تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2690 از 3017 اولاول ... 16902190259026402680268626872688268926902691269226932694270027402790 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,891 به 26,900 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببخشید اگر من بعدن بخوام شرکتم را عوض کنم با همین انتن نانو اولی که مثلا از شرکت میلیونر میگیرم میتونم از بقیه شرکتها خدمات وایرلس بگیرم؟
    یعنی اگر بعدن از اینا راضی نبودم میتونم از این انتن استفاده کنم و از شرکت دیگه ای وایرلس بگیرم؟
    اره دیگه مشکلی نداره میتونی از هرجا بگیری

- - - Updated - - -

ببخشید اگر من بعدن بخوام شرکتم را عوض کنم با همین انتن نانو اولی که مثلا از شرکت میلیونر میگیرم میتونم از بقیه شرکتها خدمات وایرلس بگیرم؟
    یعنی اگر بعدن از اینا راضی نبودم میتونم از این انتن استفاده کنم و از شرکت دیگه ای وایرلس بگیرم؟
    اره دیگه مشکلی نداره میتونی از هرجا بگیری

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خیلی ممنون من فردا تماس میگیرم الان که دانش ارتباط نیستن. بعد یه سوال مهم. اینکه با گذاشتن دکل همه گلستان (ولو فقط خیابون اصلی) را بشه پوشش وایرلس داد که با یک روتر فقط بشه دریافت کرد آیا عملی هست؟ اگر به این سادگی هست که فروشگاه ملیونر قراره انجام بده چرا تا حالا این همه شرکت گردن کلفت نتونستن چنین کاری کنند؟ میلیونر میگه تا 2-3 هفته دیگه عملی میشه

- - - Updated - - -

خیلی ممنون من فردا تماس میگیرم الان که دانش ارتباط نیستن. بعد یه سوال مهم. اینکه با گذاشتن دکل همه گلستان (ولو فقط خیابون اصلی) را بشه پوشش وایرلس داد که با یک روتر فقط بشه دریافت کرد آیا عملی هست؟ اگر به این سادگی هست که فروشگاه ملیونر قراره انجام بده چرا تا حالا این همه شرکت گردن کلفت نتونستن چنین کاری کنند؟ میلیونر میگه تا 2-3 هفته دیگه عملی میشه

والا نمی دونم اینو

ولی یکی از دوستام که ازشون گوشی موبایل خریده میگفت خیلی باسوادن همشون دانشگاه رفتن و یکیشون مدرک از خارج داره ولی نمیدونم چرا به قول تو به فکر کسی نرسیده بود

3. این کاربر از Gamexland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان خوزستانی اگه واقعا پینگ براتون مهمه و یه سرعت دانلود معمولی واقعا بهترین انتخاب شک نکنید راصد هستش یکی از بچه های این تاپیک که راصد داشت یه تست پینگ گذاشت کف کردم عالی بود پینگ راصد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    این چه وضع تایپکه همه اش درباره سرویس های شرکت های دیگه صحبت میشه

اینجا مدیر نداره آیا؟

پینگ مخابرات اهواز - ولیعصر برای شما هم بالا رفته دو سه روزه؟
    برای من خیلی بالاست و نمیتونم بازی کنم
    پشتیبانی کسی زنگ زده نگفتن کی درست میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

از اونجایی که کاربرای اسیاتک رو منتقل کردن روی مخابرات یا 2020 دیگه داشتن این نت به درد نمیخوره کاربرا زیاد شدن و نت ما داغون شده

دیگه ایپی 2.183 هم بهم نمیده این ایپی هم که میده 24 ساعت تایم اوت داره و سرعت خیلی کم

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اگر بحثی در مورد شرکتای دیگه و وایرلس هست توی تاپیک اینترنت استان خوزستان میتونید صحبت کنید این تاپیک مخصوص مخابرات استان خوزستانه نه شرکت های وایرلس

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

از اونجایی که کاربرای اسیاتک رو منتقل کردن روی مخابرات یا 2020 دیگه داشتن این نت به درد نمیخوره کاربرا زیاد شدن و نت ما داغون شده

دیگه ایپی 2.183 هم بهم نمیده این ایپی هم که میده 24 ساعت تایم اوت داره و سرعت خیلی کم
    برا منم همینجور شده دو دقیقه همش تایم اوت به طوری که هیچ صفحه ای باز نمیشه دو دقیقه وصل موقتیه ولی معلوم نیست کی درست میشه حتی 2020هم قطع شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

برا منم همینجور شده دو دقیقه همش تایم اوت به طوری که هیچ صفحه ای باز نمیشه دو دقیقه وصل موقتیه ولی معلوم نیست کی درست میشه حتی 2020هم قطع شده
    من که دیگه واقعا خسته شدم میخوام تخلیه کنم دیگه

تا کی باید بازیچه ی اینا باشیم معلوم نیست

هیچ شرکتی حاضر نیست با مخابرات همکاری کنه و هر روز ایپی ها کمتر و بی کیفیت تر میشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •