تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 720 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نميدونم شايد شمادرست بگي .
    اما اين nx720 توليد 2011 وشايد كيفيتش با اونيكه شماداري فرق كنه. خداييش مشكيه اونم مشكيه . مال رفيقمه و هر2 روز يه بار ميبينمش . پيش هم نذاشتيم ولي به نظرم با توجه به اينكه تنظيمات گاما داره و مصرف برقش پايينه و آدم دل نگران موندن اثر آرم شبكه ها روصفحه نيست انتخاب خوبيه
    دوست من hx925 بهترین led base tv 2011 هست(شما cnet رو که رده بندی کرده چک کن) و بهترین led تولید شده تا به العان هست(کلا کلاسش از led ]ای فعلی یه لول بالاتره).شما اگه تصاویر براق دوست داری من بهت nx720 پیشنهاد نمیکنم بلکه philips 7606 یا 9706 که تصاویر زیبایی ارائه میدن پیشنهاد میکنم.

هرچند همین پلاسمای st30 روی vivd به اندازه کافی براق هست و توی اتاق تاریک عمق مشکی خوبش رو به نمایش میزاره.کلا کیفیت plasma جدا از led هست و دقت edge halo effect نداره چون خود پیکسل ها نور تولید میکنن.

ببین تلوزیون من برای نمایش مشکی بی نهایت باید backlight led رو خاموش کنه که فک کنم 512 تا led داشته باشه.اما tv شما 2 میلیون چراغ برای خاموش روشن شدن دارن پس ببین کیفیت و جزئیات در tv شما سر به کجا میزنه

البته این مقایسه اونقدر ها درست نیست و tv من مشکی بسیار عمیقی داره اما توی تاریکی مطلق و در وجود یک نقطه پر نور دور اون ایجاد halo effect میکنه که پلاسماها همچین چیزی ندارن.

2. 2 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    منم همین متن ایمیل رو فرستادم و آخرش هم اضافه کردم که اگه از این به بعد این ایمیل رو از آدرس های مختلفی دریافت کردین کار 1 نفر نیست و اسپم حسابش نکنین چون ما داریم یه کمپین اعتراضی ایجاد می کنیم و از همه دعوت می کنیم که به این کمپین بپیوندن !
    با تشکر از persian_m و بقیه دوستان
    من میگم اگه شما موافق باشین تو همین سایت خودمون و تو قسمت صوتی و تصویری یه تایپیک جداگانه درست کنیم و متن اعتراضی رو در اونجا مطرح کنیم و همه بچه ها هم یه سری به اونجا بزنن و تایید کنن اون وقت لینکش رو به شرکت پانا ایمیل بزنیم
    اگه دوستان موافقن لطفا اعلام کنن ومطمئن باشین این کار جواب میده بخصوص اگه تعداد بالا باشه

4. 4 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

رامین پلاسمای st30 رو تو نور زیاد دیدی ؟
    من دیدم مشکیش تو نور زیاد قشنگ مثل led میمونه هیچ فرقی نداره فیلتر مشکیش خیلی قویه.

6. 3 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

دوست عزیز، این عکسی که گذاشتید GT30 اروپا هست. نه ST30
    من میگم اگه شما موافق باشین تو همین سایت خودمون و تو قسمت صوتی و تصویری یه تایپیک جداگانه درست کنیم و متن اعتراضی رو در اونجا مطرح کنیم و همه بچه ها هم یه سری به اونجا بزنن و تایید کنن اون وقت لینکش رو به شرکت پانا ایمیل بزنیم
    اگه دوستان موافقن لطفا اعلام کنن ومطمئن باشین این کار جواب میده بخصوص اگه تعداد بالا باشه
    احسنت!
    احسنت بر این همه هوش و ذکاوت.
    بهترین کار رو می کنید.
    فقط واسه عنوان تایپیکش در کنار زبان فارسی، انگلیسیش رو هم بنویسد که جنبه بین المللی هم داشته باشه.

Last edited by poonel; 20-11-2011 at 13:57.

8. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

درسته ولی فیلترای کنتراست روشون یکیه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست من hx925 بهترین led base tv 2011 هست(شما cnet رو که رده بندی کرده چک کن) و بهترین led تولید شده تا به العان هست(کلا کلاسش از led ]ای فعلی یه لول بالاتره).شما اگه تصاویر براق دوست داری من بهت nx720 پیشنهاد نمیکنم بلکه philips 7606 یا 9706 که تصاویر زیبایی ارائه میدن پیشنهاد میکنم.

هرچند همین پلاسمای st30 روی vivd به اندازه کافی براق هست و توی اتاق تاریک عمق مشکی خوبش رو به نمایش میزاره.کلا کیفیت plasma جدا از led هست و دقت edge halo effect نداره چون خود پیکسل ها نور تولید میکنن.

ببین تلوزیون من برای نمایش مشکی بی نهایت باید backlight led رو خاموش کنه که فک کنم 512 تا led داشته باشه.اما tv شما 2 میلیون چراغ برای خاموش روشن شدن دارن پس ببین کیفیت و جزئیات در tv شما سر به کجا میزنه

البته این مقایسه اونقدر ها درست نیست و tv من مشکی بسیار عمیقی داره اما توی تاریکی مطلق و در وجود یک نقطه پر نور دور اون ایجاد halo effect میکنه که پلاسماها همچین چیزی ندارن.
    حق باشماست hx925 جزو بهترين tv هاست تا الان به مشخصاتش نگاه نكرده بودم . فكر ميكنم بهترين مقايسه رو وقني ميشه انجام داد كه هر دوتاش پيش هم باشن ولي معمولا اين اتفاق كمتر ميفته . نظر منم اينه كه غيراز بحث 3 بعدي كسي كه hx925 داره ديگه اصولا نبايد دغذغه داشته باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

همین خاموش روشن شدن بک لایت باعث میشه که توی صحنه های تاریک که رنگای مشکی نزدیک هم زیاده جزئیات توی hx925 خیلی پائین بیاد و black crush ایجاد کنه.
    پاناسونیک g30:

hx925 سونی:

اون گوشه بالا سمت چپ ستاره ها تو آسمون حذف شدن جزئیات روی درختا هم خیلی کمتر از پلاسماس.

12. 6 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من اگه پول برام مهم نبود بجاي st30 ، حتما سوني nx720 ميگرفتم . مصرفبرقش خيلي كمه ، خوشگله و كيفيتشم خوبه . الان چند ماه ه كه tv رو خريدماما همش كنترل دستمه تا تصوير ها رو تنظيم كنم . نمي دونم شايد من زيادي حساسم .
    شما اگه nx720 میگزفتی بیشتر گیر می دادی بهش ... من خودمم خیلی حساسم ولی خوب st30 تو قیمتش بهترینه ... شک نکن st30 از nx720 بهتره

---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------

hx925 وقتی اومد بهترین بود ولی الان دومین led با کیفیت دنیاست . رتبه اول elite هستش که البته قیمتشم خیلی بالاتره

14. 2 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

رامین پلاسمای st30 رو تو نور زیاد دیدی ؟
    من دیدم مشکیش تو نور زیاد قشنگ مثل led میمونه هیچ فرقی نداره فیلتر مشکیش خیلی قویه.
    همین خاموش روشن شدن بک لایت باعث میشه که توی صحنه های تاریک که رنگای مشکی نزدیک هم زیاده جزئیات توی hx925 خیلی پائین بیاد و black crush ایجاد کنه.
    پاناسونیک g30:
    hx925 سونی:

اون گوشه بالا سمت چپ ستاره ها تو آسمون حذف شدن جزئیات روی درختا هم خیلی کمتر از پلاسماس.[/B]
    اون پنل که گذاشتی st30 نیست die die جان اما دیدم وخیلی ارضائ کننده بوده

die die جان این تصاویری که گذاشتی اصلا ملاک خوبی برای مقایسه نیستن به چند علت.

اول از همه:

درمورد تصاویر مقایسه که گذاشتی بگم.دوربینی که از hx925 عکس گرفته رو تصاویر بشدت بلور ایجاد کرده برای اثبات حرفم این 3 عکس رو ببین:

این مال vt30 هست عزیز:

اینم مال dt30 که edge led هست و اصلا قابل قیاس با hx925 نیست علتشو عرض میکنم.

اینم مال hx925 هست die die عزیز

اینها باید دقیقا در شرایط یکسان عکس برداری بشه تا بشه قیاس کرد.نکته بعد اینه که من با همین hx925 چنان تنظیماتی رو میتونم انجام بدم که بشد تصاویر رو مثل vt30 کول cool کنه (با white balance و ...) مشخصه تصاویر hx925 با حالت warm هست

حالا برای اینکه بهت اثبات کنم در این تصاویر اصلا halo effecting مگر( در یکی از عکس ها که از فصله نزدیک گرفته شده) اصلا نشان داده و عمق مشکی hx925 رو به بی نهایت زده

عمق مشکی vt30 :

عمق مشکی افتضاح dt30 که در تصاویر اصلا فاصلش با اونای دیگه قابل تشخیص نبود(به خاطر دوربین )

آینم عمق مشکی hx925 که در اینجا تقریبا بینهایته و اگه دقت کنید حتی از VT30 هم بیشتره همونطور که کاتزمایر گفته بود

اما در تصویر نمایش داده نمیشه اما اگر از نزدیک مشاهده کنیم راحت halo effect رو در مجاورت دو نقطه سفید در hx925 خواهیم دید:

مثل عکس زیر:

چون led روشن در اون نمیگزاره کریستال ها مینیمم گذر دهی نور رو داشته باشن.بنابر این هیلو هیچوقت از بین نمیره

However, as with all local dimming TVs HX929 creates halos because of too few LED zones. The halos are less visible from the front than from an angle but you will see halos, no doubt

پس قیاس از روی عکس به نظر من مگر در شرایط برابر درست نیست عزیز . من هنوزم میگم پلاسماها واقعا برتر از led ]ا هستن اما یه led مثل hx925 اونقدر قوی هست که حتی بتونه vt30 رو به چالش بکشه اما در محیط کم نور تصویر تولیدی پلاسما هر led به نظرم حتی اون شارپ الیت رو هم دود میکنه

راستی در مورد اون حرفت که میگی خاموش روشن شدن ها LED باعث بلک کرش میشه کاملا باهات موافقم و دقیقا من HARD.CORE این رو احساس میکنم.واسه همین میگم کسی میخواد TV واسه خودش بخره نیاز نیست هزینه ها فضایی واسه LED بکنه یه پلاسما بخره که جدا در کیفیت تولیدی تصاویر ادم رو ارضاع میکنه و مشکی و نور مصنوعی نداره.البته این مشکلات برای TV بنده مینیمم هست اما بخوای نخوای هست و پلاسماها در ایین مورد کبیر ان
    Last edited by ramincybran; 20-11-2011 at 15:44.

16. 5 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alvar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

dt30 یا st30 ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •