تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 269 از 325 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

[

داداش؛ خدا وکیلی من اینو نمی بینم... نمی خوام هم بچه مردومو تو اشتباه بندازم... (مطمئنی چارک و تراز کانون رو اشتباه نگرفتی؟)
    من خودم از pdf منتشر شه تحت عنوان " یادگار ماندگار کانون سال 91" استفاده میکنم... + گاهی سالای قبلشو... تو اون رتبه + اسامی افراد قبول شده در هر دانشگاهو که کانونی بودنو زده...

سلام دوست عزيز.

اطلاعاتي كه تو آدرس زير هست از يادگار ماندگار جامع تره.يعني يه كساني رو اينجا داره كه تو يادگار ماندار نيست.در اصل يادگار ماندگار ميتونه زير مجموعه اين باشه.و چون اينجا از داوطلبان اسمي نذاشته فكر نكنم همشون بچه هاي كانون باشن :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از Mohammad_Low بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کسی که هم زبان قبول شده هم تجربی هر دو رو میتونه انتخاب رشته کنه یا باید فقط یکیو انتخاب کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام بچه ها دوستمون رتبه کل منطقه 3 شده 1600 و رتبه زیر گروهه 1 1460 وزیر گروه 2 1496 واسه دارو سازی امیدی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

کسی که هم زبان قبول شده هم تجربی هر دو رو میتونه انتخاب رشته کنه یا باید فقط یکیو انتخاب کنه؟
    فقط یکیشو دوست عزیز . کسی که تجربی خوب آورده زبان دیگه نمیتونه و نبایدم بره ...

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

سلام

دوست من رتبش 9200 شده تو منطقه سه رشته ریاضی فیزیک،چه رشته هایی می تونه بره ؟

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

الآن داشتم سایت کانونو نگاه می کردم یه چیزای عجیبی دیدم

دوست من پارسال(91)رتبش 150 شد تو منطقه3 رشته ریاضی بعد رفت برق قدرت علم و صنعت و می گفت صنایع امیر کبیر نیاورده،اونوقت تو سایت کانون قبولیای منطقه سه صنایع امیر کبیرو زده یکیش 241 یکی 280 !!

یه سوال دیگه هم دارم چه طور مهندسی صنایع همه دانشگاهای مطرح رتبه های سه رقمی نهایتا گرفتن ولی دانشگاه تهران تا 2033 گرفته(یاد بازی مترو افتادم!) چه طوریه؟سطح صنایع دانشگاه تهران پایینه یا ضرفیتشون بالائه یا اینا سهمیه ای چیزی جدا داشتن ؟

یه چیز دیگه هم برا من عجیب بود قبولیای مهندسی شیمی دانشگاه تهران از رتبه 160 شروع میشه آروم آروم تا 249 میره بعد یه دفعه دو نفر آخر رتبشون 1253 و 1331 شده،این یعنی چی اینا ممکنه سهمیه خاصی داشته باشن ؟ پس چرا ننوشته سهمیه داشتن ؟نکنه کانونیا می خواستن بچه های مردمو به اشتباه بندازن ؟!
    یا مثلا مهندسی عمران دانشگاه تهران از 32 آروم آروم تا 402 رفته بعد یهو نفر آخر 5354ـره رتبش()هیچی هم نگفته سهمیه جداگانه داشته یا نه

من که گیج شدم

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

الآن داشتم سایت کانونو نگاه می کردم یه چیزای عجیبی دیدم

دوست من پارسال(91)رتبش 150 شد تو منطقه3 رشته ریاضی بعد رفت برق قدرت علم و صنعت و می گفت صنایع امیر کبیر نیاورده،اونوقت تو سایت کانون قبولیای منطقه سه صنایع امیر کبیرو زده یکیش 241 یکی 280 !!

یه سوال دیگه هم دارم چه طور مهندسی صنایع همه دانشگاهای مطرح رتبه های سه رقمی نهایتا گرفتن ولی دانشگاه تهران تا 2033 گرفته(یاد بازی مترو افتادم!) چه طوریه؟سطح صنایع دانشگاه تهران پایینه یا ضرفیتشون بالائه یا اینا سهمیه ای چیزی جدا داشتن ؟

یه چیز دیگه هم برا من عجیب بود قبولیای مهندسی شیمی دانشگاه تهران از رتبه 160 شروع میشه آروم آروم تا 249 میره بعد یه دفعه دو نفر آخر رتبشون 1253 و 1331 شده،این یعنی چی اینا ممکنه سهمیه خاصی داشته باشن ؟ پس چرا ننوشته سهمیه داشتن ؟نکنه کانونیا می خواستن بچه های مردمو به اشتباه بندازن ؟!
    یا مثلا مهندسی عمران دانشگاه تهران از 32 آروم آروم تا 402 رفته بعد یهو نفر آخر 5354ـره رتبش()هیچی هم نگفته سهمیه جداگانه داشته یا نه

من که گیج شدم
    داداش اصلا صنايع خودش رشته پاييني هست رتبه 150 نميخواد اصلا با رتبه 900 هم ميشه رفت صنايع شريف !
    150 بايد برق اميركبير مياورد اگه اعتراض درست و حسابي به نتايج ميكرد شايد ميتونست حقشو بگيره.

كسايي كه با رتبه هاي خيي بالا ميرن سهميه جداگانه دارن معمولا

هم زبان و هم تجربي كه ناريم. شما دوتا رشته رو توي يه فرم انتخاب رشته ميكني. يه فرم انتخاب رشته بهت ميدن هر رشته اي كه دوست داشتي ( زبان يا تجربي يا هردو ) به ترتيب اولويت علاقه وارد ميكني هركدوم كه قبول شدي بهت ميگن قبول اون رشته هستي.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان امروز رفتم پلیس +10 بهشون گفتم من خرداد ماه امسال فار التحصیل رشته ی ریاضی شدم ایا تا خرداد سال دیگر وقت دارم یا تا شهریور سال دیگر . زنگ زد و گفت هنوز در مورد شهریور چیزی به ما اعلام نشده است . تا خرداد سال دیگر وقت دارید . بعد پرسیدم خرداد سال دیگر باید بیایم و دفترچه پست بکنم گفت نه نمی خواهید می اید خرداد سال دیگر و ما برایتان تمدید می کنیم . تا نتایج بیاید
    یعنی دیگه خیالم راحت باشد . و می توانم برم کتاب بخرم . و قلم چی هم ثبت نام بکنم و با قدرت شروع بکنم برای درس خواندن
    در اخر نیز دوستان کتاب های در زمینه ریاضی که شامل نه عدد کتاب هست را معرفی بکنند که هم اموزش خوب و روان و ساده ای داشته باشند و هم تست های خوب و در سطح کنکور داشته باشند
    بعد برای فیزیک هم همین طور و برای شیمی هم همین طور .
    در اخر برای زبان انگلیسی هم این گونه معرفی بکنید . مثل سه تا درس قبلی
    منتظر جوابتان هستم
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به نظرتون من بشینم یک سال دیگه بخونم یا این یک سال عمرم رو بذارم برا ارشد بخونم یه جا خوب بیارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

دوستان امروز رفتم پلیس +10 بهشون گفتم من خرداد ماه امسال فار التحصیل رشته ی ریاضی شدم ایا تا خرداد سال دیگر وقت دارم یا تا شهریور سال دیگر . زنگ زد و گفت هنوز در مورد شهریور چیزی به ما اعلام نشده است . تا خرداد سال دیگر وقت دارید . بعد پرسیدم خرداد سال دیگر باید بیایم و دفترچه پست بکنم گفت نه نمی خواهید می اید خرداد سال دیگر و ما برایتان تمدید می کنیم . تا نتایج بیاید
    یعنی دیگه خیالم راحت باشد . و می توانم برم کتاب بخرم . و قلم چی هم ثبت نام بکنم و با قدرت شروع بکنم برای درس خواندن
    در اخر نیز دوستان کتاب های در زمینه ریاضی که شامل نه عدد کتاب هست را معرفی بکنند که هم اموزش خوب و روان و ساده ای داشته باشند و هم تست های خوب و در سطح کنکور داشته باشند
    بعد برای فیزیک هم همین طور و برای شیمی هم همین طور .
    در اخر برای زبان انگلیسی هم این گونه معرفی بکنید . مثل سه تا درس قبلی
    منتظر جوابتان هستم
    با تشکر
    ببین الان قشنگ وقت دارین
    اینارو بخونی خوب می شن
    دیفرانسیل:من گاج خوندم-واسه دیف ۱ خوشخوان هم خوندم،ولی همون ۲ تاگاج کافیه
    هندسه تحلیلی:یدونه حتما گاج سبز بخر(فقط اموزش)با این فقط درس نامه می خونی و تمرین حل می کنی با تستاش کاری نداره،خیلی اسون و روون یاد داده،بعدش که می خوای بیای سراغ تست زدن می تونی هم از حوشحوان استفاده کنی و هم خیلی سبز که من خیلی سبز زدم البته دوستان می گفتن فار هم خوبه که من پیدا نکردم
    گسسته:فار-فار-فار عالیییی بود یعنی عالی-البته یکی از دوستام خیلی سبز جدیدم خونده بود و واقعا راضی بود،البته گاج هم کتاب گسسته گاج جدیدش رو تالیف کرده که فعلا ندیدم ولی فار عالی بود،جبر رو هم کامل پوشش داده
    هندسه ۱،۲:من گاج خوندم(طوسی)کم حجمن ولی تو کنکور زیاد نتیجه نگرفتم،جمعا ۳ تا سوال زدم،یکیش که تکراری بود از سالای قبل،یکیش و درست و ازسومی خبر ندارم!
    ریاضیات پایه(ریاضی ۲ و حسابان):حد و مشتق که تکرار می شن تو دیف-اینجا از مباحث تایین علامت-دنباله-معادله درجه ۲-تصاعد-تابع-مثلثات تست هست،من مثلثات نخوندم ولی کنکور ۲ تا زدم!
    واسه اینا من چون نگه داشتم اخر نتونستم چیزه کاملی بخونم ولی جمع بندی دیفرانسیل و ریاضیات پایه مهر و ماه رو خریدم و این مباحث رو از اون خوندم که تونستم جواب هم بدم
    امار:فعلا امار نحون چون یادت می ره،کتاب امار هم فقط مهر و ماه بخر یه کتاب کوچیک و کم حجم ه.(زرد رنگ)کلا خیلی به کار میاد

واسه زبان(یا شبقره بخر یا گاج)ولی من گاج خوندم و ۸۴ درصد زدم،گاج مزیتش اینه که کتاب لغت هم همراهش داره که خیلی خوبه و به کار میاد

فیزیک(فیزیک پایه و پیش گاج با پاسخ) اینا حجمشون زیاده برا بعضی مباحث مثلا حرکت تستاش خیلین ولی ارزش دارن

شیمی(همه می گن مبتکران و خیلی سبز ولی من به جز شیمی ۳ گاج خوندم!)
    شیمی ۲ که حتما گاج بخر بدون شک،مبتکران کتابش خیلییییییی زیاده!!!)
    شیمی ۳ خیلی سبز بخر
    شیمی پیش ۱،۲ نظر من رو گاج هست.
    من شیمی ۵۰ زدم اخر سر

دیگه هر چی خواستی می تونی پ،خ بزنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •