90 % تفریحی بود ، بقیه اش رییس دانشگاه و مدیر و گروه و استادا و .... اومدن حرف زدن
به نظر من بری خیلی بهتره
90 % تفریحی بود ، بقیه اش رییس دانشگاه و مدیر و گروه و استادا و .... اومدن حرف زدن
به نظر من بری خیلی بهتره
نه ، تفکیک کجا بود
شاید چون ترم اول هستید جداتون کردن انشاالله ترم های بعد همه ی کلاس هاتون مختلط میشه![]()
کسی مهندسی الکترونیک غیر انتفائی قبول شد. و در دانشگاه ثبت نام کرد.میخواد تو شهر خودش درس بخونه بخاطر همین ایشون اگر در تکمیل ظرفیتی که 1 آبان هستش شرکت کنه و مهندسی الکترونیک غیر انتفائی در یک دانشگاه دیگه قبول بشه.امکانش را داره که از دانشگاه خودش انصراف بده و به دانشگاه بعدی بره و در اون ثبت نام کنه؟
سلام من کلا از این تکمیل ظرفیت سردر نمیارم ولی تااونجا که فهمیدم دوباره برای جاهایی که خالی موندن انتخاب رشته میکنیم ؟همینطوره ؟شرایط خاصی داره من کاردانی معماری غیرانتفاعی قبول شدم نرفتم میتونم تو تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟
خب منظور منم همینه چیا گفتنبه جز خوشامدگویی و صحبتای الکی ، حرف خاص و مهمی هم زدن؟
نکته خاصی؟
الان مثلا شما نمیرفتی چی از دست میدادی؟![]()
نری چیزی نمیشهخب منظور منم همینه چیا گفتنبه جز خوشامدگویی و صحبتای الکی ، حرف خاص و مهمی هم زدن؟
نکته خاصی؟
الان مثلا شما نمیرفتی چی از دست میدادی؟![]()
من خودم اگه برگردم به عقب دیگه نمیرم![]()
فقط صحبت های الکی و اگه نری هیچی رو از دست نمی دی
کسی اینجا هست که رشته اقتصاد دانشگاه تهران از طریق کنکور ریاضی رفته باشه ؟
من منتظرم جواب بدین تکمیل ظرفیت برا دانشگاههای دولتیه یا غیرانتاعی وپیام نور هم تکمیل ظرفیت دارن
برای تکمبل ظفیت تمام کسایی که مجاز به انتخاب رشته در اون گروه شدند می تونند شرکت کنند چه اونایی که قبول شدند و چه اونایی که قبول نشدند.
منظورم از گروه روزانه و شبانه و ... هست. مجاز روزانه می تونن در تکمیل ظرفیت هر جایی رو انتخاب کنند یا مثلا مجاز غیرانتفاعی فقط میتونه غیرانتفاعی و پیام نور رو انتخاب کنه و دیگر هیچ![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)