تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 602 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه تاتانی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

سلام ...
    بهترین هدفونی ( full size) که می تونم تا 500 تومن از ایران تهیه کنم چیه ؟ بیشتر فیلم می بینم و موسیقی معمولی ... (بیس زیاد مهم نیس)
    با توجه به اینکه کاربرد حرفه ای ندارم تا همین حدود کافیه یا میارزه بیشتر هزینه کنم ؟
    با تشکر
    اگه زیاد تو منزل فیلم نگاه میکنید باید یه هدفونی بگیرید که طول کابلش بلند باشه
    و معمولا هدفون های حرفه ای کابل هایی استاندارد ( 1 و نیم متر ) دارند که واسه تماشای فیلم تو خونه اذیت میکنه

2. این کاربر از تاتانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه تاتانی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

دوستان هدفون تا 80 تومان چه مدلی پیشنهاد میدید ؟ برای دیدن فیلم و موزیک میخوام
    واسه چه محیطی میخوایین؟
    کدومش واسطون مهم تره فیلم یا موسیقی ؟
    چون هدفون های فیلم با هدفون های موسیقی دو بحث جدا هستن

4. 4 کاربر از تاتانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سبک موسیقیتون چیه؟
    نهایت بودجه ای که میتونین هزینه کنید چه قدره؟
    سبک خاصی گوش نمیدم ..بودجه م هم نهایتش 150 تومنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اگه زیاد تو منزل فیلم نگاه میکنید باید یه هدفونی بگیرید که طول کابلش بلند باشه
    و معمولا هدفون های حرفه ای کابل هایی استاندارد ( 1 و نیم متر ) دارند که واسه تماشای فیلم تو خونه اذیت میکنه
    نه طول کایل برام مهم نیس اصلا ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

فیلم برام مهم تره بیشتر فیلم باهاش میخوام نگاه کنم واسه تو خونه میخوام
    واسه چه محیطی میخوایین؟
    کدومش واسطون مهم تره فیلم یا موسیقی ؟
    چون هدفون های فیلم با هدفون های موسیقی دو بحث جدا هستن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اوکی
    بحث داره جالب میشه واسم
    من همه پلیرهای خوب رو بررسی کردم فرکانس پاسخگویی همشون از 20Hz شروع میشه
    پس چرا بعضی از هدفون ها فرکانس هایی کمتر از این رو هم ساپورت میکنن؟ برای شنیدن فرکانس پایین تر از اون باید از آمپ استفاده کرد؟
    یه سوال دیگه ( البته اگه حوصله شو داشتین جواب بدین )
    من هدفون هایی داشتم که همشون محدوده فرکانسی 20Hz تا 20Khz اگه اشتباه نکنم داشتن ولی میزان بیس خروجی از هرکدوم فرق می کرد این دیگه وارد محدوده تجربه میشه؟ تا اطلاعات دیگه ای رو هدفون هست که بشه تا قسمتی از بیس خروجی اطلاع پیدا کرد؟
    سلام.
    اگر شما از پلیری استفاده کنید که خروجی آن از 20Hz شروع شود، حتی با استفاده از آمپ هم نمی توانید فرکانس های پایینتر را بشنوید. در مورد فرکانس های پایین تر از 20Hz که خارج از محدوه ی شنوایی انسان نیز هست به نظر من توضیحات زیر از استاد rezaomido مفید خواهد بود:
    اغلب هدفونهای حرفه ای حتی قادر به پخش فرکانسهای بسیار بالاتر از محدوده شنوایی یک انسان هستند به طور نمونه در حدود 130 کیلو هرتز. هر چند رقم خورد ، این اعدا بسیار فراتر از شنوایی یک انسان هست اما هدفونهایی با این فرکانس نه به خاطر شنیدن توسط انسان بلکه به خاطر این ساخته میشوند که هدفون سرعت پاسخ به کوچکترین جزییات صدا را داشته باشه.
    چون صدای موسیقی ترکیبی پیچیده از انواع فرکانسهای مختلف هست. از نظر ریاضی هم بیان اینکه از ترکیب این فرکانسهای مختلف چه فرکانسهای جدیدی تولید میشه بسیار سخت هست.
    اما در مورد سوال دوم به نظر من تجربه مهم ترین عامل است. البته از روی بعضی از مشخصات هدفون مثل نوع درایور و open یا close بودن و استایل هدفون مثل earbud و... می توان قدرت و حجم بیس را حدس زد.
    این مسئله در مورد فرکانس های بالا خیلی مهم تر است. برای مثال هدفون هایی وجود دارند که پهنای باند 20Hz تا 21Khz دارند اما در فرکانس های بالای 17KHz شروع به Roll-Off و سوت کشیدن می کنند.
    موفق باشید.

9. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان نظری درباره ی hd 202 ندارید؟
    تو این رنج چیز بهتری هم گیر میاد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

این تاپیک چرا غیر فعاله ؟ کسی جواب مارو نمیده؟
    خودم یکم بررسی کردم ... audio technica ath m50 به نظرتون چطوره ؟ ( برا دیدن فیلم و موزیک معمولی )
    چند می تونم بگیرم اینو ؟ می تونم ایران پیداش کنم ؟ اوریجنالن یا های کپی ؟ اگه جایی رو میشناسید که معتبر و مطمئن باشه لطفا معرفی کنید ...
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه morteza_moosighi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تبریز/تجهیزات صوتی و موسیقی تبریز

پيش فرض

این تاپیک چرا غیر فعاله ؟ کسی جواب مارو نمیده؟
    خودم یکم بررسی کردم ... audio technica ath m50 به نظرتون چطوره ؟ ( برا دیدن فیلم و موزیک معمولی )
    چند می تونم بگیرم اینو ؟ می تونم ایران پیداش کنم ؟ اوریجنالن یا های کپی ؟ اگه جایی رو میشناسید که معتبر و مطمئن باشه لطفا معرفی کنید ...
    خیلی ممنون
    دوست عزیز با سلام .
    البته بسته به نظر خودتون که چقدر میخوایید به قول خودتون برای فیلم و موزیک معمولی هزینه کنید من اصلا پیشنهاد نمیکنم همچین هزینه ای کنید میشه با یکی دو مدل از مدل های شخصی akg زیر 200 تومان هم از فیلم و همینطور از موسیقی دلخواهتون لذت ببرید ولی خوب اگر میخوایید هدفونی بخرید که هیچوقت از خریدش پشیمون نشید m-50 با قیمت فضایی 750 انتخاب بی نظیری خواهد بود .

13. 2 کاربر از morteza_moosighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان این هدفون های ICON چطور هستند؟
    ICON HP-280

ICON HP-360

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •