ای جونم گیلان ای جونم رشت
پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیممم ..![]()
ای جونم گیلان ای جونم رشت
پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیممم ..![]()
از تو سایت هم میشه پسورد رو عوض کرد
کلا استفاده از یوزر دیگران علاوه بر جریمه نقدی دو سال محرومیت از استفاده از خط تلفن داره و حق مالکیت از شما صلب میشه
دوستان به طور جدی بهتون دارم هشدار می دم یوزر و پس دیفالت admijn/admin مودم رو تغییر بدین همین تازه دوستم زنگ زده بود براش چک کردم مودمشو -- کرده بودن یوزر پسشو زده بودن کل ترافیکشو مصرف کرده بودن حتما جدی بگیرین این مساله رو و سهل انگاری نکنین مخابرات امنیت کافی تو این زمینه رو متاسفانه نداره
ئوست عزيز طرف قرباني كاري نميتونه بكنه اما پشتيباني adslشهر شما ميفهمه و برات دردسر ميشه .
چرا این Downstream متزلزل هست هی میره بالا هی میاد پایین از 4000 میاد 2500 فردا باز میاد 4000 چیکار کنم به کجاه پناه ببرم به پنه کلا تکیه پناه ببرم
این بخاطر نویز خطتتون هست.
اگه میتونین مودم رو ببرین سر خط (جایی که سیم تلفن وارد منزلتون میشه) تست کنین ببینین داون استریم چطوره. اگه 4096 هست، یعنی خط داخلی مشکل داره و یه سیم مستقیم برای مودم باید بکشین. اما اگه بازم متغییره، یعنی مشکل از سیم کشی بیرون هست که عملا کاریش نمیشه کرد (مثل مشکل من).
دوستان دان استریمم4096 ایا میشه به 2020 بزنگم بیشتربشه یا کلا راهی برای بیشتر کردنش هست لطفا دوستان نظر بدن با سپاس
برای این که دان استریمت برسه به 20000 باید پورتتون عوض بشه یعنی این یه کار سخت افزاری نه نرم افزاری![]()
خوب به دوستت چرا نمیگی بره پیگیری کنه و از دست ه ک کننده شکایت کنه
دان استریمت من که روی 1285 هست باید چیکار کنم![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیدی یاهوتونو بگین یا به صورت پیغام خصوصی بگین اگه دارین ، ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)