تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 396 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

بالاخره بعد از مدتی تونستم مچ Cpu رو توی تقلب بگیرم و ازش سریع فیلم بگیرم . به شدت توی این فیلم واضحه که داره تقلب میکنه .

بازیکن حریف واسه یارش توی محوطه جریمه سانتر میکنه اما کاملا معلومه که یار من توپ رو دفع میکنه و بازیکن حریف عقب تر از منه . همینطور هم میشه و توپ به بازیکن من میرسه .
    منتهی به جای اینکه توپ دور بشه بدون اینکه حتی با بازیکن حریف تماس داشته باشه توپ میره به سمت دروازه . انگار که حریف با سر تونسته توپ رو بزنه . وقتی هم که گل شد گل به اسم همون که نتونست سر بزنه ثبت شد . در ضمن اون بازیکن حریفه که سرش ، رو به دروازه میچرخه موقع هد زدن جوری که معلوم میشه اون هد زده .
    اشتباه cpu یا باگ نیست که گل به اسم حریف ثبت میشه . چون خودش گل رو زده منتهی با یه کله نامرئی دیگه . من همون لحظه موقع گل خوردن از اون زاویه نتونستم تخیص بدم . اما اخر بازی که رفتم دیدم از نزدیک کاملا معلوم بود .
    خداییش از اون تقلبها بود دیگه .

من موندم واقعا این cpu به چه قیمتی میخواد بازی رو توی 10 دقیقه اخر ببره . کل بازی من دروازه اش رو به توپ بستم اما این تک موقعیتش اینطوری گل میشه .

خیلی جالبه . خودتون ببینین :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دیدم کاملا درسته بازیکن خودت توپ به سرش خورد رفت تو دروازه تقلبی در کار نبود.

2. 2 کاربر از farhad07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوب برم تو لایو و فیفا رو آپدیت کنم من تازه ایکس باکس خریدم خواهشن کمی ساده تر بگید واسه آپدیت فیفا چکار باید بکنم
    ممنون
    خودش اتوماتيك ازت ميبرسه كه ابديت ميخاي يا نه..توهم ميكي بلههههههههه)

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

بعضی وقتا دارم بازی میکنم یهو بازی هنگ میکنه مجبور میشم ایکس باکسو ریستارت کنم،اصلا اعصابمو به هم ریختهبرنرمکسم هست بازیم.
    کسی میدونه مشکل چیه؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دیدم کاملا درسته بازیکن خودت توپ به سرش خورد رفت تو دروازه تقلبی در کار نبود.

نه عزیزم توپ به سر بازیکن من نخورد . اینطوری دیده میشه . بازیکن حریف توپ رو داره با سر میزنه . کاملا حالت سر زدنش معلومه که داره به سمت دروازه هد میزنه منتهی کله اش به هیچ عنوان به توپ نمیخوره . مثل اینکه داره هوا رو میزنه . بازیکن من هم اگه توپ بهش میرسید دورش میکرد . در حالی که داره تعادلش رو از دست میده و نمیتونه با سر بزنه .
    چند بار تا حالا شده بازیکنتون به جای اینکه توپ رو دور کنه با پشت سرش بزنه تو گل خودی ؟ از این اشتباه ها تو فیفا نداریم . مثل کارتون فوتبالیستها که ایشی زاکی اومد توپ رو دور کنه زد تو دروازه خودی . تازه اینجا گل هم به اسم حریف نوشته شد وگرنه گل به خودی حساب میشد . تقلب که خیلی واضحع توی این فیلم . چجوری میگی بازیکن خودم داره میزنه .

این فیلم رو باید بفرستم کمیته فنی فیفا که سه امتیاز از دست رفته من رو برگردونن

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان کسی لینک دانلود آپدیت 1.5 ریلودد رو نداره ؟! فقط آپدیت رو میخوام و نمیخوام که کل بازی رو از اول بذارم دانلود بشه !
    ممنون

7. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

واقعا عجیبه الان اگه آپدیت پیس بود همه سایتا و افراد میذاشن...تو انجمن کسی لینک مستقیم نمیکنه؟؟

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

دوستان کسی لینک دانلود آپدیت 1.5 ریلودد رو نداره ؟! فقط آپدیت رو میخوام و نمیخوام که کل بازی رو از اول بذارم دانلود بشه !
    ممنون
    اونی که سایت اسکیدرو گذاشته و حجمش 2 گیگه مگه فقط آپدیتش نیست؟
    اگه کل بازیه که منم دانلودش نکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

یه مرد پیدا نشد مارو راهنمایی کنه؟

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ضربه ی ازاد زدن تو این بازی کلا خیلی سخته...خیلی کم پیش میاد که بتونم گل بزنم با اینکه همه دقت رو تو صرف این کار انجام میمد....

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

یه مرد پیدا نشد مارو راهنمایی کنه؟
    جنس نایاب میخوای !

با سلام من که به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم چه ...به سرم کنم اگه امکانش هست کسی ادرسی فروشگاهی رو معرفی کنه که اخرین اپدیتها و کرک جدیده رو تهیه کنیم سریع جواب بدید با تشکر.
    سلام
    اگه فروشگاهی پیدا نکردی...لینک دانلودشونو پیدا کن بده یک کافی نت برات دانلود کنه.
    در ضمن هیچ وقت ادرس ایمیلتو به این شکل جایی ننویس.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •