تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 752 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

اگه ممکنه یک هدفون به من معرفی کنید. همین تازگی کریتیو آوروانا2 گرفته بودم که ترکید رفت باید یکی دیگه بگیرم تو همون قیمتا... اصلا نمیدونم چه گزینه هایی الآن هست. نظر خودم روی سونی ex300 هست...

پیشاپیش ممنون :x

داره خودمونی میشه g900's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

اگه ممکنه یک هدفون به من معرفی کنید. همین تازگی کریتیو آوروانا2 گرفته بودم که ترکید رفت باید یکی دیگه بگیرم تو همون قیمتا... اصلا نمیدونم چه گزینه هایی الآن هست. نظر خودم روی سونی ex300 هست...

پیشاپیش ممنون :x

با سلام. من هم اوروانا 2 دارم. دو هفته است که خریدم. میشه بگید ایرفون شما چطوری خراب شد؟
    با تشکر

3. این کاربر از g900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام. من هم اوروانا 2 دارم. دو هفته است که خریدم. میشه بگید ایرفون شما چطوری خراب شد؟
    با تشکر
    بله با دوست دخترم دعوام شد وحشی زورش به من نرسید هدفون رو کشیدش. از جایی که سیم به فیش متصل میشه خراب شد. الآن سمت چپی کلا صدا ازش در نمیاد

راستی، کل جمهوری + کل پایتخت رو زیر پا نهادم. یک عدد ex300 یا ex85 پیدا نکردم :(

5. این کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

بله با دوست دخترم دعوام شد وحشی زورش به من نرسید هدفون رو کشیدش. از جایی که سیم به فیش متصل میشه خراب شد. الآن سمت چپی کلا صدا ازش در نمیاد

راستی، کل جمهوری + کل پایتخت رو زیر پا نهادم. یک عدد ex300 یا ex85 پیدا نکردم :(
    به علت تحریم های جدید محصولات سونی باید از سه کشور بگذره تا به ابران برسه و به صورت قاچاق وارد کشور بشه برای همین اجناس ارزون قیمت صرف نمیکنه که وارد کنند.
    شما همینی که داخل علائدین میشدی اولین مغازه سمت چب کلی سونی این مدل هایی که گفتی با چند مدل دیگه تقلبی اش رو داره.

7. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به علت تحریم های جدید محصولات سونی باید از سه کشور بگذره تا به ابران برسه و به صورت قاچاق وارد کشور بشه برای همین اجناس ارزون قیمت صرف نمیکنه که وارد کنند.
    شما همینی که داخل علائدین میشدی اولین مغازه سمت چب کلی سونی این مدل هایی که گفتی با چند مدل دیگه تقلبی اش رو داره.
    آقا خیلی چاکریم ها

علاءالدین رو نرفتم راستش فکر نمیکردم اونجا داشته باشه...

راستی همین ex300 خوبه؟ پیشنهاد بهتری به ذهنتون نمیرسه؟

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا ex300 پیدا کردی ما هم خبر کن

10. این کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا ex300 پیدا کردی ما هم خبر کن
    آقا شما همون نبودی 2هزار تا هدفون داشتی؟ کوتاه نمیای تا کلکسیون جمع نکنی؟ (شوخی)
    چشم اگه دیدم حتما میگم

میگم این هدفونهای beats چطوره؟ فکر کنم قیمتاش بهتر شده، تو پایتخت هم یک مغازه بود فقط اینا رو میفروخت

12. این کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dusti55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین دوست

1

[QUOTE=a.z.p.z;5947609]
    Salam Dustan... ![/QUOTE

ای کاش این رو به فارسی مینوشتید که دوستان راحت بتونن استفاده بکنن !...
    در تکمیل خواسته این دوست ارجمند بگویم:
    کاربر گرامی جدید پی۳۰ورلد به زبان فارسی می‌نویسند ولی به خط لاتین (فینگلیش)!
    خط رسمی و رایج فارسی در ایران و افغانستان و بیشتر خاورمیانه همین خطیست که من می‌نویسم. احتمالاً ایشان امکان فارسی‌نویسی با خط فارسی خاورمیانه‌ای را ندارند.
    فینگلیش نوشتن باعث می‌شود بیشتر فارسی‌زبانان و فارسی‌دانانی که عادت به فینگلیش ندارند به دشواری بیفتند!

اگر کاربرانی در حال حاضر امکان درج حروف به خط اکثریت فارسی‌نویسان را ندارند می‌توانند از واژه‌پردازها و صفحه کلیدهای مجازی استفاده کنند، با جستجویی در اینترنت می‌توانند چنین امکانی را پیدا کنند. یک نمونه در دسترس همه، همین گوگل فارسی است.

یک منبع درینباره:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته می‌توان با بکارگیری
    - با هم- امکان وژه‌پرداز گوگل و صفحه‌کلید مجازی گوگل سودجست.

کد:

شاید نظر فینگلیشی این دوست حذف بشه! نوشته شون رو با استفاده از یک مبدل آنلاین تبدیل کردم؛ البته خیلی دقیق و خوب از کار در نمیاره ولی کار راه اندازه! به همین دلیل یکم ویرایشش کردم! از این لحاظ از دوستان پوزش می‌خواهم. اصل تبدیل رو هم گذاشتم که یه وقت سوء تفاهم نشه!

کد:
    «
    سلام دوستان. من بر حسب اتفاق این تاپیک رو دیدم. من خودم خیلی وقت که در ستودیو ظبط صدا کار میکنمو امیدوارم که رهنمایی ای که میکنم به دردتون بخوره !

به نظر من هعادفنه بس یکی از بهترین مارک های بازار ! حتما با خودتون میگین این مارک رو از کجا اوردم ! وقییتشاینه که این مارک آمریکایی از سونی و اینها هم قدیمیتر و همینطور حرفه‌ای تر . اینم آدرس

سیتش : اورلهتپ[=\": و//. بس. کمو\"]. بس. کمورل[/]

اما من به شخصه اینو برا کاربر های مبتدی که میخوان فقط به موسیقی گوش بدان پیشنهاد نمیکنم چون قیمتشزیاده و تو ایران هم گیرتون نمیاد ! اما اگر گیر بیاد فقط آمریکایی داره و اصلا چینی نداره !

( برا اطمینان میتونین از کسی که ماشین نیسان مرنو یا مرکدس بنز سلر داره بپرسین ببینین سیستم پخششونچیه ! )

اما اگر یه هعادفنه عادی تا مرز 30 تومان میخاین من فیلیپس رو پیشنهاد میکنم! وقنم کیفیتش آلی و صدایخوبی در بین بقیه‌ی هعادفنه ها داره ! بعد از فیلیپس , بازی از مارک های سونی خوب هستن. البته اینو هماضافه کنم که مارک های حرفه‌ای سونی بعد از بس حرف دوم بازار رو میزنن و این که من گفتم که هعادفنه سونی بعد از فیلیپس خوبه منظورم هعادفنر های آماتورش هست ! باز هم اگه سوالی دارین و کمک میخاین بهمپیغام بدین تکمکتون کنم چون کلی هعادفنه های مختلف میشناسم و تو این کار حرفه‌ای ام یه جورایی
    »

سلام دوستان. من بر حسب اتفاق این تاپیک رو دیدم. من خودم خیلی وقت که در استودیو ضبط صدا کار میکنم وامیدوارم که راهنمایی که میکنم به دردتون بخوره!

به نظر من هدفون "بس" یکی از بهترین مارک‌های بازاره! حتماً با خودتون میگین این مارک رو از کجا آوردم! واقیعتش، این مارک آمریکایی از سونی و اینها، هم قدیمی‌تره و همین طور حرفه‌ای‌تر. اینم آدرس

کد:
    اما من به شخصه اینو برا کاربرهای مبتدی که میخوان فقط به موسیقی گوش بدن پیشنهاد نمیکنم چون قیمتش زیاده و تو ایران هم گیرتون نمیاد! اما اگر گیر بیاد فقط آمریکایی داره و اصلا چینی نداره!

(برا اطمینان میتونین از کسی که ماشین نیسان مورانو یا مردس بنز اس.ال.آر داره بپرسین، ببینین سیستم پخششون چیه!)

اما اگر یه هدفون عادی تا مرز 30 تومان میخواین من فیلیپس رو پیشنهاد میکنم! واقعاً کیفیتش عالیه و صدای خوبی در بین بقیه هدفون‌ها داره! بعد از فیلیپس، بازی از مارک‌های سونی خوب هستن. البته اینو هم اضافه کنم که مارک‌های حرفه‌ای سونی بعد از "بس" حرف دوم بازار رو میزنن و این که من گفتم که هدفون سونی بعد از فیلیپس خوبه منظورم هدفون‌های آماتوریشه! باز هم اگه سؤالی دارین و کمک میخواین بهم پیغام بدین تا کمکتون کنم چون کلی هدفون‌های مختلف میشناسم و تو این کار حرفه‌ایم یه جورایی.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:09. دليل: پست متوالی

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

عزیز شما از کجا خریدی ؟

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای گوشیم یه هدفون میخوام بخرم.به نظرتون creative ep510 خوبه؟کلا کیفیت بی سیم با باسیم چقدر فرق می کنه در یک رنج قیمت؟
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •