تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 269 از 2605 اولاول ... 1692192592652662672682692702712722732793193697691269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,681 به 2,690 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

مخابرات هم رسما به شرکتهای د ز د پیوسته البته نه اینکه نبود ها ، 512 محدود دارم.

صبح به من اس دادن نوشته تعرفه ها عوض شده برید سایت نیگا کنید.

رفتم توی سایت میبینم نوشته تعرفه ی جدید 512 :

ساعت دانلود رایگان 2 تا 7

ترافیک ماهیانه : 2 گیگ

قیمت ماهیانه : 13000

================================

حالا تعرفه ی قبلی من چی بوده :

ساعت دانلود 1 تا 7

ترافیک ماهیانه : 3 گیگ

قیمت ماهیانه : 12600

ببینید توروخدا اینا دیگه چه دزدایی هستن..، ساعت رو یک ساعت کم کردن ، ترافیک رو یــــــــــــک گیگ کم کردن قیمت رو هم بیشتر کردن !!

خدایا عاقبت مارو بخیر کن..:(((

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان هرچند من از مخابرات تهران ندارم و مربوط به لرستان میشه اما گفتم اینجا مشکلم رو بگم ضرر نداره چون بارها خود اپراتور بی سواد گفته مشکلات سراسری هست. من تو تاپیک کلی سرویس دهنده های اینترنت هم توضیح دادم. الان چند روزه پینگ یکسره با 4.2.2.4 از 200 تا 600 میره و نوسانش اینقدر شدید هست که نمیشه تشخیص داد پینگ چند هست. مثلا هر ده ثانیه بین اون دو عدد نوسان میکنه. قبلا همیشه ثابت رو 200 بود گهگاهی هم میرفت رو 1000 ولی سریع درست میشد و دیگه نوسان نداشت. الان یه مقدار سرعت هم بهتر شده و البته پکت لاست هم تقریبا حل شده ولی این مشکل پینگ بدجوری داره اذیت میکنه. ضمن اینکه پینگ با خود ISP مخابرات که تو Default Gateway هست هم بین 100 تا 250 میره!!! این خیلی تعجب برانگیز هست هیچ وقت پینگ با خود ISP از 40 میلی ثانیه بالاتر نمیرفت.

از دوستان عزیز کسی اینجا هست که این مسئله جدیدا براش بوجود اومده باشه؟
    Last edited by Memonex; 27-05-2012 at 20:37.

3. 2 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان هرچند من از مخابرات تهران ندارم و مربوط به لرستان میشه اما گفتم اینجا مشکلم رو بگم ضرر نداره چون بارها خود اپراتور بی سواد گفته مشکلات سراسری هست. من تو تاپیک کلی سرویس دهنده های اینترنت هم توضیح دادم. الان چند روزه پینگ یکسره با 4.2.2.4 از 200 تا 600 میره و نوسانش اینقدر شدید هست که نمیشه تشخیص داد پینگ چند هست. مثلا هر ده ثانیه بین اون دو عدد نوسان میکنه. قبلا همیشه ثابت رو 200 بود گهگاهی هم میرفت رو 1000 ولی سریع درست میشد و دیگه نوسان نداشت. الان یه مقدار سرعت هم بهتر شده و البته پکت لاست هم تقریبا حل شده ولی این مشکل پینگ بدجوری داره اذیت میکنه. ضمن اینکه پینگ با خود ISP مخابرات که تو Default Gateway هست هم بین 100 تا 250 میره!!! این خیلی تعجب برانگیز هست هیچ وقت پینگ با خود ISP از 40 میلی ثانیه بالاتر نمیرفت.

از دوستان عزیز کسی اینجا هست که این مسئله جدیدا براش بوجود اومده باشه؟
    منم تهرانم منظقه القدیذ الان متوجه این مشکل شدم گفتم بیام ببینم چه خبره که پست شما دیدم

5. 2 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

منم تهرانم منظقه القدیذ الان متوجه این مشکل شدم گفتم بیام ببینم چه خبره که پست شما دیدم
    موافقم این چندروز افتضاح شده ، البته نکته ی جالبی هم هست نمیدونم برای شمام همینطوره یا نه، ولی وقتی توی حالت عادی سرعت و پینگ کمه ، از پروکـــــــــــسی استفاده میکنم و دقیقا مث اولش خوب خوب میشه.

شمام امتحان کنید ببینید همینطوره ؟ ضمنا امشب نمیدونم چی شد که اینترنت قطع بود کلا ، یعنی دسترسی به اینترنت وصل بود ولی وارد هیچ سایتی نمیشد.

Last edited by A M ! N; 28-05-2012 at 01:10.

7. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

همین الان به یکی از آشناها که کارمند مخابرات هست زنگ زدم بهم گفت این قضیه تغییر تعرفه های اینترنت با توافق 9 شرکت ارائه دهنده اینترنت توی کشور بوده و بخشنامه اش اومده که توی کل کشور اجرا بشه! حالا من موندم مخابرات چرا با اینها توافق کرده...

9. این کاربر از reza_rahimi_arak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تعرفه ها رو كجا زدن من كه پيدا نميكنم

11. این کاربر از ebinem173 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

13. 3 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موافقم این چندروز افتضاح شده ، البته نکته ی جالبی هم هست نمیدونم برای شمام همینطوره یا نه، ولی وقتی توی حالت عادی سرعت و پینگ کمه ، از پروکـــــــــــسی استفاده میکنم و دقیقا مث اولش خوب خوب میشه.

شمام امتحان کنید ببینید همینطوره ؟ ضمنا امشب نمیدونم چی شد که اینترنت قطع بود کلا ، یعنی دسترسی به اینترنت وصل بود ولی وارد هیچ سایتی نمیشد.

اره گاهی اوقات جواب میده ولی نه همش!

همین الان به یکی از آشناها که کارمند مخابرات هست زنگ زدم بهم گفت این قضیه تغییر تعرفه های اینترنت با توافق 9 شرکت ارائه دهنده اینترنت توی کشور بوده و بخشنامه اش اومده که توی کل کشور اجرا بشه! حالا من موندم مخابرات چرا با اینها توافق کرده...
    فکر نمیکنم این قضیه مال 6 ماه پیش که اخرم نشد اونجور که باید میشد

15. این کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin_pilot's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من وایمکس 512 ایرانسل دارم تقریبا ماهی 50 تومن می دم الان تعرفه مخابراتو دیدم 1024 زده 35تومن آیا سرعتش خوبه من برم بگیرم؟
    مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ضمنا امشب نمیدونم چی شد که اینترنت قطع بود کلا ، یعنی دسترسی به اینترنت وصل بود ولی وارد هیچ سایتی نمیشد.

تائید میشه

وصل بود ولی internet access ای در کار نبود

سلام خسته نباشید
    من وایمکس 512 ایرانسل دارم تقریبا ماهی 50 تومن می دم الان تعرفه مخابراتو دیدم 1024 زده 35تومن آیا سرعتش خوبه من برم بگیرم؟
    مرسی
    واسه خونه 1 مگ رو معمولا نمیدن

ولی 512 رو بسته به مرکزتون احتمالا می تونید بگیرید

سرعتش هم واقعی یه

برا خود من که 256 دارم تا حالا بد نبوده

18. 3 کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •