تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2690 از 3745 اولاول ... 1690219025902640268026862687268826892690269126922693269427002740279031903690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,891 به 26,900 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من می خوام سرویس نامحدود بگیرم الا بین این دوتا سرویس موندم از لحاظ سرعت دانلود!!
    1- 512چلچله نامحدود نقره اي با 5 گيگ سرعت بالا و تبادل حداقل 36 گيگ درماه 62تومن
    2- 256چالاک نامحدود طلايي با 10 گيگ سرعت بالا و تبادل حداقل 25 گيگ درماه 54 تومن

دقیقا سرعت دانلود اینا دوره بر چند هست؟زیاد اهل دانلود نیستم و واسه بازی انلاین می خوام ولی دیگه نمی خوام سرعت نت لاک پشتی بشه هر چند وقت بیار یه فیلم چیزی دانلود کنیم!!

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

منظور شما رو از مود معمولی نفهمیدم ! چیزی به نام مود معمولی نداریم. وقتی لینکتون وصله توی مودم نوع Modulation رو مینویسه.
    بله
    درست می فرمایید
    مود معمولی یعنی همون دیفالت مودم
    در دیفالت مودم ظاهرا هربار رو یه مود می افته
    منظورم این بوده

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من می خوام سرویس نامحدود بگیرم الا بین این دوتا سرویس موندم از لحاظ سرعت دانلود!!
    1- 512چلچله نامحدود نقره اي با 5 گيگ سرعت بالا و تبادل حداقل 36 گيگ درماه 62تومن
    2- 256چالاک نامحدود طلايي با 10 گيگ سرعت بالا و تبادل حداقل 25 گيگ درماه 54 تومن

دقیقا سرعت دانلود اینا دوره بر چند هست؟زیاد اهل دانلود نیستم و واسه بازی انلاین می خوام ولی دیگه نمی خوام سرعت نت لاک پشتی بشه هر چند وقت بیار یه فیلم چیزی دانلود کنیم!!
    حد اقل باید 2 مگ طلایی بگیرید در غیر این صورت سرعتتون از 16 کیلوبایت هم کمتر میشه

- - - Updated - - -

سلام

حد اقل باید 2 مگ طلایی بگیرید در غیر این صورت سرعتتون از 16 کیلوبایت هم کمتر میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

- - - Updated - - -

فکر نکنم اینطوری باشه من قبلا از این ماکسنت سرویس 384kb طلایی می گرفتم ماهی 50 تومن با سرعت دانلود 64kb که با این اسیاتک ادغام شده!!الا بخوام یکی از این سرویس بالایی هارو بخرم
    سرعت از 16 کیلوبایت هم کمتر میشه؟
    الا رو شاتل ام و واقعا این پینگش منو نابود کرده میره بالای 300 اینا!! فردا میرم جمع اوری کنم بعد 6 روز استفاده!!الا می خوام باز برگردم اسیاتک که از این سرویس ها خبر ندارم!!
    Last edited by humanaga; 20-01-2016 at 21:44.

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر نکنم اینطوری باشه من قبلا از این ماکسنت سرویس 384kb طلایی می گرفتم ماهی 50 تومن با سرعت دانلود 64kb که با این اسیاتک ادغام شده!!الا بخوام یکی از این سرویس بالایی هارو بخرم
    سرعت از 16 کیلوبایت هم کمتر میشه؟
    الا رو شاتل ام و واقعا این پینگش منو نابود کرده میره بالای 300 اینا!! فردا میرم جمع اوری کنم بعد 6 روز استفاده!!الا می خوام باز برگردم اسیاتک که از این سرویس ها خبر ندارم!!
    شاتل که ول معطله خودم مشترکش بودم در حال حاضر پارس انلاین خوبه ماهی 98 هزار تومان میدی سرعت بعد اتمام ترافیک هدیه از 64 پاین نمیاد اسیاتک.ولی تضمینی رو سرعت نداره ممکنه به 8 کیلوبایت هم برسه

Sent from my LT25i

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

بله
    درست می فرمایید
    مود معمولی یعنی همون دیفالت مودم
    در دیفالت مودم ظاهرا هربار رو یه مود می افته
    منظورم این بوده
    دیفالت مودم Auto یا sync-up باید باشه. شما باید نگاه کنید ببینید مودم کدوم Modulation رو انتخاب کرده تا دلیل عدم تفاوت رو بفهمید. شاید ADSL2 یا G.DMT انتخاب شده باشه که خوب معلومه با وقتی که دستی G.DMT بذارید فرقی نخواهد کرد. اینکه چرا قبلا فرق میکرده الان فرق نمیکنه دو دلیل میتونه داشته باشه: یا قبلا مودولاسیون فرکانس بالا انتخاب میشده و الان نه یا اینکه قبلا در طول مسیر یک سیگنالی وجود داشته که تداخل میکرده و الان نیست.

7. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lazzox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یعنی افتضاح‌تر از این اسیاتک سرویس ندیدم بیشرف ها سرعت کانکشن خارج از کشور رو تا حد مرگ پایین میارن شبها من دو خط دارم ازشون یکیش بین ۱ تا ۳ کیلوبایت و دیگری ۴-۸ کیلوبایت مودم هم خاموش روشن کردم تاثیری نداشت

9. این کاربر از lazzox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیزی که قصد خرید از آسیاتک را دارند، برای مشترکینی که اولین بار ثبت نام میکنند، یک عدد بن تخفیف 200،000 ریالی در دست دارم.
    برای دریافت این بن تخفیف با بنده تماس بگیرید.
    قیمت: 200،000 ریال

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

یکی خواهشا جواب بده: سرویس های بلند مدت مثلا 15 گیگ 15 ماهه رو میشه کل حجم 15 گیگ رو مثلا تو همون ماه اول یا چند روز اول استفاده کرد یا هر ماه فقط 1 گیگ میده؟؟؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دیفالت مودم Auto یا sync-up باید باشه. شما باید نگاه کنید ببینید مودم کدوم Modulation رو انتخاب کرده تا دلیل عدم تفاوت رو بفهمید. شاید ADSL2 یا G.DMT انتخاب شده باشه که خوب معلومه با وقتی که دستی G.DMT بذارید فرقی نخواهد کرد. اینکه چرا قبلا فرق میکرده الان فرق نمیکنه دو دلیل میتونه داشته باشه: یا قبلا مودولاسیون فرکانس بالا انتخاب میشده و الان نه یا اینکه قبلا در طول مسیر یک سیگنالی وجود داشته که تداخل میکرده و الان نیست.
    می تونه به بستن خط از سمت isp ربط داشته باشه؟
    مثلا اگر 2 مگ بسته بشه حداکثر ظرفیت هم حدودا همون 2 مگ هست
    اگر 3 ببنده حدودا همون 3 مگ
    و اگر 4 ببنده هم حدودا همون 4 مگ

- - - Updated - - -

می تونه به بستن خط از سمت isp ربط داشته باشه؟
    مثلا اگر 2 مگ بسته بشه حداکثر ظرفیت هم حدودا همون 2 مگ هست
    اگر 3 ببنده حدودا همون 3 مگ
    و اگر 4 ببنده هم حدودا همون 4 مگ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •