تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 269 از 328 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

البته خدایی شما پیازداغش رو کمی زیاد کردی. بعیده قسمت اعظمی از دخترها اونطوری باشن. پول مهم هست ولی برخی موارد که گفتین بعیده خیلیا قبولش بکنن .
    با این حال وقایع تلخی در حال رخ دادنه در کشور. چند ده طلاق هر ساعت!!
    من نمی گم اکثر خانمها و دخترهای جوون واسه پول میرن صیغه میشن و ازدواج نمی کنن. میگم اکثر پولکی شدند. من می گم وقبول دارم یه مرد باید حداقل زندگی رو برای زن و حالا اگر خواستند بچه ای هم داشته باشند فراهم کنند. زنها دوست دارند براشون خرج کنید و این چیز بدی نیست و نقطه ضعف زن محسوب نمیشه و احساس خوبی هم به مرد و شریک زندگیش می ده که احساس می کنه یکی بهش تکیه کرده و حمایتش می کنه. اما خانمها بخصوص اون دسته که یه دانشگاهی رفتن و یه تیکه کاغذ مدرک گرفتند و هیچی هم حالیشون نیست (همینطور در آقایون) فکر می کنن خیلی می فهمند و چند تا کتاب در سطح بین المللی نوشتند. این مشکل و عفونت بیشتر هم در قشر به اصطلاح دانشگاه رفته خودشو نشون می ده و در خانواده های ضعیف و سختی کشیده بسیار کمتر هست.
    Shangil جان شاید یه کم پیاز داغش زیاد شد اما بد نیست تو هر چیزی یه کم پیاز داغشو زیاد کنیم تا یه تلنگری تکونی تو هر موضوعی تو این مملکت بخوره .

2. این کاربر از Spectero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

من نمی گم اکثر خانمها و دخترهای جوون واسه پول میرن صیغه میشن و ازدواج نمی کنن. میگم اکثر پولکی شدند. من می گم وقبول دارم یه مرد باید حداقل زندگی رو برای زن و حالا اگر خواستند بچه ای هم داشته باشند فراهم کنند. زنها دوست دارند براشون خرج کنید و این چیز بدی نیست و نقطه ضعف زن محسوب نمیشه و احساس خوبی هم به مرد و شریک زندگیش می ده که احساس می کنه یکی بهش تکیه کرده و حمایتش می کنه. اما خانمها بخصوص اون دسته که یه دانشگاهی رفتن و یه تیکه کاغذ مدرک گرفتند و هیچی هم حالیشون نیست (همینطور در آقایون) فکر می کنن خیلی می فهمند و چند تا کتاب در سطح بین المللی نوشتند. این مشکل و عفونت بیشتر هم در قشر به اصطلاح دانشگاه رفته خودشو نشون می ده و در خانواده های ضعیف و سختی کشیده بسیار کمتر هست.
    Shangil جان شاید یه کم پیاز داغش زیاد شد اما بد نیست تو هر چیزی یه کم پیاز داغشو زیاد کنیم تا یه تلنگری تکونی تو هر موضوعی تو این مملکت بخوره .
    Spectro جان حرفتون کاملا درسته به خصوص در مورد مدرک. همین چند دقیقه پیش یه خانمی میگفت تو بانک! دخترم دکتری تموم کرده و با یه پسر خلاصه مچ شده. ولی من بهش میگم برو تخصص بخون موقعیتهای بهتر نصیبت بشه!!
    بابا جان زندگی زندگیه . کسی رو دوست داری دیگه دوست داری خب هر دو طرف همدیگر رو پسندیدن یعنی چی برو به درجه بالاتر موقعیت خوب پیش بیاد
    میگم سن ازدواج یکی از دلایل بالا رفتنش هم همینه. اخرش هم خیلیاش مجبور میشن با یک فرد حالا متوسط ازدواج کنن.

4. 2 کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

Spectro جان حرفتون کاملا درسته به خصوص در مورد مدرک. همین چند دقیقه پیش یه خانمی میگفت تو بانک! دخترم دکتری تموم کرده و با یه پسر خلاصه مچ شده. ولی من بهش میگم برو تخصص بخون موقعیتهای بهتر نصیبت بشه!!
    بابا جان زندگی زندگیه . کسی رو دوست داری دیگه دوست داری خب هر دو طرف همدیگر رو پسندیدن یعنی چی برو به درجه بالاتر موقعیت خوب پیش بیاد
    میگم سن ازدواج یکی از دلایل بالا رفتنش هم همینه. اخرش هم خیلیاش مجبور میشن با یک فرد حالا متوسط ازدواج کنن.

چی بگم. هم دخترا هم پسرا این مشکل رو دارند که بقول شما نمی خواهند بفهمند زندگی زندگیه. مشکل پسرها هم هست و به خانمها ختم نمیشه که دنبال یک مورد و شریکی می گردند که یا در حد خودشون یا بالاتر از خودشون یک تیکه کاغذ داشته باشه و بگن خانمم یا شوهر فوق دارند یا دکتر هستند یا فوق تخصصی فلان رشته. خوب اگر یه آقایی مثلا لیسانس یا فوق لیسانس خونده با یه خانم دیپلم ازدواج کنه چی میشه؟ خانم دیپلمه نفهمه و خنگه و خانم لیسانس و ارشد گرفته مغز متفکر و فیلسوفه؟ خوب اگر قرار بود چیزی تو سیستم آموزشی به مردم یاد بدهند تو همون دوران دیپلم چیزهایی یاد گرفته چی شده که تا خانم رفته دانشگاه پر بار و شکوفا شده؟ مگه تو اون چهار سال و شش شال چه اتفاقی افتاده که اونقدر از زندگی و ترتبیت سرش شده؟
    دختر دانشگاه رفته بهتر بچه تربیت می کنه؟ از زندگی و چم و خم و بالا و پایین زندگی بیشتر از دختر دیپلمه سرش میشه؟
    اگر یه پسر از دختری خوشش اومد و تا حد زیادی اشتراک دارند همین کافیه. حالا نمی گم آقا پسر ارشد خونده بره دختر بی سواد بگیره, اما در سطح خودش یا کمی پایین تر چیزی جزء این نیست که تو فک و فامیل و خانواده ضایع نشم که فلانی رفته دختر کم سواد گرفته. عشق و علاقه مال قدیم بوده الان معامله و بده بستونه!
    اون خانم هم که به دخترش گفته برو بالاتر فقط به فکر دخترش نبوده هوس پز دادن تو فامیل خودشم باید ارضاء بشه و بگه دخترم فوق تخصص فلانه. دختری که وسیله خواسته مادر است. در هر صورت سن ازدواج تو این مملکت همینطور میره بالا تا برسه به پنجاه شصت! تا شاهزاده خوشتیپ، خر مایع، خوش هیکل، سواد در حد ادیسون + انیشتن + هاوکینز، خوش صحبت و بذله گو، دست و دلباز (ماهی یه سرویس طلا)، هفته یکبار سفر به اروپا!!! بیاد زنگ خونه خانم رو بزنه. آقایون هم دختر شاهزاده پریون و خوشگل مثل پنجه آفتاب، آفتاب مهتاب ندیده، بدون سابقه دوستی با پسری و کاملا صفر کیلومتر!!!، خوش قد و بالا، مدرک در حد خود آقا (بیشتر نباشه که پس فردا واسه آقا شاخ بشه و همیچنین افت داره زن بیشتر از مرد باشه!)، مهربون، استاد آشپزی و باقیش هم بماند در سر راه آقا قرار بگیره.
    Last edited by Spectero; 30-04-2017 at 21:38.

6. 2 کاربر از Spectero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من یکی دو سال پیش (به دلایلی) با یه خانمی دو سه روز ارتباط تلگرامی داشتم
    ایشون زیر دیپلم و ساکن روستا بودن
    تو همون چند روزه دیوونه شدم از دستش
    ساده ترین حرفای منو نمیفهمید ...
    خب من حق ندارم برم دنبال کسی که حرفامو بفهمه؟

مدرک بالا ارزش نیست ، ولی بی مدرکی به احتمال زیاد بی ارزشه ...
    من تعارف ندارم ، شعار هم نمیدم ،آدم دانشگاه دیده و دانشگاه ندیده خیلی فرق دارن لعنتی! خیلی.

8. این کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من تعارف ندارم ، شعار هم نمیدم ،آدم دانشگاه دیده و دانشگاه ندیده خیلی فرق دارن لعنتی! خیلی.
    ربطی به مدرک و دانشگاه رفتن نداره . ما این همه دانشجو و افرادی با مدرک لیسانس و قوق لیسانس و دکترا داریم . اگه به این مواردی که شما میگین بود پس الان همه باید علامه دهر باشن .

ولی چیزی که در عمل می بینی بیشترش یک مشت حرف های مفت و تفکرات سطحیه . به قول معروف مطالعه از نوع خرخونی برای مدرک گرفتن با مطالعه ای که عمیق و برای آگاهی باشه خیلی فرق میکنه .

بعضی مجالس بین جمع که می شینی می بینی طرف مدرکش دیپلمه ولی بخاطر مطالعه صحیح و به اندازه ای که داشته به کل نگرش و تفکر و دیدش به زندگی یک چیزی فراتر از بقیه اعضای توی مجلس هست و وقتی با اون هم کلام میشی لذت میبری .

ولی برعکسش با یکسری دیگه که مدرک دانشگاهی دارن یک کلام هر حرف نمیزنی یا اونقدر مزخرف و پرت و پلا میگن یا اونقدر دید سطحی دارن که نیازی به هم کلام شدن نمی بینی .

البته این شامل هم نمیشه و برعکس این مواردی که اشاره کردم هم به وفور پیدا میشه و شکی درش نیست . ولی اینکه ملاک ارزش گذاری و تنظیم زاویه دید ما روی مدرک دانشگاهی باشه خودش یک نوع ضد ارزش میشه که حداقل از جامعه به اصطلاح دانشگاه رفته ما انتظار نمیره دچار کلیشه ها بشن .

10. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ربطی به مدرک و دانشگاه رفتن نداره . ما این همه دانشجو و افرادی با مدرک لیسانس و قوق لیسانس و دکترا داریم . اگه به این مواردی که شما میگین بود پس الان همه باید علامه دهر باشن .

ولی چیزی که در عمل می بینی بیشترش یک مشت حرف های مفت و تفکرات سطحیه . به قول معروف مطالعه از نوع خرخونی برای مدرک گرفتن با مطالعه ای که عمیق و برای آگاهی باشه خیلی فرق میکنه .

بعضی مجالس بین جمع که می شینی می بینی طرف مدرکش دیپلمه ولی بخاطر مطالعه صحیح و به اندازه ای که داشته به کل نگرش و تفکر و دیدش به زندگی یک چیزی فراتر از بقیه اعضای توی مجلس هست و وقتی با اون هم کلام میشی لذت میبری .

ولی برعکسش با یکسری دیگه که مدرک دانشگاهی دارن یک کلام هر حرف نمیزنی یا اونقدر مزخرف و پرت و پلا میگن یا اونقدر دید سطحی دارن که نیازی به هم کلام شدن نمی بینی .

البته این شامل هم نمیشه و برعکس این مواردی که اشاره کردم هم به وفور پیدا میشه و شکی درش نیست . ولی اینکه ملاک ارزش گذاری و تنظیم زاویه دید ما روی مدرک دانشگاهی باشه خودش یک نوع ضد ارزش میشه که حداقل از جامعه به اصطلاح دانشگاه رفته ما انتظار نمیره دچار کلیشه ها بشن .
    گفته‌ی من با گفته‌ی شما هیچ تضادی نداره. سطر ماقبل آخر پست منو یه بار دیگه بخونید.

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من نمیتونم اینو بپذیرم . مدرک نداشتن به هیچ وجه سندی بر بی ارزشی نیست . ببینید ، مدرک داشتن رو با باسواد بودن اشتباه نگیرید !!!
    موردی که شما اشاره کردید ، طرف بی سواد بوده . خب یقینا یه آدم بیسواد با آدم با سواد فرق داره . من عرض کردم که اولا دانشگاه الزاما سواد نمیاره ، ثانیا تاثیری روی رشد شخصیتی و فرهنگی افراد نداره .
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    پ ن : منظورم از سواد ، سواد فرهنگی و شخصیتی + سواد علمی بودش . نه فقط سواد علمی .
    Last edited by PLAΨMID; 01-05-2017 at 12:25.

13. 6 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arashdehghan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

الان دیگه موقع خواستگاری خود شخص(داماد) اصلا مهم نیست .. مهم یه جیب پر پوله ... بقیه چیرا جزئیاته... تا جایی که ما فهمیدیم و تجربه کردیم (11 تا خواستگاری رفیم)

15. 5 کاربر از arashdehghan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من نمی دونم اون خانم که می فرمائید زیر دیپلم بود چقدر سواد کلاسی داشته، مدرسه رفته بوده یا نه؟ تا سیکل خونده بوده یا نه؟ و اینکه منظورتون از ساده ترین حرفهای شما را متوجه نمی شد یعنی چه حرفهایی بوده که طرف هیچ درکی از صحبتهای شما نداشته و شما رو عصبی کرده. بالاخره دنیا و فلسفه هر انسانی بسیار تحت تاثیر محیط، شغل و تربیت اطرافش هم هست. من بالاتر گفتم اگر آقا پسری دانشگاه رفته و به خانمی علاقمند شد که دیپلم بود و بعد مدتی آشنایی و معاشرت دید مشترکات زیاد دارند، با شخصیت است و مادر خوبی برای تربیت فرزند و همسر مهربانی می تونه برای آینده باشد مناسب و عالیه. اما آقا پسر می خواد خانمش هم مثل خودش مثلا لیسانس، فوق لیسانس یا دکتر باشه فقط می خواد پز بده که زن من هم خیلی باسواده که ممکنه باشه ممکن هم هست نباشه و یک ابله و کج فهم تمام عیار باشه (در بیشتر مواقع گزینه دوم هست و البته برای آقایون هم صدق می کنه و این مرض مختص خانمها هم نیست!) دوستان گرامی B3HZ@D و PLAYMID کاملا درست اشاره کردند که مدرک داشتن شعور و شخصیت نمیاره و بی مدرکی هم بی شخصیتی و حماقت.

من مخالف دانشگاه و بیشتر درس خوندن نیستم و به شخصه معتقدم همیشه باید دانشجو بود و یاد گرفت و اگر فکر کردی یاد گرفتی و تمام شد و خیلی حالیته و بیشتر از بقیه می فهمی اشتباه می کنی. درس خوندن تو ایران برای اکثر مردم به این معنیه که صبح میری مدرسه/دانشگاه مثل بیق هر چی استاد گرفت گوش می کنی مثل میرزا بنویس می نویسی بر می گردی خر خونی می کنی نمره می گیری (بد یا خوب) میری بالاتر. این سیستم از دبستان تا بالاترین درجات دانشگاه ایران و سیستم آموزشی ایران حاکم است. تعقل، بحث، جدل، مخالفت، اصلاح، شک، نوآوری، تحقیق و مطالعه خارج از کتابهای آموزش و پرورش، مطالعه و آشنایی با اندیشه ها و فلسفه های غربی از قدیم تا جدید جایی نداره و نمی خواهند هم داشته باشه. پس مردم هم به همین روال عادت می کنن و تربیت می شن.

من یک مثال که خودم از نزدیک شاهد بودم و به این فرهنگ مربوط میشه رو بگم خانمی بود و هست که یک لیسانس و یک فوق لیسانس داره. پایان نامه اش با رتبه بسیار عالی در کشور قبول شد و جایزه هم به ایشون دادن. در کتابخانه شخصی اش چهارصد جلد کتاب داره. مقالاتی در یک نشریه داخلی می نویسد. معلم مقطع هنرستان هم است. ادعا می کند که روشنفکر و لائیک است. اما همین خانم دانشگاه رفته از مرد متاهلی خوشش آمد (واسه پولش) و به خود من می گفت چی می شد طرف بیاد منو صیغه کنه و بگیره!. خوب کی میاد از صیغه و این حرفهای سخیف دم می زنه؟ این هم از دانشگاه رفته با مدرک به نظر شما خیلی فرق دارن!

مثال خارجی از افراد بی مدرک که آدمهای گنده ای بودند و هستند کم نیست و شاید بدونید تا فکر نکنید که دانشگاه دیده با ندیده خیلی فرق دارند. مثلا استیو جابز مدرک دانشگاهی نداشت اما بهترین تخصصهای آمریکا با بالاترین مدرک واسه شرکت این آدم کار می کردند و از همه اون آدمها بهتر محصول، بازار، پول، کار آفرینی، طراحی رو درک می کرد. بیل گیتس و مایکل دل هم همینطور. افراد بسیار دیگری هم هستند که همسرشان خانه دار است (نمی گم بی سواد است) و دانشگاه هم نرفتن و شوهرشان تحصیلات عالیه دارند و مشکل درک و فهم متقابل هم یا ندارند یا بسیار کم است و خوشبخت هم هستند.

17. 2 کاربر از Spectero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یک سوال دارم :
    تو این دوره زمونه که مشکلات اقتصادی کم نیستن طلاق زیاد شده است.
    (به نظر عده ای بخاطر مشکلات اجتماعی-فرهنگی یا ضعیف شدن اعتقادات هست
    بعضی هم دلیل رو بخاطر آزادی ها و مدرن شدن جامعه میدونن و نتیجه را آن چنان بد ارزیابی نمی کنند)

چه باید کرد که ازدواج به طلاق نکشه؟ چه معیار هایی هست که من / طرفم باید بهش رسیده باشیم (البته دست یافتی و منطقی باشه و با توجه به شرایط و موقعیت) که بعد از اون بگیم اگه الان ازدواج کنم یک ازدواج موفق است و احتمال به طلاق کشیده شدن کم باشه؟

جواب دادن به این سوال یا از این نظیر سوالات شاید بتونه کمک کنه به ما در آینده که ازدواج مون موفق باشه.
    اول بایستی خودمون رو ارزیابی کنیم ، بعد طرف مون رو ، الان که وضع موجود گوش های ما رو تیز کرده نباید صرفا بخاطر احساسات تصمیم به ازدواج بگیرم.

دانشگاه هم میتونه تاثیر بذاره هم نه ؛ ولی صرف اینکه بگیم حتما دانشگاه رفته باشه ؛ یا بخاطر اینکه طرف تحصیلات عالی رو نگذرونده از گزینه هامون حذف کنیم به خودمون بد کردیم :

طرف مدرک داشته باشه و دانشگاه رفته باشه ، این هم در نظر بگیرید که تعداد زیادی از دانشگاه ها،
    نمره و مدرک کیلویی میدن و بدون یادگیری میشه ناپلئونی پاس شد ؛ پس باید تأمل کرد ؛ چرا که خیلی از افراد با سواد نمی شوند. یکی از دوستان همینجا که سواد فرهنگی و شخصیتی مطرح کرد که در دانشگاه بدست نمیاد اما در بعضی از دانشگاه های این زمونه حتی سواد علمی هم اون طوری که باید یاد نمیدهند. (حالا تقصیر چه کسی است؟ جامعه؟ دانشگاه ها ؟ اساتید؟ دانشجو ؟ یا... )
    این دانشگاه ها حتی در یاد دادن علم لنگ میزند و اصلا به فرهنگ و شخصیتی اهمیت نمیدم تو دانشگاهی که من میرم و در آشنایان دیدم (البته به جز دانشگاه های سطح بالا اعم از دولتی و غیردولتی) دانشگاه اصلا بستری برای رشد شخصیت و سواد و علم و پژوهش نیست (مگه همون دانشگاه های تاپ!) دانشجو فقط خودش هست که باید گلیم خودشو از آب بکشه ... حالا شما فرض کن دانشجو های ما در این شرایط بیکاری و بی انگیزه بودن چه چالش های سختی دارند که خوب دنیایی واقعی شاید همینطور باشه ! بستر رشد و تربیت دانشگاه فقط در حد گیر دادن هست (حالا باز تقصیر کار کی هست بماند)
    پس یعنی دانشگاه (اکثر دانشگاه ها) تاثیری بر شخصیت و سواد افراد ندارند یا اگه دارند ضعیف و یا روی افراد کمتری تاثیر میگذاره ... اما به شخصه دانشگاه روی شخصیت خودم تاثیر گذاشته که آن هم به لطف بعضی از اساتید محترم بوده (سیستم کلا مشکل داره) اما پیشرفت علمی من اصلا کافی نیست (یعنی خودم خوب کار نکردم همونطور که خیلی از هم کلاسی هام به فکر نیستند اونقدرا ، دانشگاه ما غیر دولتی هست و سطح بالا نیست این دلیلش هست میدونم)

حالا شما در نظر بگیر یک دانشگاهی که مثل مدرسه باشه

در کل بنظرم دارای مدرک بخاطر اینکه طرف با سواد و با شخصیت هست کافی نیست و باید در این مورد با احتیاط برخورد کرد

پ.ن: سطح فهم و هوش و تفاهم ها میگن باید یکی باشه ؛ بگرد این چیز ها رو تو طرف ببین شاید شما این ها رو در هیچکدوم از اونایی که مدرک ندارند (به جز آن هایی که مطالعه آزاد میکنند) ندیدین.
    یک چیز دیگر ، که به حرف اسونه ، هم خودتون صبور باشید و طرفتون
    Last edited by Iloveu-ALL; 01-05-2017 at 18:46.

19. 3 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •