دوستان من پرینتر 1018 HP دارم ولی برگه نمیکشه داخل. البته صدای تلق تلوق میده تا برگه بره داخل که نمیره. البته چاپ میکنه خودم برگه رو به طریقی بهش میدم تا چاپ کنه. حالا چی کار کنم؟
دوستان من پرینتر 1018 HP دارم ولی برگه نمیکشه داخل. البته صدای تلق تلوق میده تا برگه بره داخل که نمیره. البته چاپ میکنه خودم برگه رو به طریقی بهش میدم تا چاپ کنه. حالا چی کار کنم؟
دوست عزيز قسمت كاغذ كش دستگاهت خراب شده. يعني پيكاپ دستگاهت.بايد عوض بشه.
---------- Post added at 09:06 AM ---------- Previous post was at 09:03 AM ----------
دوست عزيز فكر ميكنم يك بار ديگه هم بهت گفته بودم.
هد دستگاه شما خشك شده.
چه قدر خرج داره؟
حدود 60 تا 70 هزار تومان
من شرمنده ام چون یک قسمت متن پست ام رو گاف داده بودم کامل پست شما رو نخوندم!!!
میشه یکم توضیح بدید؟
من زیاد از این پرینتر استفاده نکردم !!!
هد دستگاه چی هست ؟!!
و منظور از هد کلین چی هست؟!؟!
یه بنده خدا به من گفت از کولن فتوشاپ هم می تونی کمک بگیری؟؟!!
اگه قرار باشه هر دفعه 60 -790 تومن پیاده شم که خیلی ستم!!!![]()
سلام.
من HP LaserJet P1006 دارم.
کارتریج اصلیش تموم شد... رفتم دادم شارژ کردن. حالا خیلی کمرنگ میزنه ./.. چی کار کنم؟ آیا همون مشکل پودر برای 1006 و 1005 هست؟ (که میگن خوبش نیومده؟)؟؟
در هر حال الان هیچ کاری نمیشه کرد؟ یعنی باید چند صد صفحه رو کمرنگ بزنم؟؟؟!![]()
دوست عزيز هد دستگاه قسمتي هست كه جوهر از داخل كارتريج وارد اون ميشه و از طريق انبساط سلول هاي هد باز ميشه تا جايي كه احتياج هست جوهر روي كاغذ ريخته بشه.
هد كلين هم در داخل منوي پرينتر معمولا در قسمت تولز منو هست كه البته بيشتر براي قبل از خشك شدن هد هست تا از خرابي هد جلوگيري كنه.
اين يه توضيح خيلي ساده از هد بود حالا اگر باز هم متوجه نشدي بگو تخصصي تر برات بگم. در ضمن اگر بخواي با دستگاه جوهري اينطوري استفاده كني نه دستگاهتو تعمير كن نه ديگه از دستگاه جوهري استفاده كن. از دستگاه جوهري اون هم فتواسمارت بايد روزي 1 پرينت گرفته بشه. يا روزي يكبار هد كلين بشه قبل از خرابي.
دوستان این تانک که برای پرینتر های جوهر افشان کنارش نصب میشه دقیقا چه کار میکنه و توی عمر دستگاه تاثیر میزاره؟
دوست عزيز صد در صد. از عمر هد دستگاه كم ميكنه. ولي از لحاظ كارتريج خيلي به صرفه هست.
منم یه HP 1402 دارم که همین مشکل رو داره، باید با دست یکم کاغذ رو حل بدم داخل تا بکشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)