دیدم کاملا درسته بازیکن خودت توپ به سرش خورد رفت تو دروازه تقلبی در کار نبود.
دیدم کاملا درسته بازیکن خودت توپ به سرش خورد رفت تو دروازه تقلبی در کار نبود.
خودش اتوماتيك ازت ميبرسه كه ابديت ميخاي يا نه..توهم ميكي بلههههههههه)
بعضی وقتا دارم بازی میکنم یهو بازی هنگ میکنه مجبور میشم ایکس باکسو ریستارت کنم،اصلا اعصابمو به هم ریختهبرنرمکسم هست بازیم.
کسی میدونه مشکل چیه؟
نه عزیزم توپ به سر بازیکن من نخورد . اینطوری دیده میشه . بازیکن حریف توپ رو داره با سر میزنه . کاملا حالت سر زدنش معلومه که داره به سمت دروازه هد میزنه منتهی کله اش به هیچ عنوان به توپ نمیخوره . مثل اینکه داره هوا رو میزنه . بازیکن من هم اگه توپ بهش میرسید دورش میکرد . در حالی که داره تعادلش رو از دست میده و نمیتونه با سر بزنه .
چند بار تا حالا شده بازیکنتون به جای اینکه توپ رو دور کنه با پشت سرش بزنه تو گل خودی ؟ از این اشتباه ها تو فیفا نداریم . مثل کارتون فوتبالیستها که ایشی زاکی اومد توپ رو دور کنه زد تو دروازه خودی . تازه اینجا گل هم به اسم حریف نوشته شد وگرنه گل به خودی حساب میشد . تقلب که خیلی واضحع توی این فیلم . چجوری میگی بازیکن خودم داره میزنه .
این فیلم رو باید بفرستم کمیته فنی فیفا که سه امتیاز از دست رفته من رو برگردونن
دوستان کسی لینک دانلود آپدیت 1.5 ریلودد رو نداره ؟! فقط آپدیت رو میخوام و نمیخوام که کل بازی رو از اول بذارم دانلود بشه !
ممنون
واقعا عجیبه الان اگه آپدیت پیس بود همه سایتا و افراد میذاشن...تو انجمن کسی لینک مستقیم نمیکنه؟؟
اونی که سایت اسکیدرو گذاشته و حجمش 2 گیگه مگه فقط آپدیتش نیست؟
اگه کل بازیه که منم دانلودش نکنم
یه مرد پیدا نشد مارو راهنمایی کنه؟
ضربه ی ازاد زدن تو این بازی کلا خیلی سخته...خیلی کم پیش میاد که بتونم گل بزنم با اینکه همه دقت رو تو صرف این کار انجام میمد....
جنس نایاب میخوای !
سلام
اگه فروشگاهی پیدا نکردی...لینک دانلودشونو پیدا کن بده یک کافی نت برات دانلود کنه.
در ضمن هیچ وقت ادرس ایمیلتو به این شکل جایی ننویس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)