متنشو دارین بدین به من
متنشو دارین بدین به من
تو این سایت اموزش کاملش هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
Last edited by jamal9; 05-10-2015 at 22:20.
ببخشید ،من از شما معذرت میخام![]()
اگر یک بار دیگه ببینم کسی در مورد گوشی هواوی نظر بدی تو این تایپیک بنویسه، سه تا گولم چار میسازم با یک پکا سه بقیشم ویزارت تازشم یک گولمم قرض میگیرم میام سراغ مپش تاون هالشو میترکونم![]()
مودژگرم
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
این امتیاز کاپی که از هر اتک سیستم میده بر چه مبنایی محاسبه میشه؟
یواش یواش دارم فیوز میپرونم!
دارم میرم مستر الان دو روز هر چی سرچ میزنم تاون نه یا ده که میاد میگه اگه صدش کنی 4 تا کاپ میدم ولی استار نگیری 34 تا منفی!!
من الان بر فرض محال تاون ده سه کنم چرا باید 4 تا کاپ بگیرم!!؟
بر عکس تاون رو گذاشتم بیرون امروز واسه امتحان طرف تاون نه اومده 2 درصد فقط تاونو زده 17 تا کاپ منفی خوردم!!!!!!
تاون هشتم من!
Last edited by ODADO; 09-10-2015 at 14:10.
عزیز امتیاز.کاپی که میگیری اینجوریه که طرف هرچندتا کاپ داشته باشه تقسیم بر سه میشه اگه جواب تقسیم مثلا ممیز داشته باشه یه عدد پایینترش رو بهت میده
مثلا اگه یارو 21 کاپ داشته باشه و تو تاون هالشو بزنی فرق نمیکنه تاون هال چن باشه در هر حال بهت 7 تا کاپ میده
و اگه مثلا 20 تا کاپ داشته باشه
بهت 6 تا کاپ میده ینی انگار عدد 18 که از بیست پایینتره رو برات تقسیم بر 3 کرده چون 20 و 19 رو اگه بخوایم تقسیم بر 3 کنیم ممیز میاد تو کار و تو بازی هم که نمیشه مثلا شیش کاپ و نصفی بهت بده که
یه مثال دیگه
اگه کسی که بهش حمله میکنی 12 کاپ داشته باشه و تو تاون هالشو بزنی بهت 4 کاپ داده میشه ولی اگه یکی دیگه 11 کاپ داشته باشه بهت 3 کاپ داده میشه چون نه 11 رو میشه تقسیم بر 3 کرد نه 10 رو
به همین خاطر بازی 9 رو تقسیم بر 3 کرده
مثل قبل
دوستان میخوام ایمیلمو روی بازی تغییر بدم راهنمایی کنید
نمیشه
بازیو فقط با یه ایمیل میشه ذخیره کرد تغییرش هم نمیشه داد
مگه اینکه به سوپرسل پیام بدی اونم دردسر داره اخرشم هیچی به هیچی
آموزشش تو نت هست باید به ساپورت بازی ایمیل بزنی که تغییر بدن
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)