[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]32 یا 64 بیتی رو انتخاب کن و بعد رو Get Ubuntu 12 کلیک کن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]32 یا 64 بیتی رو انتخاب کن و بعد رو Get Ubuntu 12 کلیک کن!
سلام چند باره سوال من یک هارد دارم xp روش نصبه می خوام لینوکس به جاش نصب کنم روش نصبش چگونه است![]()
دوست عزیز توسعه دهنده های پارسیکس ایرانی هستند که سایتش هم هست ! اقای آلن باغومیان ! بعدشم این لینوکس به طور کلی به دور از اهداف جاسوسی هستش !
و اوبونتو رو علاوه بر انواع سایت های ایرانی میتونی از سایت اصلی اوبونتو به نشانی ubuntu.com دانلود کنید . ( سایت ایرانیش هم با پسوند ir هست ! )
سلام باتشکر از راهنمایی شما روش نصب این سیستم عامل جایی هست که برم ببینم لطفا راهنمایی کنید
دقیقا میخواید چه طوری نصب کند ؟!
کناره xp نصب بشه یا کلا xp پاک شه لینوکس نصب شه ؟!
اگه میخوای به جاش نصب کنی که تو نصب ( با پارسیکس آشنا نیستم ولی مینت و اوبونتو اینجورین ) سه تا گزینه میاد نصب کناره ویندوز ، پارتیشن بندی دستی و فرمت کردن هارد و نصب لینوکس ! شما گزینه فرمت کردن هارد و نصب لینوکس رو انتخاب کن کارت راه میفته !
اگر میخوای xp پاک نشه و لینوکس رو کنارش نصب کنی که اول لینوکس رو لایو اجرا کن بعد با جی پارتد یکی از پارتیشن ها رو پا کن بعد به پارتیشن ها / و /home با فرمت ex4 بساز ! خواستی سواپ هم بسار یه مقدار هم برای درایو بوت ! ( در حده مگابایتی خیلی کم ) حالا برو تو ست آپ و به راحتی لینوکس رو نصب کن !
سوالی بود بفرما
منظورتون نصب پارسیکس هست ؟!
والا من بلد نیستم پارسیکس نصب کنم ولی در کل یه قالب یک شکل دارن !
تو تاپیکه طرفداراش تو همین انجمن می تونی بپرسی ! سایت رسمیش هم هست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونجا هم باید باشه !
مواظب باش هاردتو به فنا ندی ( اطلاعاتشو میگم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! آموزش تصویری نصب Ubuntu!
منبع کتاب : پارس بوک
تایید میشه !
نصب لینوکس از ویندوز راحت تره ! ولی خیلی ها این مساله رو آسون میگیرن و اطلاعاتشون بر فنا میره ! خیلی باید مواظب باشی ! البته اگه درست کار رو انجام بدی جای نگرانی نیست !
روی لینوکس Mint میشه نرم افزارهایی از قبیل یاهو ، دانلود منیجر ، Burnaware و .. اینارو نصب کرد ؟!
خنده نداره که تازه کاریم دیگه!![]()
اگر نسخه لینوکسی داشته باشن که بله میشه.
اگر هم نداشته باشن باید شانست را با Wine امتحان کنی. خود لینوکس دانلود منیجرهای نسبتا خوبی داره. منظورم گرافیکی ها هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)