گوشی رو دیگه
یه پیغامی میاد بالا می گه Tap to ...... . باید روش کلیک کنین رمز می خواد ( معمولا آندروید ها نمی خوان )
برای دریافت فایل باید روی آرم بلوتوث کلیک راست کنین ( اگر هست ) بزنین Receive a file
به همین سختی !
گوشی رو دیگه
یه پیغامی میاد بالا می گه Tap to ...... . باید روش کلیک کنین رمز می خواد ( معمولا آندروید ها نمی خوان )
برای دریافت فایل باید روی آرم بلوتوث کلیک راست کنین ( اگر هست ) بزنین Receive a file
به همین سختی !
Last edited by Public Enemy; 22-08-2013 at 13:06.
کاش یه عکسی چیزی می گرفتی با گوشی از اونجا که میگه Continue to windows 8
Last edited by Public Enemy; 22-08-2013 at 13:16.
این سری جدید z500 که میاد غیر از رنگش فرق دیگه ای هم داره ؟چون قیمتش که حدود 200تومنی گرونتر شده.؟
m_bagh 2010 عزیز لطفا با فونت کوچیک سوالاتت رو بنویس.
ماله من receive نداره مثل شکل زیره ؟ !!!
![]()
مرسی درست شد ...در حقیقت رفتم به سایت شرکت مودمم و ...مشکلم رو حل کردم ...
خوب شما یه کاری کن !
گوشیتون به لیست دستگاه ها توی لپ تاپ اضافه شده دیگه ؟
توی My computer همون صفحه اول روی گوشیتون 2 بار کلیک کنین می تونین فایل هاتونو ببینین ! ( باید بلوتوث گوشی روشن باشه )
دوستان در قسمت my computerدرایور اصلی که 700گیگابایته نیست و فقط دو تا درایور هست یکی 80گیگ ک توش ویندوز نصبه و یکی دیگه 30گیگ 2- کیبورد مثل ادم کار نمی کنه چه کار کنم(بعضی کلید هاش کار نمی کنه) 3-چجوری بفهمم تموم درایور هاش نصب شده؟
سلام من ویندوز 7 رو آپدیت کرم.حالا دیگه نمیتونم نور مانیتور رو کم و زیاد کنم.و نورم کم شده.نه زیاد میشه نه کم.رو این که تو عکسه گیر کرده![]()
دوست عزیز برا منم مثه اون یکی دوستمون گزینه دریافت و قرستادنش نبود وگرنه میدونم به همین سختی ک گفتی بود ......
در جواب اون یکی دوستمون ک مشکل منو داشت ...شما احتمالا درابور بولوتوث رو اپدیت کرده بودید مثه من .... درایور موجود تو سی دی خودش رو ی بار دیگه نصب کنید ( وقتی میخای نصب کنی گزینه remove رو بزن ریست کن) درست میشه ..... کلا فک کنم z500 از اپدیت کردن درایوراش خوشش نمیاد
Last edited by mah11k; 22-08-2013 at 16:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)