تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2692 از 3745 اولاول ... 1692219225922642268226882689269026912692269326942695269627022742279231923692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,911 به 26,920 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ارع ولی ضریب اشتراک اینا همه 1 به 8 هست و تو همون تعرفه بالایی خبری از نقره و برنز طلا نیست الا چند جا دیدم ظریب اشتراک این 256طلایی 1 به 3-4 باشه!! اگه 3 باشه که میشه 85 اینا 4 باشه 64kb ولی چون واسه گیم انلاین می خوای سرویسی که ضریب استراک پایینتری داشته باشه واسه من خوبه که این 256 خوبه اگه سرعت دانلود 64 بده چلچه 512نقره هم 1به 6-7 هست فکر کنم!!فقط می خوام بدونم کسی تا حالا استفاده کرده یا نه؟

برنزی یک به 8

نقره ای یک به 6

طلایی یک به 4

هر سرویسی که میخواین باید تقسیم بر ضریب اشتراک بکنین

مثلا 1024 طلایی تقسیم بر 8 = 128

2. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از دوستانی که سرویس سرویس آ مثل آسیاتک دارن ممنون میشم یه تست بزارن از پینگ و سرعت دانلود از خارج از شبکه ببینم اگه خوبه اینو بخرم!!!بعد اگه این 60gb رو دانلود و تموم کردم می تونم یه سرویس دیگه بگیرم مثلا نامحدود اینا؟
    الا سرعت دانلود ازش چقدره از مدیافایر و.....
    بعد پینگ هم بگیرید از المان ممنون میشم!!

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

البته من اینو زیاد قبول ندارم
    چون من مودمم کاملا سالم هست - خط تلفن هم کوچکترین خش خشی نداره ولی Attenuation تغییر میکنه !
    مخصوصا که سر شب ها از همیشه بدتر میشه - به نظرم بیشتر به سیم های اطراف - و نویز وسایل برقی ارتباط داره ( مخصوصا اگه تو آپارتمان باشین که حسابی هم شلوغ باشه )
    وقتی میگم سیم ها و اتصالات، کابل تو خونه رو هم شامل میشه. کابلی که از مرکز میاد شیلد داره بنابراین دم در خونه تست بگیرین اگر att تغییر نکرد اونوقت کابلها و اتصالات داخل منزل فرسودن. اینم توجه داشته باشین وقتی میگم فرکانس ثابت باشه بدیهیه که شیلدینگ کامل منظورمه. یعنی اونقدر نویز روی سیم نباشه که یک سیگنال قوی فرکانس بالا هم روی سیم داشته باشیم ! اگر شما از دم در att ثابت داشتید اونوقت داخل خونه سیم ها بر اثر فرسودگی شیلدشون خراب شده یا اینکه حتی ممکنه اصلا شیلد نداشته باشن و ارت هم نشده باشن !

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

وقتی میگم سیم ها و اتصالات، کابل تو خونه رو هم شامل میشه. کابلی که از مرکز میاد شیلد داره بنابراین دم در خونه تست بگیرین اگر att تغییر نکرد اونوقت کابلها و اتصالات داخل منزل فرسودن. اینم توجه داشته باشین وقتی میگم فرکانس ثابت باشه بدیهیه که شیلدینگ کامل منظورمه. یعنی اونقدر نویز روی سیم نباشه که یک سیگنال قوی فرکانس بالا هم روی سیم داشته باشیم ! اگر شما از دم در att ثابت داشتید اونوقت داخل خونه سیم ها بر اثر فرسودگی شیلدشون خراب شده یا اینکه حتی ممکنه اصلا شیلد نداشته باشن و ارت هم نشده باشن !
    ببینین توی خونه که مشکل نداره ! ( منظورم تو واحد هست ) ولی توی ساختمان ( توی بلوک ) احتمالا مشکل داره
    چون وقتی اپارتمان شلوغ هست حدود 20 - 30 تا سیم تلفن همه از کنار هم رد شدن در نتیجه روی هم تاثیر دارن - حالا سر شب ها نویز لامپ ها و وسایل دیگه رو هم در نظر بگیرین
    به هر حال من که فعلا خطم روی 4 هست مشکلی هم از نظر نویز خدارو شکر ندارم همینقدری هم که شبا دانلود میکنم کافیه برام

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال

بین این دو تا طرح در بازه رایگان تفاوتی هستش ؟

شهاب 10 گیگ در ماه (4 تا 10 صبح رایگان)

شهاب 20 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رایگان)

رایگان یکی از ساعت 4 شروع میشه دومی از 2 ؟ تو میزان دریافت شبانه فرقی دارن ؟ حداقل میزانی که با این سرویس میتونم شبانه بردارم چقدره ؟

و سوال بعدی اینکه اگر این سرویس رو انتخاب کنم

کیمیا 10گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رایگان)

حداقل حداقل توشبانه چقدر میتونم دانلود کنم تو یه شب ؟ محدودیتی هم داره یا نه ؟ و اینکه میشه درخواست داد سرعت این سرویس رو ببرن رو 10 مگ ؟
    اساتید یکی به ما هم جواب لطفا

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببینین توی خونه که مشکل نداره ! ( منظورم تو واحد هست ) ولی توی ساختمان ( توی بلوک ) احتمالا مشکل داره
    چون وقتی اپارتمان شلوغ هست حدود 20 - 30 تا سیم تلفن همه از کنار هم رد شدن در نتیجه روی هم تاثیر دارن - حالا سر شب ها نویز لامپ ها و وسایل دیگه رو هم در نظر بگیرین
    به هر حال من که فعلا خطم روی 4 هست مشکلی هم از نظر نویز خدارو شکر ندارم همینقدری هم که شبا دانلود میکنم کافیه برام
    داداش سرویس شما چی هستش ؟

شبا چقدر باهاش دانلود میکنی ؟

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

داداش سرویس شما چی هستش ؟

شبا چقدر باهاش دانلود میکنی ؟
    من سرویس 1 مگ دارم
    بستگی داره سایتی که ازش دانلود میکنم سرورش داخلی باشه یا خارجی اگه داخلی باشه همون قدری که خطط روش بسته شده دانلود میکنه - مثلا من که خطم روی 4 مگ هست با سرعت 400 کیلو دانلود میکنه - ( کلا برای سرور داخلی مهم اینه خطط رو چند بسته شده باشه حالا سرویس 1 مگ داشته باشی یا 10 مگ فرقی نداره ) اگه سرور خارجی باشه بستگی داره چه سرویسی داری ، برای سرویس 1 مگ روی 120 کیلو هست - برای سرویس 10 مگ دوستانی که دارن باید بگن خارجیشون چقدر هست
    در مورد اون سوال قبلیت هم فرق دو تا اولی رو همونجور که خودت گفتی فقط فرقش تو ساعت شروع تایم رایگان و حجم ماهانه هست - ولی سرعت هر دو تا شهابی که گفتی یکی هست

9. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من سرویس 1 مگ دارم
    بستگی داره سایتی که ازش دانلود میکنم سرورش داخلی باشه یا خارجی اگه داخلی باشه همون قدری که خطط روش بسته شده دانلود میکنه - مثلا من که خطم روی 4 مگ هست با سرعت 400 کیلو دانلود میکنه - ( کلا برای سرور داخلی مهم اینه خطط رو چند بسته شده باشه حالا سرویس 1 مگ داشته باشی یا 10 مگ فرقی نداره ) اگه سرور خارجی باشه بستگی داره چه سرویسی داری ، برای سرویس 1 مگ روی 120 کیلو هست - برای سرویس 10 مگ دوستانی که دارن باید بگن خارجیشون چقدر هست
    در مورد اون سوال قبلیت هم فرق دو تا اولی رو همونجور که خودت گفتی فقط فرقش تو ساعت شروع تایم رایگان و حجم ماهانه هست - ولی سرعت هر دو تا شهابی که گفتی یکی هست
    گیت ویت عوض شده ؟ یا روی همون گیت وی قبلی سرعت شبانه آزاد شده ؟!!!!!!

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

گیت ویت عوض شده ؟ یا روی همون گیت وی قبلی سرعت شبانه آزاد شده ؟!!!!!!
    نه رو همون گیت وی قبلی هست - فقط رنچ ای پی عوض شده از 5 شده 185

12. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من سرویس 1 مگ دارم
    اقا دمت گرم .

فقط یه سوال اگر مثلا من یک مگ بگیریم و زنگ بزنم بهشون خط رو مثلا میبرن رو 10 مگ یا 8 مگ ؟؟؟ مخابرات که اینجوری بود ؟ یا نهایت رو همون 4 مگ میبرن ؟

با همین سرویس 1 مگ و با لینک های سرور داخلی تو شبانه حداقل چقدر دانلود میکنی ؟

14. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •