی 19 بهمن اعزام میشم؟
بله به احتمال خیلی زیاد 19 بهمن اعزام میشین.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)