من پزشکی شاهرودو زدم . اضطراب گرفتم بدجور . نمیدونم چیو بخونم همه مشکلم همینه.
دفعه ی اول که کنکور دادم سراسری داروسازی قبول شدم انقدر اضطراب نداشتم که الان دارم . اینکه نمیدونم چی بخونم دیوونم کرده .
من پزشکی شاهرودو زدم . اضطراب گرفتم بدجور . نمیدونم چیو بخونم همه مشکلم همینه.
دفعه ی اول که کنکور دادم سراسری داروسازی قبول شدم انقدر اضطراب نداشتم که الان دارم . اینکه نمیدونم چی بخونم دیوونم کرده .
حالا چطور شد به راه راست هدایت شد یا نه؟![]()
Last edited by moh72; 25-02-2012 at 22:46.
سلام عزیزم با توجه یه اینی که میگی که دفعه ی اول تو کنکور داروسازی قبول شدی یعنی سطح اطلاعاتت تو درسا بد نیست خوب واسه آزاد چند تا تجربمو میگم اول سوالهای آزاد با سوالهای سراسری فرق داره یعنی آسونتره اما سواله سختم توش هست اون سوالی که اسونه واسه همه ی دانش آموزایه متوسط به بالا آسونه بعدشم خیلی ها یه زیست اهمیت میدن میگن زیستو بیشتر بخون درسته که زیست مهمه اما به نظره من درسایه سرنوشت ساز تو آزاد واسه پزشکی قبول شدن ودندون و دارو ریاضی و فیزیکه چون دانش آموزایه متوسط به بالا که در واقه رقیبایه تو هستن تو پزشکی زیستو همشون بالا می زنن اما می مونه ریاضی که چون خیلی ها تو ریاضی ضعیفن اونایی که تو ریاضی قوی ترند می تونند به راحتی ازونایه دیگه سبقت بگیرن اینارو گفتم که ریاضیرو فراموش نکنی بدشم تو آزاد وقت خیلی مهمه که اگه تست زیاد بزنی این مشکل حل میشه واسه قبول شدن تو آزاد تو این 3 رشته دارو دندون و پزشکی واقعا باید خوند استرسو اضطرابم بذار من خودم تو آزاد دندان تهرانو زدم با تلاشو پشتکار به هدفت می رسی اینجا نمیشه زیاد بگم منم خودم تو کنکورایه آزادی که از ساله 82 تا 89 از تو کتابه کانون زرد رو زدم زیستو بینه 90 تا 100 می زدم نه که من خیلی شاهکار کرده باشم واقعا سوالاش اونجوری نیست که استرس داشته باشی اما بازم بگم ریاضی و فیزیک رو فراموش نکنی واسه ادبیاتم که کتابه گاجه سبز به نظرم خویه چون دیگه فک نکنم دیگه با خوندنه کتابه گاجه سبز دیگه ابهامی تو درس واست بمونه ولی واقعا باید بخونی نه حرف با عمل خوب دیگه فک کنم طولانی شد چند نمونه از کارنامه ی دانشگاه ازادم واست می زارم یه وقت نگی درصدا بالاست بهت قول می دم اگر واقعا تلاش کنی به راحتی میتونی قبول بشی
این ماله یکی که داروسازی رو قبول شد
این پزشکی نجف اباد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم داداشه همین پزشکی نجف آباده بالایی
واینم دندانپزشکی تهران
موفق باشی![]()
Last edited by hosein29; 26-02-2012 at 14:42.
واسه پزشکی ازاد باید زیست رو زیر 90 نزنی! چون خیلی اوضا خراب میشه! از سال 88 این جوری شده جون همه زیست رو خوب می زنند
از موقعی که شنیدم پزشکی ازاد ترمی حدود 3 میلیون و ترم های اخر هم به 5 میلیون می رسه یه خورده زده شدم فکر می کردم ترمی 1.5 - 2 میلیون باشه! ولی هر چی باشه می ارزه
اگه دارو سراسری قبول شدی چرا نرفتی می خوای آزاد پزشکی بری؟
Last edited by urchin7; 26-02-2012 at 01:23.
دوستان نمیدونید امتحانای ترم پیش دانشگاهی کی شروع میشه کی تموم میشه ؟
ورودی های 89 و 90 ترم های آخر که پایان نامه دارن شهریه شون حدود 9 تومن خواهد شد
--
این دوستمون دکترای داروسازی دارن
---------- Post added at 04:32 AM ---------- Previous post was at 04:31 AM ----------
الان جبرانی 1 داره برگزار میشه . ترم دوم هم اردیبهشت برگزار میشه![]()
میشه کامل تر توضیح بدی ؟ دقیقا نمیدونی کی شروع میشه کی تموم میشه ؟
دوستان از استرس تموم کردن درسا شبا خوابم نمیگیره ! الان ساعت 3.20 دقیقه هست که هی به خودم میگم چطوری میشه تو این 4 ماه درسارو کامل تموم کرد و آخرش یه دانشگاه سراسری خوب قبول شد ! در کل همین امر باعث میشه امیدم رو بذارم واسه سال دیگه ! تو کل روز واسه استراحتم حتی به فکر درس هستم یعنی نمیتونم از استرسش بیام بیرون ! چیزی که استرسم رو بیشتر میکنه تداخل برنامم با امتحانای ترم دومم هست !
اونایی که از پیش 1 واحد مانده دارن الان دارن پاسش میکنن و همزمان دارن پیش 2 رو هم میخونن که در اردیبهشت ماه امتحانش رو بدن ؟
با کجاش مشکل داری ؟ جبرانی اگه نمیدونی چیه گفتم که برای کساییه که واحدهایی رو پاس نکردن
برانی ترم دوم هم تیرماه هست . یه دونه هم امتحان برای ترم شهریور داریم که دیگه آخرین فرصته
برای کنکور آزاد قرابت معنایی مهمه ؟ سوال میاد ؟ دیروز بیشتر آرایه ها رو از کتاب کلک معلم خوندم خوب توضیح داده بود .
salam man taze shoroo kardam be dars khoondan hodode 4 rooze daneshjooye microbiology boodamin term morkhasi gereftam ke vase konkoor bekhoonam.man entekhab reshte azadamo zadam pezeshkie gheshm mikhastam bedoonam roozi cheghad bayad dars bekhoonam? chia ro bishtar bekhoonam? man parsal too konkoore azad tarazam6400 shod vali gheshmo entekhabe dovom zadam ghabool nashodam vali emsal entekhabe aval zadam va midoonam ke tarazesh 6200 boode sale90 mishe yekam rahnameem konin az nazare mali ham moshkeli nadram taghriban az shahrie ha ham motaleam
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)