من هم نصبش کردم و هم بازیش کردم منتها یه مسئله ای هستش الان تو بخش ترانسفر بازیکن خیلی پیچیده شده الان من بخوام بازیکنی که میخوام بخرمش قدرتش مشخص باشه نشون نمیده که باید چیکار کنم؟
من هم نصبش کردم و هم بازیش کردم منتها یه مسئله ای هستش الان تو بخش ترانسفر بازیکن خیلی پیچیده شده الان من بخوام بازیکنی که میخوام بخرمش قدرتش مشخص باشه نشون نمیده که باید چیکار کنم؟
;کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟
س پی یوم میره نزدیکای صد در صد و بازی حالت اسلوموشن میشه؟؟؟؟؟ قبلا اینجوری نبود یه هویی اینجور شد؟ لطفا کمک کنین؟
بچه ها منم تازه کریر رو شروع کردم رو لجندری دو تا بازی کردم که تو هر دوتا بازی به همین شیوه ( پرس روی حریف و قاپیدن توپ ) به گل رسیدم![]()
بخوای توی دفاع تاکتیکال خوب بشی فقط احتیاج به تجربه و بازی زیاد داره . دیگه الان ما فیفا بازها دو ساله داریم دفاع تاکتیکال انجام میدیم عادت کردیم . واسه pes باز هایی که تازه میان به فیفا اولش سخته ولی کم کم دفاعتون خوب میشه . یکی دو ماه بازی کنی عادت میکنی .
اگه بخوام راهنمایی بکنم . اینطوریه که شما دیگه نمیتونی با گرفتن دکمه پرس کنی . یه حالت دیگه غیر از پرس توی دفاع تاکتیکال داریم به اسم contain که با فاصله کمی از حریف دفاع میکنی که به دکمه A روی دسته ایکس باکس میتونی contain کنی .
همچنین دکمه X تکل ایستاده است و دکمه B تکل اسلایده که روی زمین لیز میخوری .
پرس رو باید به صورت دستی انجام بدی و خودت مستقیم با دکمه های جهتی به سمت حریف بری و توپ رو بگیری . در حالتی که میخوای بری تو پای حریف میتونی موقع رسیدن به پای حریف با دکمه ی X یا B تکل بزنی . از پشت حریف هم با گرفتن دکمه X نزاری حریف راحت از جلوت فرار کنه و انگار لباسش رو میکشی . اگه چند تا پشت سر هم بزنی ممکنه خطا بشه .
اینا نکته های اصلی بود و برای خوب دفاع کردن باید تجربه ات توی دفاع تاکتیکال زیاد بشه .
آقا مگه هنوز کسی هم رو legacy بازی میکنه؟!!این پرس کردن دفاعشون روی tactical سخته اگر میبینی کسی صداش بخاطر این نکته افتضاح بازی در نمیاد بخاطر اینه که روی tactical بازی میکنند
فیفا 13 روی حالت ورلدکلاس به زور میتونستی بازی رو ببری و اصلا نتیجه قابل پیش بینی نبود و هر بار cpu یه جور بازی میکرد .
ولی الان روی لجندری راحت توی کریر 5 یا 4 تا گل به هر تیم میزنم و فوق فوقش یک گل بخورم . تازه منی که گل زدنم اصلا خوب نیست . بازی کاملا تکراریه واسم و هر تیم تاکتیکش با تیمهای دیگه خیلی فرقی نداره . بازی شده فقط پاس تو عمق هوایی و سانتر . تموم .
بیخیال این چه حرفیه!
داداش من فقط نمیخواستم بحث ادامه پیدا نکنه. چون به نظرم چیزی ازش بیرون نمی اومد. والا من همیشه به اینجا سر می زنم و نکاتی که دوستان اشاره یا یادآوری می کنن را با دقت می خونم. چیزای زیادی یاد میگیرم.
Last edited by hatef_animat; 14-11-2013 at 19:37.
من این FIFA14MWM095 نصب کردم، تغییری ندیدم، دوستان کسی میدونه چیکار میکنه این آپدیت؟
بعد مثلا چندتا لباس که قبلا قفلش باز شده بود، الان قفله و اینکه تابلوها همه برگشته به قبل. همون تابلوهای تکراری آدرس سایت فیفا14 و فیس بوک اینا. اینو میشه درستش کرد؟
بعد موقع نصب این آپدیت تو نرم افزارFIFA 14 MWM Selector دکمه بزرگ سبز رنگ رو زدم(تو قسمت کفشها!!)، الان حجم فیفا 14 من شده 14.5 گیگ، اینو چیکار کنم؟
اسلوموشن شدن بازی به دلیل فایل شبیه ساز دسته ایکس باکس هست که ریختی احتمالا. فایل ini. ـش رو پاک و دوباره تنظیم کن که فایل ساخته بشه.
دوستان من هر وقت میرم که بازی رو جرا کنم ازش در میاد چکار کنم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)