فکر کنم زمان شما خدمت بشه 24 سال!
قدر خودتون رو بدونید، هر کسی لیاقت چنین افتخاری رو نداره. این سعادت نصیب هر کسی نمیشه.
به شما غبطه میخورم
جدای از شوخی، واقعاً کسری هم ندارن ایشون؟! چرا آخه؟
فکر کنم زمان شما خدمت بشه 24 سال!
قدر خودتون رو بدونید، هر کسی لیاقت چنین افتخاری رو نداره. این سعادت نصیب هر کسی نمیشه.
به شما غبطه میخورم
جدای از شوخی، واقعاً کسری هم ندارن ایشون؟! چرا آخه؟
ســــــــــــــــــــــــ ـــــــلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم اطلاعاتی در مورد تیپ 223 تکاور پرندک بهم بدید،
چجور جاییه و نگهبانی ها و مرخصی هاش چطوره و هر چیز بدرد بخور
تشکر از شما
مقصودم مسخره کردن نیست ها سوء تفاهم نشه سوالن دیگه مثلاً سوال 1 آموزنده بود خیلی من نمیدونستم
ولی سوال 8 و 11 خیلی با حال بود![]()
از العان بهش فکر نکن پیر میشی![]()
از دوستان کسی اطلاع داره این خبر چقدر صحت داره که خدمت در استان آذربایجان غربی 18 ماهه؟
خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسر ایثارگری فقط برای متولدین 72 و ماقبل هست.
بله از آنجایی که کل استان آ. غربی منطقه درگیر محسوب میشه خدمت در زمان 21 ماه، 18 ماه هست، احتمالا هم در 24 ماه 21 ماه بشه.
به طور کلی تکاور جز جاهای سخت برای خدمته
ولی اگه بتونید خودتون رو در جاهای مثل بازرسی ،گروهان قرارگاه،خدمات،حفا،عقیدتی، بوفه،حتی دژبانی یا پاسداری بندازید واقعا به نفع شما خواهد بود![]()
36 تا اقامت داشتم قانونیش باید 7 روز میومدم ولی قرارشد یه مایع دستشویی ببرم واس پاسگاه بجاش برام 12تا مرخصی رد کرد خداییش حال داد بهمونتازه اون روزی هم که اومدم به حساب نمیاد ازفرداش مرخصی حساب میشه یعنی درکل 13 روز میشه مرخصیم
کلن ناجا همینطوریه اگه مرخصیاشو حساب کنی 7و8 ماهشو تو مرخصی هستی تو کل خدمتت![]()
Last edited by AshkeMahtab; 28-12-2014 at 21:44.
به طور کلی چجوری میشه پادگانت رو عوض کنی،
راه هاش چیاس؟
چه کارایی باید انجام داد؟
این جوابارو بسته به نیروی انتظامی رسته ناجامرزبانی گفتم که درحال خدمتم توش بازم میگم سپاهو ارتشو نمی دونم از چه قرار وضعیت
Last edited by AshkeMahtab; 28-12-2014 at 22:18.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)