برو ستادنیروی ارتش که فکرکنم مینی سیتی باشه اونجا درخواست بده . مدارک هم با خودت ببر.
برو ستادنیروی ارتش که فکرکنم مینی سیتی باشه اونجا درخواست بده . مدارک هم با خودت ببر.
احتمالا اردیبهشت 94
خواستن را خیلی ها میخوان، ولی در عمل لیسانس و فوق خیلی کم میگیره سپاه، پارتی خوب می خواد در حال حاضر
اولا بعضی حاها هستن که یه جا میرن، مثلا شما ببری ناحیه بسیج بدی و سپاه استانتون، ناحیه کاره ای نیست اون هم لیست را می فرسته سپاه استان، ولی بعضی جاها هستن (مثل توپخانه) مستقل هستن، که اگه هر دو جواب مثبت باشه برگشت میخوره.
در نتیجه بهترین راه اینه که مدار را جایی بدین که مطمئن تر هستین.
شما مطمئن هستید که بدون پارتی غیر ممکنه ؟؟... گفته میشه خیلی ها انتقالی میگیرن ولی بعد از گذروندن چند ماه در یگان ....
در ضمن یکی که تا حالا انتقالی گرفته پاسخ این سوال منو بده ممنون میشم :
میخوام بدونم در آینده که راه دور افتادم اطلاع داشته باشم هاج و واج نمونم !!
Last edited by pm1; 29-12-2014 at 17:14.
یه مبحثی هست، البته من ناجا را ی دونم، بقیه را مطمئن نیستم که هست یا نه، به نام آمایش که قبلا 6 ماه بود و الان 9 ماه شده، ظاهرا به شرطی که سرباز استان هجوار نباشه بعد مدت 9 ماه درخواست میده و منتقل میشه استان خودش.
(همونطور که گفتم برای ناجا مطمئن هستم و در ناجا بحث پادگانی نداریم، میاد استان، بعد تقسیم میشه شهرستان و بعد هم تقسیم میشه)
ما رو تقسیم کردن لشکر عملیاتی 7 ولیعصر خوزستان............
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من لیسانسم بعد اموزش تو 01 افتادم تیپ 328 مریوان استان کردستان نیروی زمینی ارتش اگه کسی اطلاعاتی درباره این تیپ داره ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنه (مرخصی/کسری/...)
ٔدر نزاجا که بدون شرایطی که عرض کردم فقط با داشتن پارتی ممکن بود!شما مطمئن هستید که بدون پارتی غیر ممکنه ؟؟... گفته میشه خیلی ها انتقالی میگیرن ولی بعد از گذروندن چند ماه در یگان ....
در ضمن یکی که تا حالا انتقالی گرفته پاسخ این سوال منو بده ممنون میشم :
در شرایط فوق هم فقط فوت پدر در حین خدمت بود که زیر یه ماه طول می کشید و گرنه بین ۳ تا ۴ ماه زمان می برد انتقال!
البته مورد داشتیم طرف با پارتی ظرف ۳ روز منتقل شد![]()
دوستان عزیز یک چیز بهتون توصیه میکنم برای اعزامی های برج 10 و 12 و 2 سال اینده
شما ها بهترین ماه ها هستید برای خدمت مخصوصا برج 12 که تقسیمات بسیار عالی داره به علت فراوانی سرباز
برج 10 یک خوبی داره که اگر 21 ماه باشه خدمتتون درست اول مهر ترخیص میشید و میتونید برید دانشگاه از مهر
برج 12 هم که دوره طلایی هستش
برج 2 هم که کلا 1 زمستون بیشتر نمیبینبد و میتونید برای ترم دوم بهمن برید دانشگاه
از لحاظ تقسیمات برج 10 بدترین تقسیمات رو داره به علت کمبود سرباز
برج 2 تقسیمات نه خوبی داره نه بد
برج 4 هم تقسیم های خوبی نداره
ولی برج 12 تقسیماش حرف نداره
بعد برج 6 هم تقسیماش خوب هستش بعد از 12
به هر حال سعی کنید خدمت رو برای خودتون سخت نکنید
خدمت همینه باید یک کار کنید روز ها و ساعت هارو بگذرونید
تو مخی درست نکنید برای خودتون
یک دوره ای هستش میگذره
موفق باشید خودتون
اگر کاری تو پادگان 01 داشتید بگید شاید بتون براتون انجام بدم
تو مرا تکاور پرندک شبان هم اگر کاری داشتید پیام خصوصی بدید راهنماییتون میکنم
پیرشی جوون.خوشالمون کردی.
از طرف اعزامی12/1
البته میدونممن زیاد خوش شانس نیستم اما حداقل این 2ماه رو شادم![]()
آقا ما هم برج 12هیم ...
ما هم یه زمستون بیشتر نمیبینیم ..مگر اینکه شهرهای سردسیر بیفتی ..
تو ان دو ماه باقی مونده سرما میاد و میره ... برج 8 و 10 خیلی اذیت میشن که کلا تو سرما هستن ..برج 12 دیگه میشه اخرای سرما .. تازه عید هم تو راهه
از چه نظر از لحاظ تقسیمات بهتره ؟؟؟ الان جوری هستش که تقسیمبندی کردن بتونن از سربازا بیشتر استفاده کنن
از اول آذر هر کی دفترچه فرستاده افتاده برج 2 سال بعد ... منم خدا بهم رحم کردن با اینکه 26 ام آذر دفترچه فرستاده بودم تعجیل زدم جواب مثبت اومد ...
حالا این خوبی برج 12 برای کسی که میخواد از سپاه پذیرش بگیره و دوره کفایتی رو هم رفته خوبه ؟؟
سپاه استان ما تو برج 8 تقریبا 56 سرباز گرفته که نصفشون رو فرستاده تیپ چابهار و نصف دیگه هم تو استان تقسیم شدن
برج 10 هم چون نیرو به شدت کم داشتن خبر دارم که 90 تا افسر گرفتن و سرباز بماند ...و تقسیمات هم بالا گفتم
خدا به داد من برج 12هی برسه
Last edited by TATU_TATY; 30-12-2014 at 00:54.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)