من 3نوع ای دی ام ریختم الان هم اخرین ورژن رو ریختم تغییر نکرده
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من 3نوع ای دی ام ریختم الان هم اخرین ورژن رو ریختم تغییر نکرده
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اصلاً شاتل کمرش بزنه نمی خواد تخفیف بده همین تعرفه های سازمان تنظیم مقررات را اجرا
کند بقیش پیشکش
این قیمت ماهی 400 هزار تومان من در اوردی هست ملاک تنظیم مقررات هست
قیمت دومگ حدود 74 هراز تومان هست با ضریب اشتراک ده و با ترافیک نا محدود برای یک ماه
این تعرفه ها که توسایت مخابرات هست بخشنامه تنظیم مقررات برای همه شرکتها هست نه فقط مخابرات.
[QUOTE][/QUOTEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
20 درصد هم تخفیف بده باز داره کلاه می گذاره سر مردم.
فقط ارزو می کنم این محدودیت سرعت برداشته بشه اون وقت می بینیم چه بلایی سر شاتل میاد..
وقتی مخابرات این قیمت ها رو گزاشته
راهی هست که از شاتل بخاطر گرون فروشی شکایت کرد؟
شما به بزرگی خودتون ببخش اون بحث کارشناسی شده بود ما دیگه زیست شناسی شده بلد نیستیم
قیمتهای مخابرات مثل مهریه میمونه کی داده کی گرفته128 به بالا یا باید ارشد بخونی یا باید دکتر باشی یا خبرنگار البته 256 به بالا هم ندارند یعنی نمی دهند. بعد خود همون مخابرات خیلی سلیقه ای عمل میکنه تو اصفهان مثلا سرویسهاش محدوده و شبانه رایگانه هم نداره در صورتی که شیراز شبانه رایگان هم داره تهران هم که کلا نامحدوده. پشتیبانی هم که عملا نداره.
این نوشته برای همه شرکت ها
یعنی شاتل که داره 2 مگ میده نامحدود نباید بیشتر از 74 تومن بگیره
این رو منظورم هست
بله چرا که نه اینجا cra.ir
این هم لینکش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایت مخابرات تهران هست وقتی تو خود تهران مکراکز مخابراتی میگن اصلا 256 به بالا نداریم یعنی یکجوری دارند از زیر قضیه در میروند اگر منظورتون متن زیر هست می تونید شکایت کنید ولی توش ذکر نشده پهنای باند نامحدود: ضمناً كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات توصيه نمود كه به منظور گسترش ارائه اين خدمات در سطح كشور شركت مخابرات ايران با مشاركت شركتهاي PAP و رعايت منافع طرفين، خدمات مذكور را ارائه نمايد. بديهي است در صورت عدم مشاركت، شركتهاي PAP ميتوانند سرويس مربوطه را حداكثر تا سقف 20% بالاتر از اين تعرفههاي مصوب ارائه نمايند. همچنين شركتهاي PAP ميبايستي كليه قراردادهاي خود را حداكثر ظرف مدت يك ماه از تاريخ مصوبه براساس تعرفههاي مصوب فوق اصلاح نمايند. من همچین چیزی تو سایت تنظیم مقررات ندیدم فقط مصوبه زیر بود که حرفی از قیمت نهایی زده نشده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا کرج مخابرات حداکثر چه سرعتی میده؟
چون تابع تهران هستش فکر نکنم 256 به بالا بده . همون 256 رو هم به دکتر و دانشجوی ارشد و خبرنگار میده.
باز تو تاپیک زیر بپرسید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال داشتم دوستان
یکی از دوستان گفت اول هر ماه که بشه برای سیستم های آرت ترافیک مصرفی 0 میشه
بعد از پایان دوره اگه دوباره تمدید کنم چی میشه؟؟؟از 0 دوباره ترافیک مصرفی شروع میشه دیگه؟؟؟؟
هم اکنون 367 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 367 مهمان)