مودم من بیسیم نیست
یه سوال دیگه ..... وقتی کابل usb را میزنم و پیدا نمیکنه نیاز به برنامه یا سی دی مودم داره ؟؟
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
مودم من بیسیم نیست
یه سوال دیگه ..... وقتی کابل usb را میزنم و پیدا نمیکنه نیاز به برنامه یا سی دی مودم داره ؟؟
بله باید درایور مودم رو نصب کنید
سلام دوستان
جند پرسش دارم
1.ما یه فایل سرور دارم که ویندوز سرور 2008 هست.
فکر کنید یه مسیر داریم به این شکل روی فایل سرور:
server\foroosh\send\\
فولدر فروش مخصوص کارمندان دپارتمان فروش هست و اونها به تمام این فولدر و ساب فولدر هاش دسترسی کامل دارن
حالا ما میخوایم به کارمندان خدمات پس از فروش فقط دسترسی به فولدر send بدیم..چه باید کرد؟
2.سیستمی داریم که ویندوزش xp هست..این سیستم نمیتونه هیج سیستمی رو پینگ کنه و خودشم از هیچ جا پینگ نمیشه..تنظیمات فایروالش هم نرمال هست..مشکل چیه؟
3.پرسش قبلیم هم که در مورد port forwarding بود را لطفا توضیح بدید.در واقع من میخوام از راه دور به یکی از سیستم های شبکه داخلیم ریموت بزنم..
Last edited by hexman; 10-03-2012 at 22:37.
سلام دوستان
روی AD برای کاربران یوزر و پسورد تعریف کردم !
چطور میتونم کاربران رو مجبور به استفاده از دامین کنم ؛ به نحوی که نتونن به صورت لوکال از سیستمشون استفاده کنن ؟
تو Group Policy یه پالیسی هست به نام Allow logon locally. اون رو غیر فعال کن و به دومین اعمال کن.
ممنونم اما Group Policy فکر کنم نصب نیست روی سرور !
یا من مسیرش رو نمی دونم !
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
یه سوال دیگه !
زمانی که کامپیوتری رو به دامین جوین می کنیم ، بعدش برای ورود به ویندوز با Alt+Ctrl+Del رو بگیریم !
الان یکی از سیستم ها رو از دامین خارج کردم اما همچنان برای ورود به Alt+Ctrl+Del نیازه !
میشه کاری کرد که صفحه لوگینش مثل قبل بشه ؟
مسیرش اینه که باید بری به Administrator Tools و اونجا Group Policy Management رو باز کنی.
Run رو باز کن و بزن gpedit.msc و برو به Local Policies و Rights Management هست فکر کنم و اونجا یه Policy هست که میگه برای Login شدن باید CTL+ALT+DEL بزنی. اون رو پیدا کن و غیرفعالش کن.یه سوال دیگه !
زمانی که کامپیوتری رو به دامین جوین می کنیم ، بعدش برای ورود به ویندوز با Alt+Ctrl+Del رو بگیریم !
الان یکی از سیستم ها رو از دامین خارج کردم اما همچنان برای ورود به Alt+Ctrl+Del نیازه !
میشه کاری کرد که صفحه لوگینش مثل قبل بشه ؟
پیداش نکردی بگو دقیقشو بهت بگم.
هر چی گشتم پیداش نکردم !
مسیری شبیه این رو رفتم :
اما اینجا هم نتونستم پیداش کنم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو ببین:
![]()
پیداش کردم ؛ ممنون
اما چیزی که من میخوام اینه که صفحه لوگین ویندوز مثل قبل از جوین شدن به دامین بشه !
به همون شکل قبلی :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)