میشه نحوه فلش با فار رو بگید؟!(k850)
میشه نحوه فلش با فار رو بگید؟!(k850)
agha sharmandeh man alan az cofee netam fonte farsi tatil.chera mogheie ke chand ta file
poshte sare ham miyad bare gooshi hey bayad bare har kodoom gozineye yes ro bezani.rahi nadare az
sharesh khalas shod?
کمی سرچ کنی توی فروم پیدا می کنی
اولا فارسی نویسی یکی از قوانین فروم هستش پس خواهشا رعایت کنید
شما می توانید برای راحتی و خلاص شدن از شر این بلا از پتچ Remove_Accept_Bluetooth استفاده کنید
اگر پیدا نکردی توی تاپیک پتچ فریمور و مدل گوشیتو بگو تا برات بزارم
دوستان یه چیزهای دیگه ای فهمیدم. اونایی که گفتم phone status رو میاره در حقیقت کار کلید volume up رو میکنن. وقتی داشتم آهنگ گوشی میکردم فهمیدم....
اونایی هم که گفتم میرن تو camera album در حقیقت مثل دکمه هایی که k800 یا k810 داره عمل میکنن. اینایی که گفتم کار دکمه ی سمت راست (همون B ) رو میکنن.. یه بازی داشتم که با اون دکمه ها کار میکرد( تو کلوپ k800 گفته بودم یکی تست هم کرده بود) حالا وقتی اینا رو تو اون بازی میزنم همون کاری رو میکنه که دکمه سمت راست k800 میکنه...
ضمنا من اینارو هم رو k550 و هم رو w610 تست کردم... میدونم که یکی اند...
یه سوال میشه رو k770 یه پچ برای رمز گذاشتن نصب کرد؟ یعنی همچین پچی هست؟ میخوام رو هر جایی که میشه رمز بزارم...
من گوشي k800 دارم ....... روزي كه خواستم رم 2 گيگ روش بندازم همه گفتن كه هنگ نميكنه ..... اما از وقتي كه 2 گيگ گذاشتم سرعت گوشيم خيلي اومده پايين و همش هنگ مي كنه ............ ميخواستم ببينم راهي هست كه اين مشكل بر طرف بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعضي ها ميگن چون روزي كه گوشيم رو خريدم برام نرم افزار نصب نكردن اينطوري شده ..... درسته ؟؟؟؟؟؟؟
دوستان اگه کسی تونسته از طریق گزینه ایمیل در قسمت messages گوشیش ارسال و دریافت با gmail انجام بده - تنظیماتش رو بصورت کامل واسمون بنویسه...
گوشی k850 حتی با فار هم هک نمیشه با برنامه a2 uploader
که کلوپش تو امضام هست مراجعه کنید![]()
مدل گوشي من w880 اگه ميشه اينو برا من بزار بعد اينكه پچ ريزي روي اين گوشي چطوري؟
مدل گوشيم w880 بعد پچ چطوري ميريزن ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)