تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 405 اولاول ... 169219259265266267268269270271272273279319369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

اگر شیر پرکن خراب شده باشه و فشار آب ساختمان هم کم نباشه فشار مدار شوفاژ خیلی سریع بالا میره و بعضی وقتها بالا رفتن در حد چند دقیقه اتفاق میافته.
    و وقتی که رادیاتورها را هواگیری میکنیم ، رادیاتورها اصلا هوا نداره.
    و اگر فشار مدار شوفاژ در زمانی حدود چند ساعت بالا بره و وقتی که رادیاتورها را هواگیری میکنیم ، ابتدا مقداری هوا از رادیاتورهاخارج بشه یا انتهای رادیاتورها بعد از چند ساعت سرد بشه ، دلیلش تولید گاز بد بوی هیدروژن است که به خاطر تجزیه ذرات آلومنیم و یک سری فعل و انفعالات شیمیایی با مبدل های مسی پکیج دیواری ایجاد شده.
    ممنون از توضیحتون
    پس میشه نتیجه گرفت که علت خودبخود بالا رفتن فشار 2 چیز میتونه باشه
    1- فعل و انفعالات شیمیائی داخل مدار شوفاژ که گاز بد بوی H2S سولفید ئیدروژن تولید میکنه که تخم مرغ گندیده میده
    در این حالت اگر پیچ هواگیری رو باز کنیم بوی نامطبوع H2S رو میشه حس کرد
    2- خرابی شیر پرکن که بسیار کم نشتی داره یا درست محکم نشده و مقدار بسیار کمی آب ازش وارد مدار شوفاژ میشه
    در این حالت , رادیاتورها یا هوا نداره یا هوای بی بو ازش خارج میشه چون ممکنه آب ورودی دارای هوای محلول در آب باشه و این هوا کم کم تشکیل حبابهای ریز میده و در رادیاتورها گیر میافته
    درسته ؟

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    کسی مشخصات فنی پمپ همه مدلهای پکیج ایساتیس رو میدونه؟

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

علت بالا رفتن فشار مدار شوفاژ:
    1- خرابی شیر پرکن یا خوب بسته نشدن آن.
    2 - تولید گاز هیدروژن و داستان های مربوط به آن.
    3- در صورتی که دستگاه تک مبدله باشه : سوراخ شدن مبدل اصلی یا به اصطلاح قاطی کردن مبدل. و در صورتی که دستگاه دو مبدله باشه میتونه به دلیل سوراخ شدن مبدل ثانویه از داخل و اختلاط آب شهر با آب مدار شوفاژباشه.که خیلی به ندرت پیش میاد.
    4- منبع انبساط شارژ نداره یا سوراخ شده باشه.
    5- به هر دلیلی دستگاه جوش بیاره.
    ممنون از توضیحتون
    پس میشه نتیجه گرفت که علت خودبخود بالا رفتن فشار 2 چیز میتونه باشه
    1- فعل و انفعالات شیمیائی داخل مدار شوفاژ که گاز بد بوی H2S سولفید ئیدروژن تولید میکنه که تخم مرغ گندیده میده
    در این حالت اگر پیچ هواگیری رو باز کنیم بوی نامطبوع H2S رو میشه حس کرد
    2- خرابی شیر پرکن که بسیار کم نشتی داره یا درست محکم نشده و مقدار بسیار کمی آب ازش وارد مدار شوفاژ میشه
    در این حالت , رادیاتورها یا هوا نداره یا هوای بی بو ازش خارج میشه چون ممکنه آب ورودی دارای هوای محلول در آب باشه و این هوا کم کم تشکیل حبابهای ریز میده و در رادیاتورها گیر میافته
    درسته ؟

5. 2 کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    شیر پرکنِ پکیج مشکل داره
    آبِ مدار شوفاژ فقط از طریق شیر پرکن زیاد میشه و فشار میره بالا
    اگر فشار رو ببرین روی 1,5 و سپس شیر آب اصلی پکیج رو ببندین و اصلاً هم آب گرم باز نکنین , دیگه فشار بالا نمیره
    این دلیل بر خرابی شیر پرکن هست
    باید باز بشه
    یا رسوب گرفته درست بسته نمیشه یا خورده شده و مثل شیری که نشت میکنه
    همه ب مشکلات پکیجتون از همین هست
    هوا هم همراه آب از شیر پرکن وارد سیستم شوفاژ میشه
    درضمن همونطور که قبلا توضیح دادم اگر پیچ هواگیریِ رادیاتورها پائین تر از شیر ورودی رادیاتور باشه , دائماً توی رادیاتورها صدای شُرشر آب میاد
    اگر رادیاتور کج نصب شده باشه این مشکل پیش میاد
    پیچ هواگیری باید حتماً یک سانت بالاتر از ششیر آب رادباتور شوفاژ باشه تا حبابهای هوا کنار شیر گیر نیافته بلکه بره کنار شیر هواگیری جمع بشه
    سلام امروز یکنفر سرویسکار از طرف شرکت بوتان اومد پکیج رو باز دید کرد گفت بالا رفتن فشار بعلت فشار زیاد منبع انبساط هستش و با همون وسیله کنترل و تنظیم باد ماشین (درجه باد) منبع انبساط رو چک کرد و گفت فشار منبع رو 3 بار هستش که اونو کم کرد به گفته خودش اونو رو 1 گذاشت و شیر کاز رو هم تنظیم کرد که موقع حموم رفتن آب سرد گرم نشه یعنی پکیج خاموش و روشن نشه تو ضیح اینکه درجه پکیج گرمایشی رو آخر گذاشت بعد فشار پکیج رو روی 1/5 گذاشت ایشان گفت هرچه دما بیشتر باشه درجه هم بالا میره . گرما کم بشه درجه هم پایین میاد بعد که ایشان رفتن درجه روکم کردم و فشار پایین آمد و وقتی پکیج روشن شد که به درجه تنظیمی بره فشار درجه آرام بالا رفت و وقتی پکیج خاموش شد فشار هم آرام پایین آمد البته بالا و پایین آمدن تا یک اندازهای نوسان داره خواستم بپرسم این مطلبی که عرض کردم طبیعیه یا خیر

7. این کاربر از p_sh_63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

با سلام
    من توی خونه یک پکیج ایمر فن دار 24 دارم. رادیاتورام هم پنلی اتروپان هستش.مشکل من اینه که اگه در طول روز پکیج رو خاموش کنم بعد از چند دقیقه فشار گیج میاد رو صفر و من برای اینکه بتونم از پکیج استفاده کنم باید فشار اب رو بالا بیارم. این مشکل وقتی من از اب گرم به مدت طولانی استفاده میکنم هم پیش میاد(در حالت روشن بودن پکیج و استفاده از رادیاتورها فشار پایین نمیاد). بعد از اینکه دوباره از پکیج استفاده میکنم باید یک مقدار اب رو از رادیاتور خالی کنم تا فشار رو کم کنم.هیچ هوایی هم داخل سیستم نیست. من پکیج رو برای نشتی تست کردم یعنی پکیج رو خاموش کردم و بعد ورودی وخروجی پکیج از رادیاتورها رو بستم. در این حالت فشار کم نشد اما به محض اینکه شیرهای ورودی و خروجی به سمت رادیاتور رو باز کردم فشار افتاد. بعد من فشار رو بالا اوردم تا لوله کشی رو واسه نشتی چک کنم (در حالت خاموش)اما فشار بعد از یه مدت حدود 0.2 تا 0.3 کم شد و بعد ثابت موند. اینم بگم که من طبقه پایین رو هم چک کردم و هیچ جا نم نداده بود. ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان. سوالی داشتم. پکیج ما ایران رادیاتوره. آب حمام وقتی گرم میشه یک دفعه رو به ولرم شدن و سردی میره. مجبورم شیر حموم رو ببندم و دوباره باز کنم تا دوباره شروع به گرم شدن بکنه. این در حالیه که آب مصرفی آشپزخانه این مشکل رو نداره! لازم به ذکره که وقتی آب مصرفی حمام سرد و گرم میشه پکیج خاموش و روشن نمیشه و پکیج تا زمانی که شیر آب گرم رو نبستم روشنه اما با این حال آب رو به سردی میره! فشار آب هم خوبه پس مشکل از فشار نیست. فقط فشار آب کمی نوسان داره که البته با وجود نوسان هیچ وقت فشار آب کم نمیشه و اگر مشکل از نوسان فشار آب بود پس آب آشپزخانه هم باید این مشکل رو داشت. به نظرتون عیب از کجا میتونه باشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان. سوالی داشتم. پکیج ما ایران رادیاتوره. آب حمام وقتی گرم میشه یک دفعه رو به ولرم شدن و سردی میره. مجبورم شیر حموم رو ببندم و دوباره باز کنم تا دوباره شروع به گرم شدن بکنه. این در حالیه که آب مصرفی آشپزخانه این مشکل رو نداره! لازم به ذکره که وقتی آب مصرفی حمام سرد و گرم میشه پکیج خاموش و روشن نمیشه و پکیج تا زمانی که شیر آب گرم رو نبستم روشنه اما با این حال آب رو به سردی میره! فشار آب هم خوبه پس مشکل از فشار نیست. فقط فشار آب کمی نوسان داره که البته با وجود نوسان هیچ وقت فشار آب کم نمیشه و اگر مشکل از نوسان فشار آب بود پس آب آشپزخانه هم باید این مشکل رو داشت. به نظرتون عیب از کجا میتونه باشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
    سلام
    موقع حمام رفتن شوفاژ رو خاموش کنین یعنی حالت زمستانه رو خاموش کنین .
    چون اگر شوفاژ روشن باشه هر چند دقیقه یکبار پیکیج آب گرم میده به رادیاتورها و آب حمام سرد میشه
    اگر با خاموش کردن شوفاژ مشکل حل نشد پس پکیج مشکل داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از پاسختون. اما اگر قضیه این بود پس آب آشپزخانه هم باید وقتی حالت زمستانه روشنه سرد و گرم میشد اما اینطور نیست و این مشکل فقط در مورد آب حمامه. در ضمن به نظرتون مشکل پکیج چی میتونه باشه که فقط آب حموم رو سرد و گرم میکنه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از پاسختون. اما اگر قضیه این بود پس آب آشپزخانه هم باید وقتی حالت زمستانه روشنه سرد و گرم میشد اما اینطور نیست و این مشکل فقط در مورد آب حمامه. در ضمن به نظرتون مشکل پکیج چی میتونه باشه که فقط آب حموم رو سرد و گرم میکنه؟
    یک بار امتحان کنین , ضرری نداره .

آب حمام مدت طولانی باز میمونه

اگر حل نشد , مشکل از شیر سه طرفه میتونه باشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

باز هم ممنون از پاسختون. در مورد نوسان فشار آب هم سوالی دارم. وقتی هم آب گرم و هم آب سرد نوسان داشته باشن مشکل نوسان مربوط به آب ساختمان میشه یا این هم ممکنه مربوط به پکیج باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •