128 که با 5000 تومن شارژ میشه و هر گیگ اضافه هم 5000 تومنه .فقط هم تلفنی میشه تغییر سرویس داد و هر سرویسی که برات ثبت بشه فقط همون توی لیست شارژ میاد .اینی که داری احتمالا 512 3 گیگ هست .بگو 128 یک ماهه برات بزنه حجمی البته .
128 که با 5000 تومن شارژ میشه و هر گیگ اضافه هم 5000 تومنه .فقط هم تلفنی میشه تغییر سرویس داد و هر سرویسی که برات ثبت بشه فقط همون توی لیست شارژ میاد .اینی که داری احتمالا 512 3 گیگ هست .بگو 128 یک ماهه برات بزنه حجمی البته .
تعرفه وایرلس شرکت پاس ماناماد (نماینده مخابرات) با نام PMM 2227007
![]()
Last edited by ahwazp30; 26-05-2015 at 13:58.
سایت نداره؟ دکلهاش کجاست؟
باو کلا نمیشه بازی آنلاین بازی کرد الان. الماس راصد یه مگ.
ویدیو آنلاین هم نمیشه. مسئله اینه که پینگ 100 بدون تایماوت. پینگ با اروپا حدود 140 ولی سرعت رسیو توو بازی و پیج فوقالعاده افتضاح. زنگ بزنم بشون چی بگم؟ میگن پینگ خوبه. دانلود با آی دی ام هم که خوبه !!
ویرایش: تقریبا درست شد![]()
Last edited by mohammadmohan; 26-05-2015 at 18:09.
pasict.com -pasict.ir ولی سایتش بدردبخور نیست بیشتر وقتها اپ نمیشه تعرفه ها هم که اکثرا از تو سایت حذف میشن. وضعیتش مثل مخابراته
دکل ظاهرا یکی داره توی سیمتری و به گفته اقا ایمان یکی هم توی کمپلو هست.فکر نکنم همه جا دکل داشته باشه .
1 مگ الماس راصد
متاسفانه خراب شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
اقا ایمان الان سرعت 2 مگ الماس روی 500 تا 560 داره میچرخه ساعت 8/35 دقیقه شب از دکل پاداد شهر 1
فقط دیروز خراب شده بود که از ساعت 6 صبح امروز درست شد 3شنبه 5/3/94
سلام سرعت منم تا 1 شب حدودا 300 هست ولی بعد از اون عالی میشه.کلا شبی 15 گیگ دانلود دارم.
راصد 2 مگ
البته من ماهشهر هستم
تایید میشه
راصدخوب شد
1مگ الماس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
ای بابا انگاری دوباره راصد سرعتاش خراب شدن
صفحه که به زور باز میکنه
ثبات سرعت اصلا نداره هی میره پایین و بالا روی 50 تا 150 هست سرعت
1 ساعت خوبه و 1 ساعت دیگه داغون داغون
بعضی وقتها هم که روی دانلود منیجر کلیک میکنی اصلا جواب نمیده و همیتطور ساکن مونده
این چند روزه عجیب شده راصد نمیدونم
شاید فکری توی سرشون هست الله و اعلم
خدا میدونه
با تشکر از همه بر و بچه های انجمن پی 30 ورلد
یا علی مدد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)