تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
590. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خيلي توپه

371 62.88%
  • اي بدك نيست

142 24.07%
  • نه اصلا حال نكردم

77 13.05%
صفحه 269 از 542 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 5412

نام تاپيک: Grand Theft Auto: San Andreas

داره خودمونی میشه mehran_cry2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    من در این مرحله z موندم . خیلی سخته . باید با اون هواپیمای کوچولو برم و اون ماشینها و دوچرخه و موتور رو نابود کنم اما وقتی به اولی می رسم و روی زمین می آم تا تیرش بزنم . چند تا تیر که می زنم حتی اگه اون تیرم هم نزنه منفجر می شم. چرا؟ می شه کمک کنید؟
    من در اون فایلی که دنلود کردم و نکات خوبی از قبیل مراحل رو ارائه داده بود هم دیدم اما فقط گفت که وقتی کنارشون شدم روی زمین بیام و تیرشون بزنم و مواظب باشم که تیرم نزنن اما می پکم.

اگه اشتباه نکنم این مرحله رو خودم رفتم ، آره واقعا سخته ، این و مرحله ی بعدیش خیلی سخت بودن ، فکر می کنم توی این مرحله 4 تا هدف هستن ، دو تا ماشین ون ، یه دو چرخه و یه موتور سیکلت ، توی این مرحله نباید بی هوا شلیک کنی ، چون خودت منفجر میشی ، فقط باید به طرف هدف ها شلیک کنی ، نابود کردن دو تا هدف یعنی دو تا ماشین ون خیلی ساده ست ، چون یه شلیک که به طرف ماشینه کنی ، یارو پیاده میشه و زدنش خیلی آسونه ، با توجه به اینکه از نظر جایگیری اهداف دو تاشون نزدیک به هم هستن ، یکی شون نزدیک به اون دو تای دیگه و یکی شون دورتر از بقیه ، حالا دوچرخه ، دو چرخه چون کند رو هست ، زدنش زیاد دشوار نیست ، ولی موتور سیکلته کمی سخته ، نمیشه توی هوا زدش ، اول باید بیای پایین ، هروقت موتور پشت چراغ قرمز وایساد یه طوری واسا که هدف کاملا رو به روت باشه ، یا جلوش باش یا پشت سرش ، مواظب باش حتما همون دفعه ی اول بزنش ، چون اگه زنده از دستت در بره کارت خیلی سخت میشه ، اون وقت با سرعت زیاد حرکت می کنه و شاید دیگه دستت بهش نرسه ، وقتی کارت تموم شد برگرد همون پشت بومی که مرحله رو از اونجا شروع کردی ، دقیقا هم باید در همون red zone یا منطقه ی سرخ رنگی که روی پشت بوم هست بشینی نه یه وجب این ور تر نه یه وجت اون ور تر که کار سختیه ، راستی حواست به سوختت هم باشه که خیلی مهمه ، یادمه وقتی به منطقه ی قرمز رنگ رسیدم چیزی از سوختم باقی نمونده بود ، خیلی شانش آوردم ، ضمنا ، برای اینکه ماشین های عبوری اذیتت نکنن و توی دست و پات نباشن ، می تونی از کد THGLOJ هم استفاده کنی که خیابونا خلوت میشه ...

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین روش برای رد کردن این مرحله اینکه پشت یا جلوی هدفت فرود بیای و در فرصت مناسب شروع کنی به تیراندازی ... سعی هدفت رو طوری گیر بندازی که نتونه در بره چون همون طور که مهران گفت سرعتشون زیاد میشه و از بین بردنشون سخت ... اما میزان سوختتون کافی هست حتی میشه گفت خیلی هم زیاده ... موقعی که این مرحله رو رد کردم 65 در صد باکم پر بود ... باید سعی کنی از دکمه ی W درست استفاده کنی . با همین دکمه ارتفاع بگیر وقتی ارتفاعت از سطح زمین زیاد شد ولش کن و با دکمه های جهتی توی هوا تاب بخور ... یعنی هواپیما با استفاده از جریان هوا معلق می مونه و می تونی بدون استفاده از بنزین دنبال اهدافت بری ...

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازم سلام
    مرسی از راهنماییتون من این مرحله رو که رد کردم اما توی مرحله ی بعدیش موندم. اونم خیلی سخته. که باید توی یک ماکت بازی کنم. خیلی تلاش کردم اما نشد. اگه می شه اینو برام برید . ممنون می شم. فقط z هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسی از کمکتون

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

بازم سلام
    مرسی از راهنماییتون من این مرحله رو که رد کردم اما توی مرحله ی بعدیش موندم. اونم خیلی سخته. که باید توی یک ماکت بازی کنم. خیلی تلاش کردم اما نشد. اگه می شه اینو برام برید . ممنون می شم. فقط z هست.

مرسی از کمکتون
    خدمت شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست من ! ممکنه لینک یا فایل خراب باشه ... اگه اینطور بود حتماً به من بگید تا یه بار دیگه آپلود کنم.
    با تشکر.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

برای آپلود سیوهاتون از
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    استفاده کنید

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

سلام بچه ها. یه مشکل:
    چرا وقتی میرم سمت آیکونهای خونه شکل که رنگشون سبزه و میخوام اون خونه رو بخرم وقتی tab رو میزنم و خونه خریده میشه یهو error میده و بازی بسته میشه و پرت میشه تو ویندوز؟ در ضمن من از فایلهای ضد س* ا* ن* س* و * ر استفاده میکنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    واقعا منو شرمنده کردید . مرسی از همتون
    مرسی علیرضا جان . با اینکه لینک خراب بود اما من با استفاده از یک فایل کمکی که pink panther بهم کمک کرده بود تا بگیرمش تونستم این مرحله رو هم رد کنم. خیلی چیزای خوب توی این فایل نوشته بود که تازه دارم بهشون می رسم.
    این فایل رو نمی دونم از کجا گرفته بودمش sorry
    اما pink panther اگه می شه اسم اون فایلی که seful file رو به من معرفی کردید رو بگید .
    بازم مرسی

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام بچه ها. یه مشکل:
    چرا وقتی میرم سمت آیکونهای خونه شکل که رنگشون سبزه و میخوام اون خونه رو بخرم وقتی tab رو میزنم و خونه خریده میشه یهو error میده و بازی بسته میشه و پرت میشه تو ویندوز؟ در ضمن من از فایلهای ضد س* ا* ن* س* و * ر استفاده میکنم.
    از تراینر استفاده نمیکنی من از تراینر استفاده میکردم دقیقا مرحله آخر بازی وقتی کار تموم میشد ماشینم میترکید و میباختم اگه از تراینر استفاده نمیکنی احتمالا از همون فایلست که میگی

کـاربـر بـاسـابـقـه mojtaba182003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IRAN . YAZD

پيش فرض

سلام به بروبكس باحال پي سي ورلد اقا من بدجور تو اون مرحله گير كردم كه حالت اموزشي داره و ديگه هيچكدوم از دوستان نيستن كه ماموريت بدن و فقط يه جائي هست كه بايد مراحل موتور سواريو ماشين سواريو هواپيما رو ياد ميده اين هواپيماشو نميدونم چجوري بايد رد كنم اون ماشينو موتورشو دو سه تا ردشو رد كردم ولي هنوز مونده تو رو خدا كمكم كنيد اخه خيلي از بازي رو رد كردم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام جمعیت
    اگه می شه این فایل سیو رو برام برید که صد ساله نمی تونم برمش.
    این فایل سیو دو مرحله داره که یکیش پرواز یاد گرفتنه. اگه می شه هردوشو برام برید. ممنون می شم:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •