تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 624 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه DVB-S-XBOX360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مدلشو يادم رفته...چون همون روز رفتم پسش دادم...البته زياد معروف نبود....بعدش با مدال ايكس ويژن ماديران هم همين مشكلو دارم!

من دقيقا همين كارها رو كردم...اول درايورشو نصب كردم بعد نرم افزارشو...اما وقتي اسكن ميكردم هيچي پيدا نميكرد!!
    خب پس اگر گیرنده USB اکس ویژن مادیران گرفتین، پس هیچ بهانه ای برای عدم راه اندازی ندارین چون همه بچه ها اینجا با همین مدل کار کرده اند. به غیر از یه سری آموزش تصویری که قبلا ارائه کردم شما باید مثلا در برنامه ProgDVB چنین تنظیماتی رو انجام بدین و با قفل کردن فرکانس محل زندگیتون اونقدر آنتن رو بچرخونین تا سیگنال پر بشه و چراغ قرمز گیرنده که داخلش تعبیه شده روشن بشه. این فرکانس در شهرهای مختلف فرق میکنه.

شما اول باید سخت افزار یعنی گیرنده رو به برنامه معرفی کنین و سپس بروید به سراغ اسکن کردن کانال:

گیرنده ای که من در آموزش ازش استفاده کردم همین مادیران 29 هزار تومانی است.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

موفق باشید

2. این کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    احتمالا سوالم تکراریه ولی خوب تعداد صفحات خیلی زیاد بود نمیشه دید
    چجوری میشه فرمت trp رو تبدیل به فرمت های دیگه مثه dat کرد که بشه vcd هم نشون داد با جت ادیو و Xilisoft Video Converter Ultimate 6 هم تست کردم نشد تبدیل شه
    بعدش راهی نداره بشه از اول فرومت خروجی رو تنظیم کرد که با فرمت trp ضبط نکنه خیلی حجمش بالاست
    ممنون
    شما باید اول TRP رو به TS تبدیل کنین. بعدش TS رو به MPEG 2 و در آخر MPEG 2 رو به DAT برای VideoCD تبدیل کنین. متاسفانه این trp یا ts ستاپ باکس ها از نوع استاندارد نیستند مخصوصا ts که پروویژن ضبط میکنه اسم ts رو داره اما پلیرهای تخصصی که کارشون ts و mkv و wmvhd هست به دلیل به هم ریختگی یکپارچگی فایل قادر به پخش درست و حسابیش نیستند و فقط در کامپیوتر با vlc اکثرشون رو میشه دید ولی شاید نشه تبدیلش کرد.

باید چندین نرم افزار مختلف باید با هم مورد استفاده قرار بگیرند که من زیاد دنبالش نرفتم و از خیر تبدیل ویدیوهای ضبط شده کانالهای دیجیتال صدا و سیما توسط ستاپ باکسهای مبدل موجود، گذشتم.

اما میشه. ولی باید خیلی وقت روش گذاشت.

در مورد سوال دوم هم جواب شما 100 درصد منفی هست چون ما نمیتونیم به ستاپ باکس بگیم با این فرمت ضبط نکن چون این عملیات در آیسی دستگاه برنامه ریزی شده و فقط سازنده قادر به ایجاد تغییرات در نوع فرمت ضبطی هست.

حجم استریم ویدیویی کانالها در همه جا همینه. حتی بهترین گیرنده ها که با فرمت استاندارد TS کانالها را ضبط میکنند همین حجم را دارند و مسلما این حجم با حجم DivX یا VCD قابل قیاس نیست. برای کم شدن حجم فقط میشه بعد از ضبط اونا رو تبدیل کرد.

چون ستاپ باکس نمیتونه با پردازش محدود سخت افزاریش در آن واحد هم تصاویر کانالها و صداشون رو ضبط کنه و در همان حال بتونه اون رو فشرده سازی و سپس روی حافظه ذخیره کنه!
    غیر ممکنه دستگاهی برنامه های تلویزیون رو مستقیم به شکل کم حجم مثلا DivX یا XviD یا DAT VCD ضبط کنه!

4. 5 کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

36 شبکه !!!! مگه ایران چنتا شبکه داره روی هم رفته؟؟؟؟

حدود 60 شبکه تلویزیونی و 60 شبکه رادیویی:

1. شبکه اول
    2. شبکه دوم
    3. شبکه سوم
    4. شبکه چهارم
    5. شبکه تهران
    6. شبکه خبر
    7. شبکه آموزش
    8. شبکه قرآن
    9. شبکه مستند (پخش آزمایشی)
    10. شبکه Press TV پرس تی وی (خبری-انگلیسی)
    11. شبکه جام جم 1
    12. شبکه جام جم 2
    13. شبکه جام جم 3
    14. شبکه سحر 1
    15. شبکه سحر 2
    16. شبکه الکوثر
    17. شبکه العالم (خبری-عربی)
    18. شبکه iFilm آی فیلم (پخش 24 ساعته فیلم برای کشورهای عربی)
    19. شبکه به زبان اسپانیولی که در امریکای مرکزی و جنوبی پخش میشه.
    20 تا 50. سی (30) شبکه تلویزیونی مراکز استانی که در هر روز معمولا حدود 6 ساعت برنامه بیشتر ندارند.

تلویزیون های ماهواره ای زیر نیز توسط دولت ایران تغذیه مالی میشوند (برنامه سازی، اجاره پخش بر روی ماهواره های مختلف و تامین هزینه های جنبی سخت افزاری) اما در ظاهر و به اصطلاح توسط خود گردانندگان تلویزیون اداره میشوند:

51. شبکه المنار اختصاصی حزب ا... لبنان
    52. شبکه ثامن { امام رضا (ع) }
    53. شبکه مذهبی سلام
    54. شبکه مذهبی ولایت
    55. شبکه مذهبی امام حسین (ع)
    56. شبکه مذهبی کربلاء
    57. شبکه مذهبی اهل البیت
    58. شبکه RTA افغانستان

ضمنا قرار است در آینده ای نامعلوم کانال ورزشی برای داخل ایران (این کانال قرار بود تیر ماه گذشته افتتاح شود اما گویا هیچ خبری از زمان دقیق افتتاح چنین شبکه ای در دست نیست) و همچنین دومین کانال به زبان اسپانیولی برای منطقه امریکای مرکزی و جنوبی نیز راه اندازی شود.

کانالهای رادیوهای مجموعه صدا و سیما:
    24 کانال فعلی رادیو
    +
    30 کانال رادیویی استانی
    لیست کامل رادیوها در لینک زیر موجود است:
    live.irib.ir

.
    Last edited by DVB-S-XBOX360; 05-12-2010 at 07:35.

6. 4 کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

خب پس اگر گیرنده USB اکس ویژن مادیران گرفتین، پس هیچ بهانه ای برای عدم راه اندازی ندارین چون همه بچه ها اینجا با همین مدل کار کرده اند. به غیر از یه سری آموزش تصویری که قبلا ارائه کردم شما باید مثلا در برنامه ProgDVB چنین تنظیماتی رو انجام بدین و با قفل کردن فرکانس محل زندگیتون اونقدر آنتن رو بچرخونین تا سیگنال پر بشه و چراغ قرمز گیرنده که داخلش تعبیه شده روشن بشه. این فرکانس در شهرهای مختلف فرق میکنه.

شما اول باید سخت افزار یعنی گیرنده رو به برنامه معرفی کنین و سپس بروید به سراغ اسکن کردن کانال:

گیرنده ای که من در آموزش ازش استفاده کردم همین مادیران 29 هزار تومانی است.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

موفق باشید

با تشکر از توجه شما خواستم بدونم الان این تصویری که گذاشتین مربوط به نرم افزار همین USB ایکس ویژن هستش یا خیر و اگه یه توضیح بدین که تو این مدلهای مختلف کدومش از همه بهتر یا اینکه فرقی با هم ندارن ممنون میشم چون واقعا تو خریدش موندم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این گیرنده دیجیتال denay STB-236HD ----T چطوره؟من فقط واسه گیرندگیش میخوام نه مدیا پلیر.

گویا denay مدل های گرونترم داره.فرق خاصی با این دارن؟

راستی این مدل میتونه یک کانال رو در حین دیدن کانال دیگه ضبط کنه؟

9. این کاربر از lord69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه payam110313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

حدود 60 شبکه تلویزیونی و 60 شبکه رادیویی:

1. شبکه اول
    2. شبکه دوم
    3. شبکه سوم
    4. شبکه چهارم
    5. شبکه تهران
    6. شبکه خبر
    7. شبکه آموزش
    8. شبکه قرآن
    9. شبکه مستند (پخش آزمایشی)
    10. شبکه Press TV پرس تی وی (خبری-انگلیسی)
    11. شبکه جام جم 1
    12. شبکه جام جم 2
    13. شبکه جام جم 3
    14. شبکه سحر 1
    15. شبکه سحر 2
    16. شبکه الکوثر
    17. شبکه العالم (خبری-عربی)
    18. شبکه iFilm آی فیلم (پخش 24 ساعته فیلم برای کشورهای عربی)
    19. شبکه به زبان اسپانیولی که در امریکای مرکزی و جنوبی پخش میشه.
    20 تا 50. سی (30) شبکه تلویزیونی مراکز استانی که در هر روز معمولا حدود 6 ساعت برنامه بیشتر ندارند.

تلویزیون های ماهواره ای زیر نیز توسط دولت ایران تغذیه مالی میشوند (برنامه سازی، اجاره پخش بر روی ماهواره های مختلف و تامین هزینه های جنبی سخت افزاری) اما در ظاهر و به اصطلاح توسط خود گردانندگان تلویزیون اداره میشوند:

51. شبکه المنار اختصاصی حزب ا... لبنان
    52. شبکه ثامن { امام رضا (ع) }
    53. شبکه مذهبی سلام
    54. شبکه مذهبی ولایت
    55. شبکه مذهبی امام حسین (ع)
    56. شبکه مذهبی کربلاء
    57. شبکه مذهبی اهل البیت
    58. شبکه RTA افغانستان

ضمنا قرار است در آینده ای نامعلوم کانال ورزشی برای داخل ایران (این کانال قرار بود تیر ماه گذشته افتتاح شود اما گویا هیچ خبری از زمان دقیق افتتاح چنین شبکه ای در دست نیست) و همچنین دومین کانال به زبان اسپانیولی برای منطقه امریکای مرکزی و جنوبی نیز راه اندازی شود.

کانالهای رادیوهای مجموعه صدا و سیما:
    24 کانال فعلی رادیو
    +
    30 کانال رادیویی استانی
    لیست کامل رادیوها در لینک زیر موجود است:
    live.irib.ir

.
    خوب این شبکه ها گه میگین طی چه مدت اضافه میشن؟

یعنی در آینده میشه همه شبکه استانها را هم زمان باهم داشت؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

آیا دستگاهی وجود داره که خروجی ریسیور را به ورودی گیرنده دیجیتال وصل کرد تا بشه برنامه ها ی ریسیور را هم ضبط کرد لطفا اگر کسی اطلاع داره توضیح بده

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با تشکر از توجه شما خواستم بدونم الان این تصویری که گذاشتین مربوط به نرم افزار همین USB ایکس ویژن هستش یا خیر و اگه یه توضیح بدین که تو این مدلهای مختلف کدومش از همه بهتر یا اینکه فرقی با هم ندارن ممنون میشم چون واقعا تو خریدش موندم
    دوست عزیز

این نرم افزاره و با هر گیرنده ای که در کامپیوتر نصب بشه کار میکنه. حالا میخواد گیرنده دیجیتالی USB مادیران باشه یا گیرنده ماهواره ای SKY Star HD2 ! این برنامه ها همه جور سخت افزار رو ساپورت میکنند.

برنامه نرم افزاری که به همراه این گیرنده های دیجیتال چینی به ما میدهند خیلی امکانات ندارند و بهتره از اونا استفاده نکرد و به جاش از امثال برنامه های جامع و کامل ProgDVB (عکس های بالا) و یا --- Viewer (عکسهای چند پست گذشته) که کاملا حرفه ای هستند استفاده کرد!

مثلا یکی از امکانات این نرم افزارهای حرفه ای اینه که میشه همزمان تمام کانالهای موجود در یک فرکانس رو با هم روی کامپیوتر ضبط کرد یا همه کانالها رو با هم و به صورت همزمان اونها رو تماشا کرد. (به شرطی که CPU و RAM و گرافیک کامپیوتر شما قدرتش رو داشته باشه)

در مورد خرید گیرنده برای کامپیوتر من توصیه میکنم ارزانترین رو بخرین چون تمام این ها چینی هستند و فقط ظاهرشون با هم فرق دارند و در واقع چیپست خیلی قدرتمندی ندارند که با هم تفاوت زیادی داشته باشند.

الان همین گیرنده مادیران اکس ویژن قیمتش 29 هزار تومان هست و در هر جای تهران که باشید با پیک موتوری (به صورت مجانی) و با همان قیمت 29 هزار تومان براتون میفرستند درب منزل. یک سال هم گارانتی داره و این مزیتی هست که اکثر این گیرنده های متفرقه ندارند. به دلیل این مسائل من خودم اکس ویژن مادیران گرفتم.

برای اینکار باید شماره خودتون رو به سارا خانم در وبلاگ مادیران اعلام کنید تا ایشون ترتیب ارسال رو براتون فراهم کنند:
    maadiran.mihanblog.com

.
    Last edited by DVB-S-XBOX360; 05-12-2010 at 23:13.

13. 2 کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب این شبکه ها گه میگین طی چه مدت اضافه میشن؟

یعنی در آینده میشه همه شبکه استانها را هم زمان باهم داشت؟

دوست عزیز من اون کانالها رو در جواب دوستی نوشتم که پرسیده بود ایران چند کانال داره.
    این بدین معنی نیست که صدا و سیما میخواد همه اینا رو برای ما به صورت دیجیتال زمینی پخش کنه!

من اطلاع دقیق ندارم اما بعید میدونم تمام کانالهای استانی روزی به صورت همزمان روی دیجیتال بیان!
    چون الان مثلا در مشهد به جای شبکه تهران، دارند شبکه خراسان رضوی رو پخش میکنند در حالی که کانال تهران به مراتب بهتره (24 ساعته هست و همه برنامه هاش از شهرستان ها به روزتر و با کیفیت تره) اما به خاطر مسائل بومی جغرافیایی فعلا جایی در بین شبکه های قابل دریافت در مشهد نداره.

من هم امیدوارم یه روزی صدا و سیمایی ها دست به کار بشن و همه کانالهای فارسی زبان خودشون رو روی این سیستم پخش کنند.

15. 2 کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آیا دستگاهی وجود داره که خروجی ریسیور را به ورودی گیرنده دیجیتال وصل کرد تا بشه برنامه ها ی ریسیور را هم ضبط کرد لطفا اگر کسی اطلاع داره توضیح بده
    خیر دوست عزیز

گیرنده دیجیتال ورودی نداره که بتونه چنین کاری انجام بده.

برای ضبط برنامه های ----- ماه!واره باید خود ----- شما امکان ضبط داشته باشه. الان خیلی از مدلهای حتی معمولی این قابلیت رو دارند مثلا استارست 95-97-99 USB یا مثلا iClass یا امثال اینها.

هر گیرنده ای فقط میتونه برنامه هایی که خودش پخش میکنه رو ضبط کنه.

17. 2 کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •