vahooli جان خبر تازه از اصفهان نداری؟ به یمن ورود رییس جمهور راه اندازی نکردن؟
vahooli جان خبر تازه از اصفهان نداری؟ به یمن ورود رییس جمهور راه اندازی نکردن؟
خبر تازه که والا همون بود که صفحه پیش گفتم.
خوب تو از کجا میفهمی که 5 کیلوبایت داونلود میکنی؟
اقایون از امشب پنج شنبه از ساعت 12 شب به بعد به یه اتفاق واقعا جالب در طول داشتن 8 ماهه ی سیم کارت ایرانسل برخوردم. وقتی اس ام اس به 912 میزنم قبل از اینکه چراغ گوشیم خام.ش بشه دلیورد میشه. در ضمن چراغ پشت صفحه ی گوشیم هر 10 ثانیه خاموش میشه.!!!!!!!!! تا حالا سابقه نداشته اینقدر سریع برسه..... پس معلومه که مشکل از اونا بوده نه ایرانسل. بازم بد بگین ازش
Last edited by Maziar_69; 25-05-2007 at 01:31.
به فاصله شهرها و زمان تماس و يه سري چيزاي ديگه وابسته هست (كلا خيلي مسخرس)
حالا فرض كن شما خطت ماله تهرانه و از شيراز به اهواز زنگ بزني در اين صورت 2 تا هزينه جابه جائي
برات حساب ميشه و حدود دقيقه اي 100-90 تومان واست در مياد !!!!
Last edited by brightest; 25-05-2007 at 02:53.
بابا دوباره رفتی نقطه سر خط باید حالا دوباره دلایل خودمو از اول فروم وغیره تکرار کنم واقعا که
تو برای چی گیر دادی به TCI که هرموقع اونو حواله میدی بابا من چی کار دارم به TCI ، ایراد های من از نظر شما که چیز دیگه ای به غیر از ایرانسلو نمیبینید غیر منطقیه اون موقع هم که با مدرک از اشتباهات ایرانسل و غیره میایم جلو باز هم یه چیزی اون ته مه ها پیدا میکنی و میگی
آخ خوب شد گفتی واقعا من باحضور حلال مشکلاتی مثل شما در این سایت احساس غرور میکنمنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا من نمیدونم اسم این تاپیک چیه ( کلیه بحث های مربوط به ایرانسل ) یا ( کلیه بحثهای مربوط به TCI ) ظاهرا دوستان اینجا را با تاپیکی بنام ( در مدح وستایش ایرانسل ) ( کانون مدافعان از ارزشهای ایرانسل) ( کانون وکلای مدافع ایرانسل ) ( عشق من ایرانسل ) و........ دیگه اشتباه گرفته اند . به محض اینکه یکی پیدا بشه کوچکترین ایراد و مشکلی با ایرانسل پیدا کنه یا حتی انتقاد کنه یک چند تایی دورش میکنن و از این راه حلها که هیچکی اصلا نمیدونه را ارائه میدن بس کنید دیگه بابا شما برید با همون تکنولوژی روزش حال کنید و بعضی هم میخوان انتقاد کنند والا اینقدر که شما دارید سینه برای ایرانسل چاک میکنید خودش اصلا بفکرش نیست ، نمونش این بازارش و شل کن سفت کناشو استعفای مدیر روابط عمومی بخاطر عدم پاسخگویی و غیره ......
این email خدمات ایرانسل که مشکلات رو میگی بهت جواب می دن چی بود؟؟؟؟
ایرانسل و Mci حق عرضه خدمات مبتنی بر 3g ندارند
فناوران - به جهت حفظ فضاي تجاري اپراتور سوم، به اپراتورهاي اول و دوم اجازه ورود به نسل سوم تلفنهمراه داده نخواهد شد.
لطفا... سبوحي، معاون تنظيم و صدور مجوز سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با بيان اين مطلب گفت: يكي از وظايف رگولاتور تنظيم بازار از طريق وضع قوانيني است كه قادر به حفظ سهم اپراتورها در بازار باشد.
وي افزود: به همين منظور و باتوجه به بررسيهاي انجام شده تصميم داريم تا براي حفظ وضعيت بازار اپراتور سوم در يك مدت زمان خاص از ورود اپراتور اول و دوم براي ارايه سرويسهاي نسل سوم تلفنهمراه جلوگيري كنيم.
وي خاطرنشان كرد: اين موضوع مقطعي بوده و رگولاتور فقط درجهت قوت گرفتن و شكلگيري اپراتور سوم در بازار تلفنهمراه اين قانون را اجرا ميكند.
وي با بيان اينكه اپراتورهاي اول و دوم تنها ميتوانند به ارايه سرويسهاي نسل 75/2 تلفنهمراه در ايران بپردازند، گفت : باند فركانسي كه به اپراتور سوم اختصاص مييابد باند اختصاصي ويژهاي است به طوري كه اين اپراتور بتواند تمامي سرويسهاي نسل سوم تلفنهمراه را در ايران ارايه كند.
سبوحي در پاسخ به اين سوال كه آيا تاكنون ميزان مشتركان اپراتور اول در پروانهاي كه رگولاتور در حال تدوين آن است تعيين شده، گفت: تاكنون در اين مورد بررسي خاصي انجام نشده است.
وي افزود: البته از شركت ارتباطات سيار خواستهايم مستندات مربوط به تعهدات اپراتور دولتي را تا پايان برنامه پنجساله چهارم به سازمان تنظيم مقررات ارايه كند.
وي تصريح كرد: همچنين از اپراتور اول خواسته شده تا پيشبيني و چشماندازي كلي از پتانسيلها و وضعيت بازار طي سالهاي برنامه پنجم توسعه را همراه با طرح تجاري خود به رگولاتوري ارايه دهد.
معاون تنظيم وصدور مجوز سازمان رگولاتوري عنوان كرد: طبق مذاكرات انجام شده شركت ارتباطات سيار در حال تهيه موارد خواسته شده است و تاكنون هيچ مستنداتي به رگولاتور ارايه نكرده است.
خوب شما هرچیزی دلت خواست گفتی و میگی سینه جاک ایرانسل وکلای ایرانسل ایرانسل عشق منه از این حرفا مهم نیست شخسیت هر شخصی به خودش بستگر داره
شما از ایرانسل ایراد نمیگیری که ماهم بگیم درست این ایراد داره حالا اعتراض کنیم یا چطور مشکل رو حل کنیم
ایرانسل داره تعرفه رو پایین میاره بازم اعتراض میکنی و من اینو فهمیدم که تو فقط اعتراض میکنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)